Komentatorzy Sportowi
Komentatorzy Sportowi
Z okazji dnia dziennikarza sportowego postanowiłem zorganizować ankietę na temat"Najlepszy komentator sportowy"
Komentatorzy Sportowi
Zdecydowanie Tomasz Zimoch zwłaszcza jego genialny komentarz meczu Widzew-Broendby.
Komentatorzy Sportowi
tutaj nie ma najlepszego, a najlepszym jest Freshmeat 
Komentatorzy Sportowi
i ty chybciu 
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Komentatorzy Sportowi
A gdzie duet Jaroński/Wyrzykowski z Eurosportu? Co prawda ostatnio coraz rzadziej komentują razem, ale tylko dzięki nim byłem w stanie oglądać kilka lat temu Tour de France etap po etapie na żywo. 

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Komentatorzy Sportowi
Szaranowicz to on wielee razy takie pierdoly gada albo się pomyli , gdy jest na antenie 
Komentatorzy Sportowi
Zgadzam się, jak się słucha ich komentarzy, to aż gęba się sama cieszyScooter Fox wrote:A gdzie duet Jaroński/Wyrzykowski z Eurosportu? Co prawda ostatnio coraz rzadziej komentują razem, ale tylko dzięki nim byłem w stanie oglądać kilka lat temu Tour de France etap po etapie na żywo.
Komentatorzy Sportowi
jako ze gram w tenisa już od łohohoho, w tv tez ogladam wszystko co mogę to szkoda ze nie uwzgledniles B.Tomaszewskiego
jak dla mnie to jest on najlepszym polskim dziennikarzem/komentatorem sportowym i laczy w sobie to co najlepsze w sportowym komentarzu.

Komentatorzy Sportowi
Komentarz biathlonu w ich wykonaniu jest zajebistyScooter Fox wrote:A gdzie duet Jaroński/Wyrzykowski z Eurosportu? Co prawda ostatnio coraz rzadziej komentują razem, ale tylko dzięki nim byłem w stanie oglądać kilka lat temu Tour de France etap po etapie na żywo.

Komentatorzy Sportowi
Jaronski/Wyrzykowski!!! reszta może im co najwyzej klekac 
Komentatorzy Sportowi
a ja lubie Przemka Kruka i Rafała Jewtucha, ktorzy komentuja snookera na eurosporcie (:
Komentatorzy Sportowi
Za wszystkie braki bardzo przepraszam.
Komentatorzy Sportowi
Jaroński/Wyrzykowski, Jeftuch/Kruk i Karol Stopa ^^ A z tych co są w ankiecie to Szpakowski najlepszy 
Komentatorzy Sportowi
nowe opcje w ankiecie 
Komentatorzy Sportowi
ci co glosuja na szpakowskiego chyba nie maja pojecia co robia, ostatnio prawie wylaczylem mecz jak komentowal, caly czas przekreca nazwiska albo myli pilkarzy, gada jakieś bzdury nie majace podstaw 
Komentatorzy Sportowi
Skoki narciarskie teżmat154 wrote:Komentarz biathlonu w ich wykonaniu jest zajebistyScooter Fox wrote:A gdzie duet Jaroński/Wyrzykowski z Eurosportu? Co prawda ostatnio coraz rzadziej komentują razem, ale tylko dzięki nim byłem w stanie oglądać kilka lat temu Tour de France etap po etapie na żywo.
Komentatorzy Sportowi
Jaroński & Wyrzykowski - jedyni dobrzy komentatorzy w tej ankiecie. Mają poczucie humoru i nie boją się go okazywać na antenie. Do tego bardzo dobrze orientują się w komentowanych przez nich zawodach.
Widać, że mało osób ma Eurosport.
Widać, że mało osób ma Eurosport.
– Neuner na strzelnicy... Jeden zestrzelony... Dwa... Trzy...
– Neuner ma sporo propozycji sportowych i pozasportowych. Ostatnio „Playboy” zgłosił ofertę sesji zdjęciowej,ale Neuner odmówiła. W sumie dobrze, ma dopiero 18 lat.
– No rewelacja!
– Co?
– Strzelanie Neuner! Pięć celnych!
– Ach! Myślałem, że mówiłeś o ewentualnej sesji Neuner dla „Playboya”.
– Semerenko... Dwie siostry bliźniaczki...
– Jak to? Przecież bliźniaczki to już są siostry, no i oczywiście dwie...
– No tak... Masło podwójnie maślane.
– Mówiliśmy, że dwa pierwsze strzelania będą ważne! Oczywiście dwa następne jeszcze ważniejsze, ale to już nieważne.
-No, ten ma skuteczność strzelania w pozycji stojąc 92%. Mniej więcej tyle, ile zdobywał Edward Gierek w wyborach!
-Schudła... Choć z drugiej strony ona zawsze wyglądała na z lekka niedożywioną...
Komentatorzy Sportowi
Duet Szaranowicz i Szpakowski zdecydowanie najlepsi 
<- Drzwi