TCW w BenQ DELTAeSPORTS.COM!
Według oficjalnych, nieważne, że niepotwierdzonych informacji, znany wszystkim Team Cioci Wiesi wbija się do Delty! Pomijając fakt, że Fefan na GG zdążył już mi się z tego wygadać (nie pytajcie za co i za ile), można to łatwo wywnioskować z tekstu zamieszczonego na stronie cybersport.pl o transferze żeńskiej dywizji PGS.cs do wspomnianej już Delty, tu zacytuję: "Jako inną ciekawostkę mogę podać Wam kolejną osobę która zasili szeregi DELTY - flag Piotr 'w4rlike' Tokarczyk. Miałby on poprowadzić męską dywizję CS'a owej organizacji. Przypomnijmy, że jeszcze niedawno piastował podobne stanowisko w PGS".
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jedna drobna sprawa - przecie Tokar ma schron pod spódnicą Wieśki. Tak więc ja jestem pewien, że news na cybersporcie to tylko przykrywka do prawdziwego hitu transferowego na naszej scenie, albo zwyczajnie pomylono słowo "CS" z "TMNF"...
Źródło: TCW w Delcie @ cybersport.pl
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie jedna drobna sprawa - przecie Tokar ma schron pod spódnicą Wieśki. Tak więc ja jestem pewien, że news na cybersporcie to tylko przykrywka do prawdziwego hitu transferowego na naszej scenie, albo zwyczajnie pomylono słowo "CS" z "TMNF"...
Źródło: TCW w Delcie @ cybersport.pl
a może w4rlike ma na tyle sił, żeby managerować dwóm zespołom.
a JA WIEM
oo fajnie!!!! będę w delcie
dzięki Shadow 
Na pewno jest na odwrót.. to Delta jest w TCW .. ot co !
Od zawsze wiedziałem, że jak Delta będzie miała dywizję TMN to tylko i wyłącznie TCW. Tak więc jak zobaczyłem nazwę tego wątku to prawie krzyknąłem "WIEDZIAŁEM!" ;d.
Później emocje opadły. Shadow może doszukasz się jeszcze trzeciego dna w tym newsie? ^^.
Później emocje opadły. Shadow może doszukasz się jeszcze trzeciego dna w tym newsie? ^^.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
kurde nic nie mog pisać bo co parę sekund mi się firefox wqiesz
powodzernia potem coś może dopisze ale teraz nie mam jak
powodzernia potem coś może dopisze ale teraz nie mam jak

Shad... nie rób tutaj z newsa domniemań, bo to bez sensu. Nie pisze tam, że to TCW dochodzi do Delty, nie? Pisze jedynie, że dochodzi Warlike. Sam napisałeś, że miałby prowadzić CS, co miał robić również w PGS, racja? No to może tak po prostu jest, jak pisze Lox: Manager dwóch zespołów. A jeżeli jesteś taki pewien, że TCW dochodzi do Delty, czemu nie dałeś tego jako News na stronie głównej, zapytuję się? 
Z tego co wiem to jakas bzdura

Last edited by baserone on 07 July 2009, 21:42, edited 1 time in total.
Bo on robi ynteligentne dowcipy.A jeżeli jesteś taki pewien, że TCW dochodzi do Delty, czemu nie dałeś tego jako News na stronie głównej, zapytuję się? Smile

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
bo fefan był za slony...
To nie jest jako news, tylko w dziale offtopic ;piam wrote:Shad... nie rób tutaj z newsa domniemań, bo to bez sensu. Nie pisze tam, że to TCW dochodzi do Delty, nie? Pisze jedynie, że dochodzi Warlike. Sam napisałeś, że miałby prowadzić CS, co miał robić również w PGS, racja? No to może tak po prostu jest, jak pisze Lox: Manager dwóch zespołów. A jeżeli jesteś taki pewien, że TCW dochodzi do Delty, czemu nie dałeś tego jako News na stronie głównej, zapytuję się?

Czyli wygląda na to, że TCW będzie robić za żeńską dywizję CS'a 
Madzia, Kasia, Miecia, Fefan i Wieśka - złota piątka
... nasza tajemnica się wydała 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj