PGS, a kultura?
PGS, a kultura?
Przed chwilą natrafiłem na to:
http://dlink-pgs.pl/blog/pgs-a-kultura
Nie chcę się tu kłócić, ale chciałbym znać osobę która to napisała. Skoro takie rzeczy na stronie pgs piszę to niech się chociaż ujawni. Btw. miłej lektury.
http://dlink-pgs.pl/blog/pgs-a-kultura
Nie chcę się tu kłócić, ale chciałbym znać osobę która to napisała. Skoro takie rzeczy na stronie pgs piszę to niech się chociaż ujawni. Btw. miłej lektury.

PGS, a kultura?
to ja, przepraszam 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PGS, a kultura?
LOL 
PGS, a kultura?
seque, przyjedz 
będziesz się turlakowal, jak ten kot.
będziesz się turlakowal, jak ten kot.
PGS, a kultura?
oprocz tego ze zakreslone obszary tekstu na screenach w wielu przypadkach nikogo nie obrazaja ;oDameK wrote:Dobry artykul

PGS, a kultura?
pogadamy na lanie...DameK wrote:Dobry artykulszacunek dla goscia
P.S jakóp ty już się turlasz
chyba jednak nie, bo ty jesteś cwaniak forumowicz,
Last edited by Jakub on 05 July 2009, 20:30, edited 1 time in total.
PGS, a kultura?
nie ma co, ciekawy "art".
PGS, a kultura?
jakóp
nieznajwie się na lanie w TMNF na pewno
bo poprostu mi się niechce, jeżdżę na CSowe to mi starczy
pzodro
@MAJKEL

@MAJKEL
Ja widze wiekszosc obazliwych postow, najlepsze jest - ch** wam w dupe itym podbneMajkel wrote:oprocz tego ze zakreslone obszary tekstu na screenach w wielu przypadkach nikogo nie obrazaja ;oDameK wrote:Dobry artykul
Last edited by DameK on 05 July 2009, 20:37, edited 1 time in total.
PGS, a kultura?
damek, ty tworzysz forum. jesteś naj.DameK wrote:jakópnieznajwie się na lanie w TMNF na pewno
bo poprostu mi się niechce, jeżdżę na CSowe to mi starczy
pzodro
smieje siebie z Ciebie.
ty jesteś ten, który mial ten glos dziewczynmy, mimo, ze mowil, ze ma już 15 lat?
wracaj na ta TS.
PGS, a kultura?
Niemam zamiaru się z toba klucic bo sprowadzisz mnie do swojego poziomu i potem przebijesz doswiadczeniem
Pozdro 600
Pozdro 600
PGS, a kultura?
Jakub, co prawda czasami po pijaku potrafisz grozić graczom(stare czasy? ;p), ale bez powodu na pewno byś tego nie robił.
Nie ma k**wa takich osób, które by bez powodu groziły komuś, nie koniecznie inni muszą znać te powody, może problem nie pojawił się na forum, a np. na pw lub gg/tsie. Łatwo jest oceniać.
Chociaż nie powinieneś grozić graczom tak naprawdę. Ja np. chętnie bym przypierdolił dla pana o nicku King, ale co z tego skoro tego nie zrobię. Wkurwił mnie nie raz, ale nie mogę uderzyć 14latka ważącego 10kg. To prawda, że niektórzy czują się bezkarni na forum i ogólnie w necie, ale nic już z tym nie zrobisz, nie mamy na to wpływu.
Czemu autor tego "newsa" czy jak to nazwać, nie ujawnił się? Skoro już się kogoś krytykuje, to czemu się nie przedstawi?
Tak naprawdę to jest pi***olenie, Jakub nikogo nie pobije, bo to nie jest potrzebne(no w sumie jak potrzebne zajebiście niektórym), ale może jakiś 14latek się zesra przed kompem jak coś takiego przeczyta.
Nie wiem czemu ludzie pierdolą takie głupoty, mimo tego, że wiedzą że obrażają osoby silniejsze od siebie, często nic tak naprawdę im nie robiące. I dla tego często padają słowa takie jak np. "kozak internetowy" lub "powiedz mi to w realu". Jestem pewny, że na realu nikt by k**wa mordy nie otworzył.
Pozdro, jak ktoś się nie zgadza, to spotkajmy się na wcg i porozmawiajmy jak ludzie, nie przez kabel.
Nie ma k**wa takich osób, które by bez powodu groziły komuś, nie koniecznie inni muszą znać te powody, może problem nie pojawił się na forum, a np. na pw lub gg/tsie. Łatwo jest oceniać.
Chociaż nie powinieneś grozić graczom tak naprawdę. Ja np. chętnie bym przypierdolił dla pana o nicku King, ale co z tego skoro tego nie zrobię. Wkurwił mnie nie raz, ale nie mogę uderzyć 14latka ważącego 10kg. To prawda, że niektórzy czują się bezkarni na forum i ogólnie w necie, ale nic już z tym nie zrobisz, nie mamy na to wpływu.
Czemu autor tego "newsa" czy jak to nazwać, nie ujawnił się? Skoro już się kogoś krytykuje, to czemu się nie przedstawi?
Tak naprawdę to jest pi***olenie, Jakub nikogo nie pobije, bo to nie jest potrzebne(no w sumie jak potrzebne zajebiście niektórym), ale może jakiś 14latek się zesra przed kompem jak coś takiego przeczyta.
Nie wiem czemu ludzie pierdolą takie głupoty, mimo tego, że wiedzą że obrażają osoby silniejsze od siebie, często nic tak naprawdę im nie robiące. I dla tego często padają słowa takie jak np. "kozak internetowy" lub "powiedz mi to w realu". Jestem pewny, że na realu nikt by k**wa mordy nie otworzył.
Pozdro, jak ktoś się nie zgadza, to spotkajmy się na wcg i porozmawiajmy jak ludzie, nie przez kabel.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
PGS, a kultura?
nie chcę nic mówić ale to co on(a) tam zaznaczał(a) to takie wyrywane z kontekstu ^^ nie ma to jak wyłapywać tylko to co nie jest głównym tematem

PGS, a kultura?
wlasnie k**wa ! ; D omowimy wszystko na lanie bo k**wa jadę ; D
PGS, a kultura?
Ale nudne...DameK to s***dalaj na forum cs'a i tyle xd a to hasło ze sprowadzeniem do swojego poziomu to co ,nie chciałbyś pójść kilka szczebli wyżej?
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

PGS, a kultura?
Nic zlego na lanie NIKOMU się nie stanie. Ci co mysla ze komus coś zrobia mylą się. Jeśli to ja będę stał za tym lanem to nie ma mowy o wyrufffnywaniu dziecinnych porachunków, a jak ktoś jest facetem to zapraszam na ring, udostępnię gratis
, tak więc nie kozaczyć!
Co do PGS-u to za tą nazwą stoii masa różnych ludzi, są tam naprawdę fajni...ale sa tez wyjątki ................. - ale pamiętajcie że wszeędzie są turbodebile i tyle, buda
Co do PGS-u to za tą nazwą stoii masa różnych ludzi, są tam naprawdę fajni...ale sa tez wyjątki ................. - ale pamiętajcie że wszeędzie są turbodebile i tyle, buda
...
PGS, a kultura?
Jakub muchy nie skrzywdzi, wiec każda grozba plynaca z jego ust jest niczym, jakub lubilem cie, nienawidzilem, lubilem i znow cie nie lubie, chlopie co ty opierdalasz w ogóle...

PGS, a kultura?
Panie Scrappler, nie zrozum tego co napiszę jako atak na Ciebie.
Mówisz Pan o dziecinadzie, a moim zdaniem z tym odwoływaniem i przywracaniem tematów/wyjazdu do dani sam zachowałeś się dziecinnie. Nie będę się rozpisywał o co mi dokładnie chodzi, bo to nie jest temat stworzony do tego typu rozmowy.
A co do bójek na lanach. Na 99.99% nie będzie żadnych problemów. Chyba, że ktoś zacznie na żywo wyzywać kogoś innego, to nie myśl ,że ktoś da sobie w twarz pluć. Wszystko zależy od nas, jak ktoś kogoś zaczepi za mocno, to nie da się uniknąć bójki, jeśli nie, to będzie miło procentowo i fajnie.
Mówisz Pan o dziecinadzie, a moim zdaniem z tym odwoływaniem i przywracaniem tematów/wyjazdu do dani sam zachowałeś się dziecinnie. Nie będę się rozpisywał o co mi dokładnie chodzi, bo to nie jest temat stworzony do tego typu rozmowy.
A co do bójek na lanach. Na 99.99% nie będzie żadnych problemów. Chyba, że ktoś zacznie na żywo wyzywać kogoś innego, to nie myśl ,że ktoś da sobie w twarz pluć. Wszystko zależy od nas, jak ktoś kogoś zaczepi za mocno, to nie da się uniknąć bójki, jeśli nie, to będzie miło procentowo i fajnie.
Człowiek banda
PGS, a kultura?
jak to mowia, sa ludzie i sa taborety
<- Drzwi