funnyGame
funnyGame
Witam, z dniem dzisiejszym mam do zaoferowania sprzedaz serverow.
Strona narazie jest "podstrona" klanu Kamikadze Drivers.
Ale w niedlugim czasie powstanie strona .pl . Wszystkie informacje dotyczace serverow znajdziecie na stronie www.fg.kdteam.pl
Na każdym serwerze zainstalowane jest xaseco ( najczęściej najnowsze ), na życzenie klienta można dokonać zmiany.
Minimalna ilość slotów to 12.
Więc ceny przedstawiają się następująco :
12 slotów - 14zł
20 slotów - 24zł
52 sloty - 36zł !
(są to tylko przykładowe ilości, klient wybiera od 12-52.)
Zapraszam do korzystania.
Strona narazie jest "podstrona" klanu Kamikadze Drivers.
Ale w niedlugim czasie powstanie strona .pl . Wszystkie informacje dotyczace serverow znajdziecie na stronie www.fg.kdteam.pl
Na każdym serwerze zainstalowane jest xaseco ( najczęściej najnowsze ), na życzenie klienta można dokonać zmiany.
Minimalna ilość slotów to 12.
Więc ceny przedstawiają się następująco :
12 slotów - 14zł
20 slotów - 24zł
52 sloty - 36zł !
(są to tylko przykładowe ilości, klient wybiera od 12-52.)
Zapraszam do korzystania.
Last edited by rew on 07 May 2009, 15:42, edited 1 time in total.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
funnyGame
Hmm kiedyś coś pisałeś o stawianiu serwerów a teraz widze już zabierasz się za to na poważnie.50 groszy za slota to podejrzanie tanio...praktycznie każdy gracz mógłby sobie postawić serwa nie mówiąc już o tym, że początkujący team nie musi się martwić o serwer.Życze powodzenia i sam jestem zainteresowany jak te serwery będą się sprawować 
funnyGame
Te ceny wyglądają dziwnie, nie wiem jak jest z cennikiem w trackmanii ale to jest za dzień,tydzień czy miesiąc? 
/nie bić
/nie bić
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
funnyGame
a może jakieś info odnosnie serverow + lacza ? : >
funnyGame
O lol jak szybko ceny w góre poszły
To nie zamawiam bo zaraz będzie 5zł za slota 
Człowiek banda
funnyGame
hmm Wiorek chyba błąd zrobił z cenami ale jak coś to zawsze można na gg napisać ;]
wyżej niż ta cena nie podskoczy ...
I na pewno dla pierwszych klientów będą jakieś promocje (może właśnie te pierwsze ceny).
wyżej niż ta cena nie podskoczy ...
I na pewno dla pierwszych klientów będą jakieś promocje (może właśnie te pierwsze ceny).
funnyGame
Wiorka nie ma w tej chwili ale chyba(z tego zrozumiałem) do ftp dostępu nie ma tylko do panelu www jak na większości serwisów oferujących serwery.
Ale jak wróci to tam do niego na gg pisz(na stronie jest).
Ale jak wróci to tam do niego na gg pisz(na stronie jest).