Witam, mam troszeczkę miedzi, jest mi nie potrzebna więc ją oddam temu kto zrobi najlepsze czasy. Daje 2trasy i ten kto będzie miał najniższą średnią dostanie ode mnie 2700cc. Czas do godziny 24:00 dzisiejszego dnia
Trasy gówniane bo moje
lame track 7 i 8. Niestety nie podam linka bo forum jest zesrane, ale na http://tmnforever.tm-exchange.com łatwo je znajdziecie
Hef (fe)fan!
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
No, diavel oczywiście wygrał, zanim założyłem ten temat to wiedziałem że diavel się na pewno skusi
Napisz do mnie na gg:2055581 to się ustawimy na przekaz pienionsuf
Człowiek banda
Człowiek banda
Niestety wczoraj zaskoczył mnie wypad niespodziewanka ;d i nie byłem w stanie sprawdzić o 24 Ale myślę że diav by raczej nie zrobił w huja
Człowiek banda
dobra ja wyslalem swojego repa (38.74) dokładnie minute przed 24, poniewaz znalazlem cuta i niechcialem zeby ktos inny mi go podpatrzyl i pobil moj czas ;E. Niestety Ty nie mogles sprawdzic o 24 tego poniewaz miałeś jakiś niespodziewany wypad :p. Diav3l prawdopodobnie sciagnal mojego repa zobaczyl cut i pobil moj czas - tylko ze to było po 24 i to przynajmniej parę minut ;E.
Jeśli to prawda, to znaczy że wygrałeś, bo diav ma tylko parę setnych lepszy czas na lt 8. Ale poczekajmy na diav3la.
Człowiek banda