Destru on PL7/ESL Maps

Post Reply
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Destru on PL7/ESL Maps

Post by Vanitas / Lexiu »

Drugi filmik, tym razem bardziej złożony i z bardziej odpowiednią muzyką (za pierwszy utwór muszę podziękować iam'owi) niż melancholijne trance DJ Tiesto.
Jeśli chodzi o samego bohatera - cóż, kto spotkał destra wie że skillem nie gardzi i czasem potrafi porządnie przybocić :D Ja to zebrałem w jedno i przedstawiam wam tutaj. Sam destru filmik oglądał i mu się podobało :).
W spisie map się głównie mapy PL7, choć znajdą się dwie ESL i jedna mapa z RazerCup.
Cóż - teraz mogę tylko zaprosić do oglądania:

http://www.youtube.com/watch?v=XuRxbTwq3Ks
Discord: vanitasss
OrdonekQ7
Moderator

Destru on PL7/ESL Maps

Post by OrdonekQ7 »

Widzę, Destru fan moich tras. :D Ale znając jego umiejetności na B, mógł wyciągnąć jeszcze sekunde lepiej. ;) Ładny filmik, chociaż mógł być trochę krótszy. ;) 7/10
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Destru on PL7/ESL Maps

Post by Ludwik »

Całkiem ładnie ;) Jeszcze z roczek i destru nam do repry wskoczy :P Jak umiał w CS-a bocić to i w TM-a wymiata.
Image
Image
1X4rd451
Pirat drogowy

Destru on PL7/ESL Maps

Post by 1X4rd451 »

jakim ciulem film ma 10:4x jak jest ograniczenie do 10 minut filmu xd masz jakieś premium czy coś ? :D

a tak nawiasem jazda destru bardzo przyzwoita , ta 1 muza z początku pasi do intra tylko xd dalej nie komponuje się z pracą mt i dynamiką jazdy xd 2 muzyczka już bardziej ale imo też słabo pasi (nio ale kwestia gustu) idziesz w dobrym kierunku ;] zakończenie takie przyznam "z dupy" jakby ciutke pomysłu brakło xd ogólnie 6/10
Image
Image
Jarecki
Pirat drogowy

Destru on PL7/ESL Maps

Post by Jarecki »

Niezły skill :) oprawa, oprawą w tym przypadku to skill movie i ja się bardziej skupiałem na jeździe bo to ona tu jest najważniejsza. naprawdę nieźle. 8/10
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Destru on PL7/ESL Maps

Post by Vanitas / Lexiu »

1X4rd451 wrote:jzakończenie takie przyznam "z dupy" jakby ciutke pomysłu brakło xd ogólnie 6/10
Ano brakło pomysłu, niestety. No, ale na początek nigdy nie wiadomo co się spodoba, czy to co dam nie sknoci całego filmiku etc. Na więcej pozwolę sobie jak będę miał doświadczenie iama lub szyma ;)
Discord: vanitasss
skt7
Pirat drogowy

Destru on PL7/ESL Maps

Post by skt7 »

Kamerka jedyna słuszna(chociaż raz na jakiś czas mogłeś dać inną). Podobały mi się te "przeglądy" tras przed przejazdem. Mało oryginalny pomysł na napisy(czas i jaka to trasa). Muzyka mi trochę nie pasuje do tej gry, ale są gusta i guściki. Ogólnie jest lepiej niż ostatnio, tak trzymaj.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Post Reply

Return to “Filmy”