Żadnych szans, za mało czasu na przestawienie się, zostaną przyzwyczajenia z NFSa. A przynajmniej mam taką nadzieję, z tych powodów co Jakub ;]
Gracz NFS-a chce wygrać WCG
Hehe, jak w TMNF będzie tak próbował ,,crash'ować" to może się trochę zdziwić
Żadnych szans, za mało czasu na przestawienie się, zostaną przyzwyczajenia z NFSa. A przynajmniej mam taką nadzieję, z tych powodów co Jakub ;]
Ja w to wątpię, żeby taką drogą wygrywał WCG.
Ja czasami nie rozumiem, jak mogą się jarać z anderkawera i z pŁo strita (powodów nie muszę podawać
), jak U2, MW i Carbon to dopiero "debeściorki z NFS-a" ;D
Ja czasami nie rozumiem, jak mogą się jarać z anderkawera i z pŁo strita (powodów nie muszę podawać
Człowieku najlepsze nfs`y to 2 i underground i nic ich nie przebijeCorvetter wrote:Ja w to wątpię, żeby taką drogą wygrywał WCG.
Ja czasami nie rozumiem, jak mogą się jarać z anderkawera i z pŁo strita (powodów nie muszę podawać), jak U2, MW i Carbon to dopiero "debeściorki z NFS-a" ;D

underground jedynka miażdżył, potem przepaść i było coraz gorzej.
Myślę, że tutaj wszyscy się zgodzą że underground 2 to najgorsza gra serii.
Underground 1 (soooundtraaack!) i Most Wanted wymiatają.
(Dodano 06 Maj 2009, 21:26)
A przynajmniej większość.
Ludzie włączcie tą edycję, bo zaraz dostanę warana za spam ;d.
Underground 1 (soooundtraaack!) i Most Wanted wymiatają.
(Dodano 06 Maj 2009, 21:26)
A przynajmniej większość.
Ludzie włączcie tą edycję, bo zaraz dostanę warana za spam ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
jeżeli to coś http://hstv.pl/video.php?vid=318
ma być lepsze od TM-a...
Przeciez to dla ludzi trzecich jest kompletnie nieciekawe (chodzi mi o sposob prezentacji gry). już nie wspomne ze gra tu wyglada jakby sciagalo się 2 slabych skilowo dzieciakow
ma być lepsze od TM-a...
Przeciez to dla ludzi trzecich jest kompletnie nieciekawe (chodzi mi o sposob prezentacji gry). już nie wspomne ze gra tu wyglada jakby sciagalo się 2 slabych skilowo dzieciakow
mnie to nawet lekko denerwuje takie glupie gadanie, ze NFS ma być symulacja. nie tylko, ze rozmawiamy o grach komputerowych, wiec wlasnie NIE o realizmie (np bo się siedzi na miejscu przed ekranem i nie rusza się naprawdę), ale wiecej jeszcze dziwi mnie czemu nie graja w jakiegoś GTR czy coś, jak tak lubja ten realizm.Khasius wrote:Taaaa w TMN tez mozna przyjebac w sciane (kolizja drogowa), i mozna kiera popylac, co nie zmienia faktu, ze z symulacja ma to mało wspolnego.
![]()
Szkoda ze gracze NFS tak sa podjarani swoja gra, ze w swoim pseudo symulatorku tego samego nie widza. Idac ich tokiem myslenia to Maluch Racer (czy jakos tak się to zwalo) tez jest symulatorem.
chyba lecho czy jak mu tam, gadał ze w NFS mozna popylac nowym Lamborgini lub porshe, a d*pa w TM się nie da? ;d A na tym filmiku to ma być puchar polski
ja już się lepiej zakretow tzrymałem oni chyba strzalke do przodu trzymaja ;D
jak to jest finał pucharu polski to chyba zaczynam grać w nfsa
będę tam jednym z bardziej pr0 bo w tm już nie osiągne tego stanu 
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
1 - Obejrzałem tylko początek filmu od Ludwika. Ten Grzeynick vs Krzycho. Tak strasznie to chyba nawet ja nie kaleczyłem na koniec kariery w pro stricie
Ale to tylko chyba taka lol runda, bo jak widziałem filmy od lecho to mi w sumie szczęka opadła 
2 - Siad, jak Ci się nudzi to popytaj polskich NFS-owców kto już popyla w tmn. na pewno kilku się znajdzie
2 - Siad, jak Ci się nudzi to popytaj polskich NFS-owców kto już popyla w tmn. na pewno kilku się znajdzie

Ja myslalem ze oni coś potrafia, a oni tylko jakiś PF(push foward) uprawiaja...
ja się zgadzam.
Ja też. Najbardziej kiczowata (od strony tuningu) i nudna (od strony sterowania i kariery) wersja.