...WIĘCEJ POLAKÓW NA LANIE W DANII!
jak jechać gdzieś i grać to i ja się zgłaszam, tylko co trzeba zrobić? 
A co mi tam, z chęcią spóbowałbym swoich sił. Tylko mam takie samo pytanie jak Chybe. Na jakich mapach... itd? (:
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
A też spróbuje!
Zgłaszam się i ponawiam pytanie Chybe i Freda ;p
Zgłaszam się i ponawiam pytanie Chybe i Freda ;p

Zapewne nie mam szans ale spróbować zawsze można tak więc też się zgłaszam (tylko co trzeba zrobić itp...?)
amerd co jak co, ale lepiej zeby pojechaly boty niz noobki jak ty czy ja 
-
Guest
nom, to fakt BOTY ONLY bo jak mamy kraj "reprezentować" to musi być BOCIARNIA!
Co do map to jeszcze nic nie wiem
Pisałem z organizatorami by wpisać Imię, Nick, Nazwisko tych co na pewno jadą. Powiem tak, ja i Drift to bank. Jeżeli uzbiera się lista graczy chętnych (a już jest niezła) to wybierzemy (myślę, że kwali nie jest zbyt potrzebne) mega boty i to takie co na bank pojadą czyli są pełnoletnie
Jak napisałem wcześniej, mogę dokupić ticketów, tylko nie za dużo
ale musi też być uzasadnienie. Poczekajmy, zobaczymy
jak się sprawy rozwiną.
Co do map to jeszcze nic nie wiem
Pisałem z organizatorami by wpisać Imię, Nick, Nazwisko tych co na pewno jadą. Powiem tak, ja i Drift to bank. Jeżeli uzbiera się lista graczy chętnych (a już jest niezła) to wybierzemy (myślę, że kwali nie jest zbyt potrzebne) mega boty i to takie co na bank pojadą czyli są pełnoletnie
Jak napisałem wcześniej, mogę dokupić ticketów, tylko nie za dużo
wydaje mi się ze wlasnie przez WYBIERANIE a nie KWALI moga się pojawic klotnie, ba, na pewno się pojawia...

to czekamy na info, uncle ((:
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
no wiadomo, że boty ale jak by było kwali to mogę swych sił spróbować :]
-
Guest
Myślę iż Majkel ma racje co do kłótni
bo kwali są sprawiedliwsze ;P
Co do mapek... na kwali zrobić specjalną trase... mogę tranqa poprosi zeby udostepnił jakąs swoją trase bądź zrobił naprawdę trudnego techa który wyłoni nastepnych graczy... Co wy na to??
a tranq nie chce spróbować swoich sił? ;>
Poprostu podajcie mape i zasady, na których mamy to rozegrać.
Poprostu podajcie mape i zasady, na których mamy to rozegrać.
nawet nu nie pozwole...
i tak ze mną by go nie puścili pewnie... hehe
A co mi tam też się zgłoszę . Do USA dużo nie brakowa to może tu się uda chodź widzę że poziom się poniósł albo ja bardzo lamie teraz ^^
heh, ludziska, wczoraj mi Słowik powiedział, że Sys wysyła też 2 graczy, tylko że nie ma chętnych i Słowik się tam chce zapisać!! co za ekipa się szykuje 
...
.. bo wszyscy zobacza jego afroamerykanska fryzure z wycietym TMNF i w momencie gdy będą lezec ze smiechu on wszystko zgarnieXenun wrote:no to po Froscie, Słowik wszystkich tam rozjedzie ;D

powoli mi już znaika niestety będę musiał poprawicOutsid3r wrote:.. bo wszyscy zobacza jego afroamerykanska fryzure z wycietym TMNF i w momencie gdy będą lezec ze smiechu on wszystko zgarnieXenun wrote:no to po Froscie, Słowik wszystkich tam rozjedzie ;Dnajs plan
I małe sprostowanie nie jest to jeszcze nic pewnego więc już tak się nie podpalajcie że najebie Frostowi i Bergiemu bo nic nie wiadomo
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj