Już jutro o 20.30 rozpocznie się finał turnieju BigMiedziakCup #1. Po dzisiejszych półfinałach w których było sporo emocji do samego końca wyłoniona została finałowa czwróka :
Grupa K 04.07.09 20.30 do 72pkt
1. login tomerq
2. login matipl
3. login dawid-dada
4. login diav3l
Przypomne że nagrodami są:
1. 25 000 CC
2. 18 000 CC
3. 12 000 CC
4. 5 000 CC
Niżej zamieszczone sa wyniki pólfinalów:
Grupa I 03.07.09 19.30 do 64pkt|
1.login tomerq 189pkt 1aw
2. login matipl 166pkt 2aw
3. login: mr.wtf 162pkt 3
4. login: scooter_fox 154pkt 4
Grupa J 03.07.09 20.30 do 64pkt
1. login dawid-dada 182pkt 1aw
2. login diav3l 178pkt 2aw
3. login: poziokat 138pkt 3
4. login: karo300 89pkt 4
BigMiedziakCup #1 WIELKI FINAL !
Last edited by oddowicz on 03 July 2009, 21:03, edited 1 time in total.
Diavel jest tak pazerny na miedziaki ,że na pewno wygra 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Fajny news Oddo. Szkoda że zwaliłem bay tak to pewnie i Dawida pojechał
Ale ważne, że mam finał!

-
dawid-dada
- Jeździ konno
Diavel chyba nie wygra
Ale walka będzie bardzo emocjonująca.
@diavel - ja snowa zjebałem
@diavel - ja snowa zjebałem
A jakby mi się udało to bym wam niezłą siarę zrobił. Już widzę ten temat na tmpl i maniazone: Stadiumowiec pokonuje doświadczonych graczy United. 

-
dawid-dada
- Jeździ konno
heh, akurat nie było by to zaskoczeniem , ponieważ bay i snow mają najbardziej zblizona fizyke jazdy do stadiuma, mogli by dac islanda i coasta, wtedy imo zaden stadiumowiec by się nie dostał 
ale jak tak sobie prowizorycznie licze pkt to wygrales diavel, będę 3 na stadium, przez to wiele pkt strace -.-
chyba nie idzie mi tak źle na stadium, co nie? a w ogóle na nim nie gram (tylko jak trzeba na turniejach) to jest w sumie ta sama gra, jak ktos jest pr0, to jest pr0 na wszystim, na jednym wiecej, na innych trochę mniej
ale jak tak sobie prowizorycznie licze pkt to wygrales diavel, będę 3 na stadium, przez to wiele pkt strace -.-
chyba nie idzie mi tak źle na stadium, co nie? a w ogóle na nim nie gram (tylko jak trzeba na turniejach) to jest w sumie ta sama gra, jak ktos jest pr0, to jest pr0 na wszystim, na jednym wiecej, na innych trochę mniej
będzie jakas relacja na tsie?
nie mam tmuf i chcialbym się dowiedziec jak idzie, czytanie samych info jest nuuuudne
nie mam tmuf i chcialbym się dowiedziec jak idzie, czytanie samych info jest nuuuudne
Można będzie to gdzieś obejrzeć?
Mogli byście coś zrobić dla posiadaczy tmuf 
Człowiek banda
Dzisiaj serw BigMiedziakCup#1 będzie posiadał 4 sloty dla graczy (z hasłem) i 26 slotów dla speców (bez passa), więc zapraszam 
Co do składu finału. Tomerq, Dawid i Diav3l zasłużenie dostali się do finałowej rozgrywki. Ale matipl? Był w znacznie łatwiejszej grupie i moim zdaniem zamiast niego pod względem skilla w finale powinien być poziokat
Co do składu finału. Tomerq, Dawid i Diav3l zasłużenie dostali się do finałowej rozgrywki. Ale matipl? Był w znacznie łatwiejszej grupie i moim zdaniem zamiast niego pod względem skilla w finale powinien być poziokat