Wiedzą o tym wszyscy i nikt nie wie praktycznie nic... Od dłuższego czasu krążą plotki, że jeżeli posiada się konto w TrackManii United Forever i uzbiera się określoną liczbę miedziaków (najczęściej wymieniana to 33000) to można je wymienić na konto TMUF. Czy ktoś z tego korzystał ? Lub chociaż wie gdzie taką transakcję można przeprowadzić ? Na stronie TM nie znalazłem, na stronie graca też nic. Proszę o odpowiedź.
P.S. - jeżeli to sekret i nie jest przeznaczony dla wszystkich to proszę o kontakt pod numerem gg: 299592
Konto TMUF za XX.XXX miedziaków...
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
musisz wyslac 30k + vat czyli 31502cc na login nadeostore, podac swojego maila i napisac ze chcialbys za te miedziaki tmuf. nie wiem po ilu dniach ale dostaniesz link na maila do tmuf i będziesz mogl pobrac gre 
Last edited by Grono on 23 January 2009, 14:49, edited 1 time in total.
-
Vox populi
- Doświadczony driver
a gdzie te meidziaki trzeba wysłać i trzeba znać jakiegoś maila ich?
http://merlin.pl/Nauczanie-zintegrowane ... 4-76-0.jpgabradab wrote:a gdzie te meidziaki trzeba wysłać i trzeba znać jakiegoś maila ich?
Coś dla Ciebie.
Po tej lekturze, przeczytaj jeszcze raz to: http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?p=103511#103511
Za pózno załapałeś.UPDATED 09/03/2009: THIS OFFER IS NOW OVER!
THANKS FOR ALL OF THOSE WHO PARTICIPATED !
-
Vox populi
- Doświadczony driver
nie za poźno tylko od niedawan mam tmuf to nei moglem wczesniej nieuważnie czytalem sory sugerowalem się linkiem..
Tej oferty koniec ale slyszalem coś ze za 90 k mozna teraz dostac to prawda?
Tej oferty koniec ale slyszalem coś ze za 90 k mozna teraz dostac to prawda?
Ja mam po 50k funkel nófki ^^