PS mini i *R*Nar
PS mini i *R*Nar
yhhh aż sam się nabuzowałem
Wbijam na psmin, zeby począć, co należy ale tam ni widu ni słychu ani locali, dedi nie ma niczego! Mojej konsoli też ni ma
(
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PS mini i *R*Nar
jesteś niczymFRED wrote:yhhh aż sam się nabuzowałemWbijam na psmin, zeby począć, co należy ale tam ni widu ni słychu ani locali, dedi nie ma niczego! Mojej konsoli też ni ma
(
co do tematu:

PS mini i *R*Nar
Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
- ThunderCat
- Jeździ konno
PS mini i *R*Nar
AnteQ wrote:Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.
Tak na pewno
PS mini i *R*Nar
Chyba sobie żartujesz. Proste jest to, że jak się stawia takie oskarżenia to trzeba przedstawić dowód. Nie wiem skunt ci przyszedł ten pomysł z zabłyśnięciem mistrzu.Leon wrote: Chce chłopak zabłyszczećBądz wyrozumiały i zobacz od kiedy jest na forum.
Poza tym nie jestem tutaj od wczoraj, może nie siedzę tu tak długo jak ty ale te pół roku to też nie jest tak krótko.
Co do zachowania tych ludzi to przychodzą mi na myśl dwa słowa - jeb*** debile(nie będę pisał brutalniej bo mnie enfi banem poczęstuje).
regulamin przede wszystkim
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
PS mini i *R*Nar
Może to zabrzmi zbyt.. wyniośle? Ale kurde, Thunder, po tym co zrobiłeś ty masz jeszcze czelność tutaj pisać coś o ns!?ThunderCat wrote:AnteQ wrote:Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.
Tak na pewnohehe to NS chce wyjsc z tego zamieszania i ze to nibyn nie oni wow !!!!!!
- ThunderCat
- Jeździ konno
PS mini i *R*Nar
ahhh wypilismy za dużo rumu z cola i stalo sięFistashi wrote:Może to zabrzmi zbyt.. wyniośle? Ale kurde, Thunder, po tym co zrobiłeś ty masz jeszcze czelność tutaj pisać coś o ns!?ThunderCat wrote:AnteQ wrote:Luka wyjechał na początku lipca i go nie ma. Na jego konto prawdopodobnie wszedł jego młodszy brat.
Tak na pewnohehe to NS chce wyjsc z tego zamieszania i ze to nibyn nie oni wow !!!!!!
o co ta cala zadyma ?? to tylko gra jest czy może zycie
PS mini i *R*Nar
hmm, pomysl tak
ktos nieznajomy przychodzi i obraza Ciebie jak i twoja matke, jego koledzy robia to samo, wychodza
uwazasz ze nic się nie stalo?
ze tak powiem, kolejny idiota, który mysli, ze obelgi to tylko "zarty", ze nic się nie stalo, znam wiele takich osob i pogardzam nimi, to ci sami ludzie, ktorzy ustawiaja sobie opisy, ze kochali jacksona
ktos nieznajomy przychodzi i obraza Ciebie jak i twoja matke, jego koledzy robia to samo, wychodza
uwazasz ze nic się nie stalo?

ze tak powiem, kolejny idiota, który mysli, ze obelgi to tylko "zarty", ze nic się nie stalo, znam wiele takich osob i pogardzam nimi, to ci sami ludzie, ktorzy ustawiaja sobie opisy, ze kochali jacksona
Last edited by envy on 12 July 2009, 21:31, edited 1 time in total.
PS mini i *R*Nar
To ja ci powiem, że twoja stara to k**wa, a ty mówisz, że nic się nie stało, tak ?
Jako przykład to dałem, żebyś nie myślał, że jestem taki głupi -.-
Jako przykład to dałem, żebyś nie myślał, że jestem taki głupi -.-
- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
PS mini i *R*Nar
@thundercat;
nawet najwiekszemu wrogowi, pod wplywem czegokolwiek i obojetnie w jakich ilosciach, nie powiedzial/napisal bym takich rzeczy. Wiec się nie tlumacz ze za dużo wypiles. Jedyne co ci zostaje to przeprosic, a nie udawac ze nic się nie stalo. A, i pamietej alkochol jest dla ludzi z glowa...
nawet najwiekszemu wrogowi, pod wplywem czegokolwiek i obojetnie w jakich ilosciach, nie powiedzial/napisal bym takich rzeczy. Wiec się nie tlumacz ze za dużo wypiles. Jedyne co ci zostaje to przeprosic, a nie udawac ze nic się nie stalo. A, i pamietej alkochol jest dla ludzi z glowa...
Last edited by Manek on 12 July 2009, 21:59, edited 1 time in total.

- ThunderCat
- Jeździ konno
PS mini i *R*Nar
odwalcie się nie tylko ja tam bylem tylko jescze parę innych ludzi co wypisywali te brednie
NS Luka i inni i prawda jest taka ze mnie nakrecili na ta glupia gadke
PS mini i *R*Nar
jak dla mnie sprawa jest jasna, debile zasługujące na ban na każdym serwerze i tmpl (wiem że na forum nic nie zrobili ale przydałoby się ;D)takich ludzi trzeba tępić. Zawsze i wszystko można zrzucić na alkohol ale jeżeli jest się w stanie włączyć TM i grać to na pewno człowiek ma w tym momencie trzeźwy umysł i wie co robi.
PS mini i *R*Nar
to już lepiej powiedz jak pozostali, że 'ukradli Ci konto' ... brak słów ... chamówa i zgryzota ... tak burackie zachowanie i jeszcze gorsze próby tłumaczenia się ...ThunderCat wrote:odwalcie się nie tylko ja tam bylem tylko jescze parę innych ludzi co wypisywali te brednie
miałbyś odwagę cywilną chociaż przeprosić, ale widać poziom inteligencji nie pozwolił Ci się na tyle wynurzyć z brodzika intelektualnego ... można Ci poradzić tylko jedno: 'ić stont' - jeśli chcesz wiedzieć co mam na myśli to zapytaj Stara Małpę

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
PS mini i *R*Nar
Poskarżcie się mamie 
PS mini i *R*Nar
Tylko dodam, że w moją stronę też kilkadziesiąt tekstów poleciało, więc kara należy się podwójna 
- ThunderCat
- Jeździ konno
PS mini i *R*Nar
ludzie przeciez caly czas mowie ze mi konto ukradli !!!!!!!!!
i wiem kto to zrobil !!!!!! to jet ta cala mafia z NS i ich wodzem yo_oo
oni kradna ludzi konta !!!!!!!!!!!
i wiem kto to zrobil !!!!!! to jet ta cala mafia z NS i ich wodzem yo_oo
oni kradna ludzi konta !!!!!!!!!!!
PS mini i *R*Nar
Ahahahahahhaha k**wa niszczysz mnieThunderCat wrote:odwalcie się nie tylko ja tam bylem tylko jescze parę innych ludzi co wypisywali te brednie
Zgadzam się z ruggerem, zbanować za głupote.
Człowiek banda
PS mini i *R*Nar
Powiedzmy, że użyktowniku z NS o nicku Luka ukradziono konto... i ty niby mówisz że ci konta kradną?
Szczyt chamstwa, kłamstwa, i trollowania z twojej strony. Zamiast przeprosić, to jeszcze się głupio tłumaczysz i doprowadzasz to na złe.
Ach te dzieci -.-
Szczyt chamstwa, kłamstwa, i trollowania z twojej strony. Zamiast przeprosić, to jeszcze się głupio tłumaczysz i doprowadzasz to na złe.
Ach te dzieci -.-
Last edited by Mike on 12 July 2009, 22:40, edited 1 time in total.

- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
PS mini i *R*Nar
Skończ... Jeszcze nie dawno pisałes ze to wina alkoCHolu, a teraz ze ''mafia'' z ns ci konto zaj*bala... Nie rob z siebie idioty...

PS mini i *R*Nar
o jejciu
Last edited by CraDleS on 13 July 2009, 6:31, edited 1 time in total.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1