Topic dla tych, co mają już 18 lat ;D
Marta, a nie lepiej napisac: jeśli zaglosujesz na dana partie, to wysle Ci swoje zdjecie?
wg mnie będzie to o wiele skuteczniejsze 
Wyszło mi 81% dla UPR. Trochę dziwne, zważywszy na ich chore pomysły o broni palnej i narkotykach.
I pamiętajcie że Libertas ~ LPR.
Btw. I tak nie mam 18 lat.
I pamiętajcie że Libertas ~ LPR.
Btw. I tak nie mam 18 lat.
A moi rodzice nie chcą isc ;[ Nie przyznaję się do nich!
Mi wyszło najwięcej w PO
Mi wyszło najwięcej w PO

Gorzej, jakby poszli na wybory i robili wyliczankę.Coof wrote:A moi rodzice nie chcą isc ;[ Nie przyznaję się do nich!
wyszło mi niby PPP i PO, ale nijak się z nimi w najważniejszych kwestiach nie zgadzam...
poszedłem, zagłosowałem. nie powiem na kogo, bo nie chce mi się dyskutować, a o polityce to już w ogóle. ;d
poszedłem, zagłosowałem. nie powiem na kogo, bo nie chce mi się dyskutować, a o polityce to już w ogóle. ;d
Fefan, to bez sensu, moj wizerunek i tak zostal już upubliczniony na tym forum co najmniej kilka razy ;P
Coofik, ciśnij tam ;D
Lox, ważne, ze poszedłeś zagłosować
Coofik, ciśnij tam ;D
Lox, ważne, ze poszedłeś zagłosować

A ja poświęciłem to 5 minut na głosowanie... a co mi tam ;>
65% Koalicyjny Komitet Wyborczy Porozumienie dla Przyszłości - CentroLewica (PD+SDPL+Zieloni2004)
Na euprofilerze też miałem PdP.
Szkoda że mam 16 lat tylko
Nie wyobrażam sobie jak można nie głosować
A TV Kraków leci u mnie praktycznie cały czas (transmitują sejm i inne takie), więc co nieco wiem nt. polityki. Tylko kurde jak się nie podoba, to trzeba zagłosować, niee?
Na euprofilerze też miałem PdP.
Szkoda że mam 16 lat tylko
Ale nie w temacie "od 18 lat"kyzzn wrote:Fefan, to bez sensu, moj wizerunek i tak zostal już upubliczniony na tym forum co najmniej kilka razy ;P
*... i wszystko jasne.
- Jack Bauer
- Moderator
ja bylem... glosowalem, na kogo nie powiem
. Ale frekwencja miażdzy - 18,24% do godziny 18.
P.S u mojego ojca, który zasiada w komisji (a jak!) frekwencja wynosiła do godz. 20 6%
P.S u mojego ojca, który zasiada w komisji (a jak!) frekwencja wynosiła do godz. 20 6%
No dobra...Win'a wrote:I pamiętajcie że Libertas ~ LPR.
weźwyjdź...
Libertas ~ LPR + Naprzód Polsko + PSL "Piast".
Naprzód Polsko - utworzone głównie z LPR.
Taki sztuczny twór.
no i po wyborach. sa już jakieś tam czastkowe wyniki. Przyznam ze się zdziwilem. pis dostal az 30%. No ale czego się spodziewac przy frekwencji okolo 20% (jak na razie).
mam tylko nadzieje, ze za jakiś czas przy wyborach prezydenckich/do sejmu frekwencja będzie wieksza, bo inaczej to znowu rzady kaczorow.
mam tylko nadzieje, ze za jakiś czas przy wyborach prezydenckich/do sejmu frekwencja będzie wieksza, bo inaczej to znowu rzady kaczorow.
Widzialem dzisiaj w TV ze tylko babki zapindalaly do urny... Radio Maryja dzialaFefan wrote:no i po wyborach. sa już jakieś tam czastkowe wyniki. Przyznam ze się zdziwilem. pis dostal az 30%. No ale czego się spodziewac przy frekwencji okolo 20% (jak na razie).
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
dziwicie się ze jest mala frekwencja ? raczej mało kto już wierzy w to, ze Polsce będzie lepiej. Bo niezaleznie kogo się wybierze to i tak będzie du dupy 
tylko niech taki potem nie probuje mordy drzec ze coś mu nie pasuje...MAXERRR wrote:dziwicie się ze jest mala frekwencja ? raczej mało kto już wierzy w to, ze Polsce będzie lepiej. Bo niezaleznie kogo się wybierze to i tak będzie du dupy

tak właśnie jak wyżej ...
Pierw 3/4 narodu nie ruszy dupy do urn a później tylko narzekają jak jest w Polsce źle... -.-
szkoda tych 30% dla PiS może troszke spadnie a PO w górę ... szkoda troszku Olejniczaka(bo na pewno lepszy niż przydupas prezydenta) że się nie dostał no ale poczekajmy na te właściwe wyniki
Pierw 3/4 narodu nie ruszy dupy do urn a później tylko narzekają jak jest w Polsce źle... -.-
szkoda tych 30% dla PiS może troszke spadnie a PO w górę ... szkoda troszku Olejniczaka(bo na pewno lepszy niż przydupas prezydenta) że się nie dostał no ale poczekajmy na te właściwe wyniki
No a co jeśli po prostu zaden z kandydatow mi nie pasuje ? Mam pozniej tez nie mowic ze mi się nie podoba ?Majkel wrote:tylko niech taki potem nie probuje mordy drzec ze coś mu nie pasuje...MAXERRR wrote:dziwicie się ze jest mala frekwencja ? raczej mało kto już wierzy w to, ze Polsce będzie lepiej. Bo niezaleznie kogo się wybierze to i tak będzie du dupy
*... i wszystko jasne.
Wtedy masz wybrać mniejsze zło.mor_olo wrote:No a co jeśli po prostu zaden z kandydatow mi nie pasuje ?
Last edited by Egzegezy on 07 June 2009, 22:55, edited 1 time in total.
wybierz mniejsze zło.... poczytaj co wczesniej pisalem o glosowaniu przeciw komus,a nie na kogos...mor_olo wrote:No a co jeśli po prostu zaden z kandydatow mi nie pasuje ? Mam pozniej tez nie mowic ze mi się nie podoba ?Majkel wrote:tylko niech taki potem nie probuje mordy drzec ze coś mu nie pasuje...MAXERRR wrote:dziwicie się ze jest mala frekwencja ? raczej mało kto już wierzy w to, ze Polsce będzie lepiej. Bo niezaleznie kogo się wybierze to i tak będzie du dupy

<- Drzwi