PositIve Love Expression Global Festival 15.08.2009 Lublin

Chlany!
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

kmieciu, ja tylko zastanawiam się, czemu nie zrobić po 10zł dla każdego? Jak pisał Flaczek: mniejsze wpisowe = więcej zainteresowanych, nie jest to jakaś wygórowana suma (50zł to już trochę jednak jest). A co do the eXperience? Pamiętaj, że jest to impreza z renomą, ŚWIATOWĄ renomą, więc cena nie powinna tutaj nikogo dziwić? A co do Was: Podobno macie dobrych sponsorów, to wpisowe powinno być tylko w ramach "odbębnienia", sponsorzy od tego są, nie? Ale to tylko moje zdanie, róbta co chceta, może się Wam uda, może nie, jak ze wszystkim ;)
Nie twierdzę też, że koncerty, wszelakie atrakcje "poboczne", tak to nazwijmy... Wszystko super, ale... czy wszyscy chcą tych atrakcji?
Psik
Pirat drogowy

Post by Psik »

chłopaki
50zł - 20 zł bilet na koncerty , wyżywienie i jeszcze wam proponuje że może udać się załatwić nocleg za taniochę lub darmo a wy narzekacie ??

dając od razu 10zł dla każdego nikt nowy się zapisze na turniej TM przez co mniejsza promocja gry a o to też w tym chodzi.
kmieciu
Jeździ konno

Post by kmieciu »

No jeden co myśli racjonalnie, większe zainteresowanie jest gdy nie płacisz za mecz online tylko za mecze na lanie i jak już top16 jesteś, w ten sposób masz większe nagrody, inne gry nie skarżą się na wpisowe. Koncerty oraz reszta nie jest dodatkiem do lana tylko czymś równożędnym co robimy razem z miastem. Czy będąc przeciętnym graczem zapłacisz 10zł by zagrać np. 3 mecze i odpaść a tak musisz na poczte lecieć chyba że masz konto w banku i skąd masz pewność czy nie wezme kasy oraz wyjade. Tak płącą tylko ci co się dostaną i to na miejscu więc nie mają się o co martwić i nawet jak zaraz odpadniesz to masz niezapomnany dzień z super zabawą oraz jeśli nie poznałeś wcześniej poznasz innych graczy z TM oraz innych platform.
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by CraDleS »

Koncerty 20zł wyżywienie 10 ,nocleg oszczędzicie trochę to sama gra wyjdzie 10-15złotych xd
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
kmieciu
Jeździ konno

Post by kmieciu »

Całą kasa idzie na nagrody, koncert to wiadomo, dla nas żadne koszta za free was wpuścić, wyżywienie dają sponsorzy, noclegi załatwiam, gadzety również sponsorzy dają.
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

noo mi tam pasuje skoro mają dać mi koncert jedzonko i spanie za free :-) 50zł myślę że to niewiele ;-)
Image
Image
Image
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by CraDleS »

Eeee mogliście mówić,że sprawa tak stoi,teraz to 50zł to całe g*wno xP
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Abszt
Pirat drogowy

Post by Abszt »

Zależy jaki koncert :). Znając lubelskie imprezy, to jakichś topowych gwiazd estrady na pewno nie będzie :). Ogólnie ciekawie się to zapowiada. Obyście zdołali pokryć też ludziom nocleg, bo jak się nie uda to za dobę np w akademiku buli się w wakacje ok.25 zł
A gdzie dokładnie ma się odbyć ta impreza?
kmieciu
Jeździ konno

Post by kmieciu »

Impreza odbędzie się w hali targów międzynarodowych. Zespoły główne jakie będą to TSA, Blade Loki oraz Zabili mi Żółwia oprócz nich kilka mniej znanych ale naprawdę dobrych kapel w tym jedna ze słowacji jak się nie mylę( inna osoba się nimi zajmuje), wszelkie informacje będą na stronie oraz plakatach w lublinie i gazetach. Co do noclegów luksusów wam nie załątwie ale też nie byle co, jeśli nie dam za free to za 50% ceny więc i tak dobrze. Możecie nie znać częśći kapel ale nie pamiętam by kto kolwiek żałował ich koncertów, sam byłem na minimum 2 każdej z kapel.
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Zespoły główne jakie będą to TSA, Blade Loki oraz Zabili mi Żółwia
Ja bym poszedł na same koncerty :D
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
kmieciu
Jeździ konno

Post by kmieciu »

To zapraszam, dla was rezygnuje z Przystanku Woodstock a bym 3 raz na scenie słyszał dziękujemy i woodsock za rok, mam nadzieje że od was przynajmniej dziękuje głośne na koniec będzie :D . A tak z innej beczki, nie zapomnicie tej imprezy, mam doświadczenie w wielu koncertach,lanach, imprezach sportowych więc będzie świetnie.
khorinis
Doświadczony driver

Post by khorinis »

Tak niewiele u nas turniejów z nagrodami, nie rozumiem czemu się nie zapisywaliście do tego PLEGF. 50 zł to przecież nie majątek, a przy okazji można się spotkać z resztą sceny. Ale jak sobie chcecie.
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

dzięki że przypomniałeś xD

bo w ogóle nawet nie wiedziałem że mozna się już zapisać :P
Image
Image
Image
Lewy
V.I.P.

Post by Lewy »

"Dzisiaj dwie wiadomości dobra i zła, a zaczniemy od tej złej. Postanowiliśmy zrezygnować z platform TrackMani oraz WarCraft 3, z powodu bardzo słabego zainteresowania z waszej strony. "

Też o tym szajsie zapomniałem :) Jak widać nic z tego nie będzie .
w4rLike
Jeździ konno

Post by w4rLike »

Scena chyba zbyt bardzo przyzwyczaila się ze ma wiekszosc za darmo, od braku wpisowego na ESWC/PGA a teraz na WCG, po lany praktycznie za darmo od Scrappa. Tak jest tylko w Polsce, i nie tylko w trackmanii. Patrzac na francje, niemcy czy chociazby czechy, tam wszystkie lany praktycznie sa z wpisowym, bądź co lepsze trzeba przyjechac z wlasnym kompem.
Image
Lewy
V.I.P.

Post by Lewy »

Mi to akurat z tym wpisowym aż tak bardzo nie przeszkadza. Na GF w Elblągu z tego co pamiętam chyba też jakieś wpisowe było. Po prostu zapomniałem o tym bo mam zapierdziel w robocie i nie mam głowy do tego :)
kostekmistrz
Jeździ konno

Post by kostekmistrz »

ja mogę jechać. a co mi tam 2-3 ulice się przejechać autobusem :D kto jedzie jeszcze ?
kostek
zduninho
Jeździ konno

Post by zduninho »

kostus ja chyba będę jechał ale to dopiero 10 wrzesnia jakos wiec jeszcze jest czas kminic...bedizesz jechał z radzynia czy z Lbn???
Post Reply

Return to “LAN Parties”