jak się wam podobaja?
Map Pack - runda 6
Map Pack - runda 6
sa już trasy na kolejna runde NC, dokladniej na mecz ze SWE, do sciagniecia tutaj: http://electronictournaments.com/temp/nc-r6-maps.rar
jak się wam podobaja?
jak się wam podobaja?
Last edited by Yard on 23 April 2006, 21:27, edited 1 time in total.
Map Pack - runda 6
po wstepnym przejechaniu stwierdzam ze mi nie podchodza.
Mam nadzieje ze popracuje nad nimi i będzie dobrze
Mam nadzieje ze popracuje nad nimi i będzie dobrze
Map Pack - runda 6
Na pierwszej mapie sporo mi zajęło pobicie rekordu autora ale w końcu się udało mimo ze mialem ze dwa błedy, na drugiej bardzo szybko zblizyłem się do jego czasu, zabrakło mi sekundy i tu się coś zacialem
na trzeciej nie pobilem rekordu ale to dlatego ze krotko gralem, skonczylem gdy brakowało mi ze 4 sekundy, fajne sa te mapy pomyslowe i dobre czasy mozna uzyskac tylko dzięki treningowi bo niektore zakrety zaskakują, pozdro 
----------------------------------------------

Map Pack - runda 6
mi tez się bardzo podobaja w sumie, mam 3x author medal, ale jeszcze mozna z nich sporo wyciagnac 
Map Pack - runda 6
Sczegolnie B mi przypadła do gustu... zadko wychodze 1:02 a moj rekord to 1:00:20 wsciekly bylem bo gdybym się raz nie pomylil było by mniej niz 1 minuta
mapy sa bardzo grywalne jak dla mnie , pozdro...
P.S.
Przydałoby się terminy treningow ustalac tak dzień wczesniej i umieszczac o tym info na forum, byloby wygodniej i może frekwencja trochę lepsza
P.S.
Przydałoby się terminy treningow ustalac tak dzień wczesniej i umieszczac o tym info na forum, byloby wygodniej i może frekwencja trochę lepsza

Map Pack - runda 6
A - trasa z fantastycznym designem! Symetryczny kawałek został bardzo dobrze zbudowny i przemyślany. Jest trochę zakrętów, na których trzeba ostro hamować (zwłaszcza przed tą nagłą szykaną na starcie). Mój najlepszy czas to na razie 1:06:48
B- również dobra trasa, ale nieco prościej zaplanowana. Ten świat również opanowały ostre zakręty, które na szczęście są czasem wolne. Na starcie preferuję minąć słup z prawej strony.Denerwuje mnie tutaj skok w dół na ten czerwony "napompowany budyneczek" (nie wiem jak to nazwać inaczej
) Mój najlepszy czas to 1:02:18
C- no tutaj trudno cokolwiek powiedzieć o tej trasie. Na pierwszym okrążeniu na pierwszym zakręcie zawsze jadę w lewo, na następnych 2 w prawo. Ten finiszujący skok z góry na offroad mi się nawet podoba. Na niektórych zakrętach mozna sporo nadrobić. W trybie solo możecie poprowadzić zacięty wyścig ze... swoim duchem. Mój rec to 1:39:24
B- również dobra trasa, ale nieco prościej zaplanowana. Ten świat również opanowały ostre zakręty, które na szczęście są czasem wolne. Na starcie preferuję minąć słup z prawej strony.Denerwuje mnie tutaj skok w dół na ten czerwony "napompowany budyneczek" (nie wiem jak to nazwać inaczej
C- no tutaj trudno cokolwiek powiedzieć o tej trasie. Na pierwszym okrążeniu na pierwszym zakręcie zawsze jadę w lewo, na następnych 2 w prawo. Ten finiszujący skok z góry na offroad mi się nawet podoba. Na niektórych zakrętach mozna sporo nadrobić. W trybie solo możecie poprowadzić zacięty wyścig ze... swoim duchem. Mój rec to 1:39:24
Map Pack - runda 6
Mi najbardziej przypadłą do gustu B czas to 1:00:63 (2 błedy i taki czas;/ )
Trackmania Nations ESL Admin
Map Pack - runda 6
a- 1:04:66
b- 59:97
c- 1:40:22 (prawie tego nie grałem)
podobaja mi się te mapy bardzo, fajnie plynnie mozna pokonywac zakrety i mimo ze zawsze gdzies "wpadne" to nawet dobre czasy wykrecam
b- 59:97
c- 1:40:22 (prawie tego nie grałem)
podobaja mi się te mapy bardzo, fajnie plynnie mozna pokonywac zakrety i mimo ze zawsze gdzies "wpadne" to nawet dobre czasy wykrecam

Map Pack - runda 6
a - 1.04.98
b - 1.00.56
c - 1.38.24
btw, podawanie czasów jest calkiem motywujace
b - 1.00.56
c - 1.38.24
btw, podawanie czasów jest calkiem motywujace