chybeck uwazam tak samo
w lipcu sierpniu ktos straci gre kto by chciał grać
w listopadzie grudniu ktos straci gre kto będzie chciał grać
nikomu się nie dogodzi lecz wakzcje sa najlepszym wyjsciem
żebyś się nie ździwił kabanie, żebyś się nie ździwił:Pdamianhhh wrote:Chybus jeśli wytrenisz 5 map na wcg, 3 mapy na każda kolejke na pl8, 5 map na danie i 5 map na hlc to szczere graty za no-life, a z tego co się orientuje to nie siedzisz 26h na dobe...
to koniec tematu rozumiem?chybeck wrote:żebyś się nie ździwił kabanie, żebyś się nie ździwił:Pdamianhhh wrote:Chybus jeśli wytrenisz 5 map na wcg, 3 mapy na każda kolejke na pl8, 5 map na danie i 5 map na hlc to szczere graty za no-life, a z tego co się orientuje to nie siedzisz 26h na dobe...
Trzeci skład PGS przegrywa z trzecim składem TCW!! Sensacja na pl8.DameK wrote:skt omg haha
co mnie obchodzi ze ty chcesz zarobic? chcesz to zarabiaj to tylko gra
ja naprzykald tez ide dopracy wakacyjnej i co?
inni jada na wakacje i co?
Uu, ale sobie pomarzyłem ^^skt7 wrote: w której musi się uczyć 6h dziennie

Reasumując, było dobrze na PL5 i PL7 więc będzie dobrze i terazchybeck wrote:reasumując, lepiej olać szkołę w zimie niż jedną imprezę latem, tak?
było dobrze na PL4 i PL6 więc czemu teraz nie odpowiada?Maciek wrote:Reasumując, było dobrze na PL5 i PL7 więc będzie dobrze i terazchybeck wrote:reasumując, lepiej olać szkołę w zimie niż jedną imprezę latem, tak?
Bo pl6 zakonczylo się 30 czerwca, tak jak Ci pisalem na gg :* Musialem zaspamowacchybeck wrote:było dobrze na PL4 i PL6 więc czemu teraz nie odpowiada?Maciek wrote:Reasumując, było dobrze na PL5 i PL7 więc będzie dobrze i terazchybeck wrote:reasumując, lepiej olać szkołę w zimie niż jedną imprezę latem, tak?
lol, a czy Jarek napisal ze gra jest wazniejsza niz nauka? Po prostu napisal, ze na studiach nie ma tyle nauki, ile może się Wam wydawac. No ale to nie jest temat o studiach...iam wrote:Widzę Chybe mnie rozumie... taka prawda. Ja na przykład idę na studia (tak tak Jar, śmiej się kur** "studia" [pozdro]) i nie mam zamiaru spierdolić czegoś zaraz na początku. Ale spoko, jeśli gra>nauka u Ciebie, to się nie dziwię, że jesteś niezły bocik.