Co do pomyslu ordona to jak najbardziej popieram, nieraz mialem taka sytuacje, ze ktos coś mowil o mojej mapce z pl7, a jak się pytalem czy chodzi o A czy B to nie wiedzial
Preselekcja map PL8 rozpoczęta! [UPDATE]
Milo, ze już mozna mapki wysylac
W przyszlym tygodniu coś podesle.
Co do pomyslu ordona to jak najbardziej popieram, nieraz mialem taka sytuacje, ze ktos coś mowil o mojej mapce z pl7, a jak się pytalem czy chodzi o A czy B to nie wiedzial

Już wysłałem. Może akurat jedna przypadnie do gustu Sędziowskiemu Gronu
( i nie tylko Jemu) 
-
KSC kamilos_boruc
- Jeździ konno
pytanie czy mozna dodać napisy w mapie "klipy"
Bez zadnych wstrząsów itd tylko napisy
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
nie, raczej to jest zbedne.KSC kamilos_boruc wrote:pytanie czy mozna dodać napisy w mapie "klipy"
jedynie spelniaj kryteria jakie masz opisane w news
przypominam ze każdy może wyslac tylko bądź az 3 mapy !
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Proszę o odpowiedź na dwa pytania:
1) Można w końcu nazywać trasy wg pomysłu Ordona, czy trzeba trzymać się schematu PL8-nick-A/B/C?
2) Skoro PL8 ma mieć swoje miejsce na ESL, to dlaczego nie ma tam żadnej informacji o rozpoczęciu tej preselekcji? Dla międzynarodowych rozgrywek podanie takiej informacji na ESL jest rzeczą normalną.
1) Można w końcu nazywać trasy wg pomysłu Ordona, czy trzeba trzymać się schematu PL8-nick-A/B/C?
2) Skoro PL8 ma mieć swoje miejsce na ESL, to dlaczego nie ma tam żadnej informacji o rozpoczęciu tej preselekcji? Dla międzynarodowych rozgrywek podanie takiej informacji na ESL jest rzeczą normalną.

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
odpowiadam:
1) bardziej byloby wygodniej dla nas gdyby każdy jednak pisal swoj nick w nazwie mapy, bo niektorzy maja dziwaczne loginy po których czasem ciężko domyslec się czyja jest to mapa.
2) to już nie pytaj nas tego
1) bardziej byloby wygodniej dla nas gdyby każdy jednak pisal swoj nick w nazwie mapy, bo niektorzy maja dziwaczne loginy po których czasem ciężko domyslec się czyja jest to mapa.
2) to już nie pytaj nas tego
- glooooooooooch!
Tak se przypomniałem, że podczas PL6 Cobham i Jurek zrobili z 4 filmiki ze swoich mapek na początek rund.Może warto byłoby coś podobnego przywrócić na PL8? Z tym, że teraz np. filmik z całego mappacka danej rundy, ułatwiło by to łapanie się w trasach i byłoby to też jakieś urozmaicenie.Z drugiej strony sędziowie i bez tego mają dużo roboty a nikt poza nimi nie powinien chyba robić takich materiałów pomocniczych bo wtedy każdy znałby mappack przed rozpoczęciem rundy
Może jednak to przemyślicie
?
Może jednak to przemyślicie
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
spokojnie, mamy w planach tez niespodzianke, ale o tym nie będę mowil w tym momencie 
byle byla mila 
@nomercy zawsze robieniem tego mogą zająć się osoby, które tak czy siak na pewno jeździć w meczu nie będą (a takich osób jest kilka, zapewniam ;d). Maxer, cho na gg daj mi znać, co to za niespodzianka ^^
- OrdonekQ7
- Moderator
niespodzianka, z mojego pomysłu się narodziła. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- glooooooooooch!
No tak ale myśle, że lepiej aby wybór mappacka na daną rundę został między sędziami.Ewentualnie jakaś osoba do pomocy by się zgłosiła i byłoby też dobrze.Pisze to na przykładzie mapki WCG-Mecas...niby oznakowana i po jakimś czasie się załapie ale taki filmik zawsze byłby pomocniejszy i urozmaicił ten turniej.Ale wracając na ziemie, mam nadzieje, że sędziowie wykombinowali coś ciekawego i rozgrywki będą stały na wysokim poziomie.trochę martwi jednak brak info o terminie PL8iam wrote:@nomercy zawsze robieniem tego mogą zająć się osoby, które tak czy siak na pewno jeździć w meczu nie będą (a takich osób jest kilka, zapewniam ;d)
2 mapki poszły, mam nadzieje ze spotkają się z akceptacją 
A pomysł z tymi prezentacjami jest całkiem niezły, każdy mógłby wysłać replay z at i posklejać wszystko w całość, może być ciekawie
A pomysł z tymi prezentacjami jest całkiem niezły, każdy mógłby wysłać replay z at i posklejać wszystko w całość, może być ciekawie
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
decyzja waszych glosow na PL8 będą multilapy.
na chwila obecna sa może z 5-6 multi, wiec nie bardzo rozumiem...
dlatego proszę o wysylanie map Multi, bo może ich zabraknac na PL..
na chwila obecna sa może z 5-6 multi, wiec nie bardzo rozumiem...
dlatego proszę o wysylanie map Multi, bo może ich zabraknac na PL..
-
Scooter Fox
Hm... mam nadzieję, że jeśli z nadesłanych multilapów np. tylko 3 będą na poziomie, to nie będziecie na siłę wciskać dwóch innych, gorszych, tylko na ich miejsce dacie lepsze, zwykłe trasy. 

Z tego co widzialem jest ankieta kiedy ma być pl8. jeśli będzie w wakacje to mniej/wiecej do kiedy będzie mozna wysylac mapy. Chodzi mi o zblizona date, bo nie chce się dowiedziec np. tydzien przed koncem...

- OrdonekQ7
- Moderator
Prawdopodobnie do 6 lipca, więc już pora się zabrać.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
dzięki za odpowiedz, ale będzie ciężko coś zrobić, jakos mi ostatnio nie idzie ;/

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Przypominam ze termin koncowy preselekcji map konczy się 6 Lipca !
proszę również te osoby, ktore nie maja jeszcze wykorzystanego limitu 3 map aby również przysylaly trasy Multi.
proszę również te osoby, ktore nie maja jeszcze wykorzystanego limitu 3 map aby również przysylaly trasy Multi.
<- Drzwi