bezsensowne oskarzenia CD.
-
Sjewriukow
- Jeździ konno
Zamkneli temat
mody na tym forum to zwykle h... i pewnie mnie zbanuja za to co powiedzialem ale gdybym ja na swoim forum mial banowac za takie bzdety to bym się niedziwil frustracji która zbiera się w ludziach, każdy który wypowiadal się w tamtym temacie o ostrzezeniach IrReda mial conajmniej 1 ostrzezenie ?!? (oprocz mnie) to niejest normalne, to jest jakiś bzdet, z ludźmi trzeba rozmawiac a nie ich karac za byle jakiś wybryk, jak kiedyś powiedzial einstein tylko glupota ludzka jest wieksza od nieskonczonosci ( czy coś takiego
ale tacy sa ludzie i trzeba to rozumiec, jak ktos specjalnie czy upierdliwie niezachowuje kultury to rozumiem ostrzezenie ale nie za takie coś drodzy panowie moderatorzy
Osz ja pi***olę. Następny narzeka w sprawie warnów. Przecie ostrzeżenia ci nie pogarszają prawa na forumie, dopiero będzie tak jak będziesz miał ZP. Ja mam 1 ostrzeżenie, bo na jednym topicu trochę ze spamowaniem przesadziłem i po tej sytuacji postanawiam tak w przyszłości nie robić bo to może skończyć zakazem pisania. A ty i pery kłaniacie się może i bana. Odpierdolcie się od Irreda bo na wasze (nie tylko) dobre robi i stara się o porządek na forum. Jak to moje motto mówi: make peace not war ;*
przepraszam ale mnie obraźiłes, ja z Tobą kłopotów nie miałem a ty mnie od HUJ'i wyzywasz? ch** się pisze przez Ce Ha a nie przez Samo Ha, dziekuje
- Jack Bauer
- Moderator
Einstein powiedział: Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Dziwię się narzekaniom na nadpobudliwość w sprawie ostrzeżeń dawanych przez IrReda.
Powinienem już z 3 mieć, a nie posiadam żadnego.
Jeżeli się je dostaje - trzeba naprawdę zasłużyć.
Rozumiem, że dla niektórych wirtualny wizerunek jest ważny, a każdy "waran" wpływa na jego pogorszenie. Przeżywają Trackmanię, jakby nie mieli co innego w życiu do robienia. W moim uznaniu jest to głupie.
Powinienem już z 3 mieć, a nie posiadam żadnego.
Jeżeli się je dostaje - trzeba naprawdę zasłużyć.
Rozumiem, że dla niektórych wirtualny wizerunek jest ważny, a każdy "waran" wpływa na jego pogorszenie. Przeżywają Trackmanię, jakby nie mieli co innego w życiu do robienia. W moim uznaniu jest to głupie.
a co cie warny obchodzą?
dostaje się go za coś naprawdę bezsensownego/głupiego/spamerskiego/upierdliwego/n00bskiego itd...
jak masz 3 warny to staraj się nie wyskakiwać z "genialnymi" pomysłami po pijaku
nie ważne ile masz pochwał/ostrzeżeń, ważne co sobą reprezentujesz.
dostaje się go za coś naprawdę bezsensownego/głupiego/spamerskiego/upierdliwego/n00bskiego itd...
jak masz 3 warny to staraj się nie wyskakiwać z "genialnymi" pomysłami po pijaku
nie ważne ile masz pochwał/ostrzeżeń, ważne co sobą reprezentujesz.

Co wy narzekacie na te warany? Patrzcie jakie słodkie:

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Re: bezsensowne oskarzenia CD.
jeśli wedlug Ciebie ludzi ocenia się po ilosci ostrzezen to dlaczego Jakub(8 ostrzezen) jest tak bardzo lubianySjewriukow wrote:Zamkneli tematmody na tym forum to zwykle h... i pewnie mnie zbanuja za to co powiedzialem ale gdybym ja na swoim forum mial banowac za takie bzdety to bym się niedziwil frustracji która zbiera się w ludziach, każdy który wypowiadal się w tamtym temacie o ostrzezeniach IrReda mial conajmniej 1 ostrzezenie ?!? (oprocz mnie) to niejest normalne, to jest jakiś bzdet, z ludźmi trzeba rozmawiac a nie ich karac za byle jakiś wybryk, jak kiedyś powiedzial einstein tylko glupota ludzka jest wieksza od nieskonczonosci ( czy coś takiego
ale tacy sa ludzie i trzeba to rozumiec, jak ktos specjalnie czy upierdliwie niezachowuje kultury to rozumiem ostrzezenie ale nie za takie coś drodzy panowie moderatorzy
no panie, ale ile toto żre...Bilus wrote:Co wy narzekacie na te warany? Patrzcie jakie słodkie:
ziomq wrote: jeśli wedlug Ciebie ludzi ocenia się po ilosci ostrzezen to dlaczego Jakub(8 ostrzezen) jest tak bardzo lubiany![]()
już spiesze Ci z odpowiedzia. Skoro Irred daje komus ostrzezenie to znaczy ze ktos na nie zasluzyl, ale jak widac ty jesteś tak beznadziejnym przypadkiem, ze szkoda czasu na fatyge by dawac ci warna, bo i tak Cie to nic nie nauczy.
Dzięki wszystkim za próbę wytłumaczenia koledze jak działa system ostrzeżeń. Być może jakaś iskierka nadziei istnieje, że ten zrozumie o co kaman.
Panie Sjewriukow - mam nadzieję, że wylałeś już całą czarę goryczy jaką miałeś, wszystkie smutki i zmartwienia i czujesz się teraz ukontentowany. Szczerze na to liczę. Bądź też tak szczodry w swej łaskawości i daruj mi swoich porad dotyczących tego, jakie tematy zamykać, a jakich nie. To nie jest forum traktujące o tym, który admin jest fajny, a który jest 'h...' cokolwiek to znaczy.
Moja osobista prośba - stop trolling plz, albo ić stont.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ludzie, zobaczcie, nawet sam IrRed ma warna.
A wy się ciskacie o głupie warny jakby Wam ojca harmonią ścisnęli -.-

ostrzezenie ma za zadanie zmotywowac cie do poprawnego zachowania
jeśli ciagle tego nie rozumiesz twoja kariera jest skonczona
i na przyszlosc nie obrazaj moderatorow (w tym mnie) ani administratorow, to nie pomoze ci
jeśli ciagle tego nie rozumiesz twoja kariera jest skonczona
i na przyszlosc nie obrazaj moderatorow (w tym mnie) ani administratorow, to nie pomoze ci
w profilu irreda (jak i kazdego innego gracza,) mozna zobaczyc, za co dostal tego warnaThe Truth wrote:Ludzie, zobaczcie, nawet sam IrRed ma warna.
ja tu już siedzie ponad 3 lata i przezylem już roznych adminow.
musze jednak powiedziec, ze irred jest chyba najbardziej zprawiedliwy z wszystkich i da się z nim o wszystkim pogadac.
mowie to miejac na koncie wielokrotne zakazy pisania nawet tygodniowe ze strony tego "9 letniego" pana irreda.
wiadomo, ze admin jest zawsze subjektywnym, tak jak każdy człowiek i mozliwe, ze popelnia bledy. jednak waszym wyzywaniem ch**ow, pokazujecie nam, ze tym razem irred mial nos na te ostrzezenia.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Haha, przypomniała mi się niegdysiejsza akcja z Emsim ;p Czy to ma być polecenie do ataku?IrRed wrote: Moja osobista prośba - stop trolling plz, albo ić stont.
Tak tak, jasne ze zartuje