Czy da radę odpalić TMNF na kompach w pracowni szkolnej (te finansowane przez EFS, w wielu szkołach widziałem takie same) tak, aby np. 18 graczy mogło być na jednym serwerze TimeAttack?
Jeśli nie, to czy choć trochę mądrym rozwiązaniem jest robienie turnieju w starą wersję, tzn. TMN? Ma dużo mniejsze wymagania, a osobiście nie orientuje się, czy zaszły między wersjami jakieś istotne zmiany.
Z góry dziękuję za odpowiedź
PS. Może mnie ktoś kojarzy - byłem jednym z adminów Mini-turnieju TMNF od HSTV w czasie HLC
--------UPDATE----------
Znalazłem jakąś przykładową specyfikację tych kompów, ale możliwe jest to stara wersja tego programu EFS, możliwe, że w mojej szkółce są trochę lepsze.
1 Płyta główna:
chipset ze zintegrowan± grafik± min. 64MB - korzystaj±cy z zainstalowanej w systemie pamięci RAM, zintegrowana z płyt± karta dĽwiękowa- system dĽwiękowy zgodny z AC`97 wersja 2,2 ze zintegrowanym wzmacniaczem słuchawkowym; zintegrowana z płyt± karta sieciowa FastEthernet 10/100 (full duplex), ATA 100, 4xUSB (kontroler USB zintegrowany z płyt± główn±; 2 porty USB wyprowadzone w tylnej czę¶ci obudowy i dwa wyprowadzone z przodu obudowy), porty wyprowadzony na zewn±trz przynajmniej jeden port szeregowy
2 Procesor:
zegar co najmniej 2,8 GHz, L2 cache co najmniej 128 KB
3 Pamięć RAM:
256MB DDR 266MHz w jednym module