Runda 1: [K&D] vs [666]
Licza się duze pkt, ale gdy w tabeli sa dwa clany ex-equo to wtedy trzeba znać liczbe malych pkt zeby okreslic zwyciezce 
I własnie dlatego opcja remisu jest dobra. Trzeba grać do końca, a nie się obijać na ostatniej mapie.bulet wrote:Jak mozna nie wygrac meczu wygrywając na 2 z 3 map?!
Zasady sa chore, powinny liczyć się duze pkt, 666 prowadząc 2:0 pewnie odpuścili 3 mape bo po co się spinac jak mecz już wygrany.
Reguły, które wcześniej cytowałem są oficjalnymi założeniami turniejów ET-GEN i moim zdaniem jest to naprawdę świetne rozwiązanie.
Zresztą 666 składające się częściowo z graczy eP, jeżeli faktycznie odpusciło ostatnią mapę, to po raz kolejny popełniło głupi i bezmyślny błąd, który o mało nie zakończył się źle dla eP w meczu o 3 miejsce, kiedy także odpuścili ostatnią mapę i zremisowali w małych rundach.
Trzeba grać do końca
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
Wszystko fajnie tylko ja nadal nie wiem które pkt się licza?!
Napiszcie to w zasadach i już, nie będzie wiecej takich dyskusji.
A ich odpuszczenie wzielo się stad ze nie znali zasad jak wiekszosc bo ich nie ma nigdzie zapisanych, ja tez bym odpusicil bo myslalem caly czas ze gramy na duze pkt, wiec w najgorszym razie wygralbym 2:1, o to mi chodzi. A male sa potrzebne do ustalenia miejsca w tabeli.
[ Dodano 24 Lut 2007, 16:49 ]
wiadp jeżeli masz czas prosiłbym cie bardzo o posedziowanie naszego meczu dzisiaj
Napiszcie to w zasadach i już, nie będzie wiecej takich dyskusji.
A ich odpuszczenie wzielo się stad ze nie znali zasad jak wiekszosc bo ich nie ma nigdzie zapisanych, ja tez bym odpusicil bo myslalem caly czas ze gramy na duze pkt, wiec w najgorszym razie wygralbym 2:1, o to mi chodzi. A male sa potrzebne do ustalenia miejsca w tabeli.
[ Dodano 24 Lut 2007, 16:49 ]
wiadp jeżeli masz czas prosiłbym cie bardzo o posedziowanie naszego meczu dzisiaj
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
z czego to wnioskujesz?bax wrote:a plan jest super tylko ze wladze tmpl odrzuca to i zbojkotuja
thx all za przyznanie nam 1 pkt... ale musze coś wyjasnic: to calkowita nieprawda ze na 3 mapie odpuscilismy, poprostu KD było regularne a my czesto lamilismy i tyle
wiadp troszku glupio powiedziales bo w PL2 byla sytuacja, ze to prezesowi się nie chcialo grać a do tego nie trenowal tej mapy^^
z tego ze ignorujecie wszystkie nasze propozycie.Yard wrote:z czego to wnioskujesz?bax wrote:a plan jest super tylko ze wladze tmpl odrzuca to i zbojkotuja
nie wiem, czemu tak uogolniasz, mi się wydaje, ze wiekszosc propozycji, jednak byla przynajmniej przedyskutowana, wszystkim nie mozna dogodzic, najlatwiej szukac dziury w calym. Wiem, ze PL3 moglo by być dużo bardziej dopracowane, ale twoj negatywny i krytyczny stosunek do wszystkiego po kolei na pewno nikomu nie pomaga.
każdy z krorym gadalem, i gadalem dużo, jest za systemie ligi.
yard,proszę Ciebie, tu nie chodci o jakieś klutnie, ale zlitoicie się, i daice nam ta lige, a nie jakieś grupy.
wyniki bierzemy i dalej gramy lige, każdy vs każdy.
przeciez gt i pol w grupie 2 da w dupe dużo innym teamów, a jedna z nich wypadnie w 1. rundzie, to bzdora.
yard,proszę Ciebie, tu nie chodci o jakieś klutnie, ale zlitoicie się, i daice nam ta lige, a nie jakieś grupy.
wyniki bierzemy i dalej gramy lige, każdy vs każdy.
przeciez gt i pol w grupie 2 da w dupe dużo innym teamów, a jedna z nich wypadnie w 1. rundzie, to bzdora.
Jakub odpusc sobie teraz, skonczy się PL3, ci ktorzy pojda do TMU to pojda, a tym ktorym będzie zalezalo na systemie lig zostana i będę grać w TMN. Zreszta, kto mowil, ze nie mozna grać w TMU i TMN naraz >.>
ja mam w domu tmu, ale chce grać lige w tmn, dlatego tyle tu pisze.
jak mowisz gaw, tmn i tmu mozna grać na raz.
przeciesz nikt z was nie gra tylko jedniej gry na kompie, dziwne myslenie niektorzy maja.
jak mowisz gaw, tmn i tmu mozna grać na raz.
przeciesz nikt z was nie gra tylko jedniej gry na kompie, dziwne myslenie niektorzy maja.
chodzilo tylko o to, ze po wyjsciu nowej czesci TM, zainteresowanie poprzednia slabnie, wiec i liga gorzej wypada, czesc graczy/teamów rezygnuje, tak było, gdy wchodzilo TMS, tak było, kiedy weszlo TMN, stad to dziwne myslenie, z doswiadczenia 
co nie znaczy, ze teraz tez tak będzie
co nie znaczy, ze teraz tez tak będzie
no i mecz zakończył się dobrze dla nas
A - K&D 7:2 FM2
B - K&D 7:1 FM2
C - K&D 7:3 FM2
gratuluje świetnej postawy Ruffiego który grał na mapie B sam a na A i C grał z Rondlem...znowu gralismy 2 na 3 ale no cóż PITman tu zawalił ;/
specem meczu był Khasius dzięki wielkie !!
A - K&D 7:2 FM2
B - K&D 7:1 FM2
C - K&D 7:3 FM2
gratuluje świetnej postawy Ruffiego który grał na mapie B sam a na A i C grał z Rondlem...znowu gralismy 2 na 3 ale no cóż PITman tu zawalił ;/
specem meczu był Khasius dzięki wielkie !!
Peace 4 all
Qurcze brakło jednego gracza, a bym im urwał ten i pkt
GG K&D byliście zaglebiści i tnx Khas za speca i Rondel za gre 
gg K&D
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
gg K&D !!!! Mam nadzieję ze teraz nas wszyscy docenią bo my też z Wami graliśmy we 2 i całkiem sporo pts urwaliśmy^^
gg Kid ale także FM2, niezle nawet czasy widze u kid jak i u fm
ujda w tlumie
joke
Good Game [K&D] & ~FM2~
Good Game [K&D] & ~FM2~