TrackMania a directX 10.0 - problem
Albo, jeśli chcesz mieć wygląd Visty a funkcjonalność XP, zainstaluj Windows 7. Polecam, wszystko, co do tej pory zainstalowałem na nim, działa 
Rozumiem, że macie licencje na te wszystkie Windowsy i od tak sobie zmieniacie jak wam się zachce zamiast rozwiązać problem? 
Maybe, Windows 7 evaluation copy. Każdy może ściągnąć i jest oryginalny aż do wyjścia wersji finalnej. Pozdrawiam cieplutko Twoje zarzuty 
Andrzej a z launchera startowałeś?
deVt Shit vista jest najlepszy jeżeli chodzi o gry.
iam siódemka jeszcze nie jest taka kolorowa.Beta od marca będzie się co 2 godz. sama resetowała co nie wróży kolorowego korzystania z tego systemu w wersji testowej.
Maybe znając życie większość tutaj ludzi ma lewe systemy łącznie ze mną a ja mam ich tylko 4 na jednym kompie
Pozostałości nie liczę bo szkoda.Po co kasę wydawać na coś co można mieć za friko?
deVt Shit vista jest najlepszy jeżeli chodzi o gry.
iam siódemka jeszcze nie jest taka kolorowa.Beta od marca będzie się co 2 godz. sama resetowała co nie wróży kolorowego korzystania z tego systemu w wersji testowej.
Maybe znając życie większość tutaj ludzi ma lewe systemy łącznie ze mną a ja mam ich tylko 4 na jednym kompie
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Gry można mieć pirackie 
Oprogramowanie też
ale żeby windowsa? podstawę tego wszystkiego?
to już trochę nie wypada 
Oprogramowanie też
ale żeby windowsa? podstawę tego wszystkiego?

Oby Ci ktoś w przyszłości nie wypłacił wynagrodzenia za pracę.Leon wrote:Po co kasę wydawać na coś co można mieć za friko?
Problemy z Vistą w głównej mierze mają osoby posiadające niezaktualizowaną wersję.
Mnie to nie grozi bo to ja place a nie miEgzegezy wrote:Oby Ci ktoś w przyszłości nie wypłacił wynagrodzenia za praceLeon wrote:Po co kasę wydawać na coś co można mieć za friko?
A ja mam z M$ wszystko za free 
Uczelnia > all
Uczelnia > all
Czemu wszystko musi się kończyć dyskusją na temat Visty???
Wracając do początkowego tematu: mam taki sam problem od 2 miesięcy, spełniam wszystkie wymagania systemowe, a tmuf i tmnf nie chcą mi się włączyć. Próbowałem wsadzić plik którego ktoś download dał na początku, a efekt taki sam jak zostało to już napisane. Próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie obie tm i nic się nie zmieniło. Próbowałem odpalić i z launchera i przez aplikacje właściwą. Próbowałem nawet wyłączyć antywirusa i wszystkie aplikacje które mogłyby w jakikolwiek sposób zakłócić grę. I NIC!!! Klikam w play i tylko w menadżerze zadań widzę że proces "TmForever" został uruchomiony...
Czy ma ktoś jakąś radę, oprócz zainstalowania XP?
Wracając do początkowego tematu: mam taki sam problem od 2 miesięcy, spełniam wszystkie wymagania systemowe, a tmuf i tmnf nie chcą mi się włączyć. Próbowałem wsadzić plik którego ktoś download dał na początku, a efekt taki sam jak zostało to już napisane. Próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie obie tm i nic się nie zmieniło. Próbowałem odpalić i z launchera i przez aplikacje właściwą. Próbowałem nawet wyłączyć antywirusa i wszystkie aplikacje które mogłyby w jakikolwiek sposób zakłócić grę. I NIC!!! Klikam w play i tylko w menadżerze zadań widzę że proces "TmForever" został uruchomiony...
kiedyś mialem ten sam problem i pomoglem sobie jak opisalem tu: http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... sta+directmigu wrote:Czemu wszystko musi się kończyć dyskusją na temat Visty???
plikow już na serwerze nie ma, ale jak poszukasz w google pewnie coś się da znalesc.
EDIT:
to chyba jeszzce jest dzaialjacy link:
tu chodzi o tmn, w tmnu nie powinno być problemow.
jak naprawdę chodzi o tmn, tu masz fix: http://wooty4us.co.uk/zippy/tmn/TMN2900XTFiX.zip
wklej do glownego foldera.
link działa, ale: "Nie znaleziono puktu wejścia procedury d3dperf_SetOptions w bibliotece d3d9.dll" :?
ale poszukam jeszcze w google
ale poszukam jeszcze w google