1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
jak połączyć xaseco z fastem?
-
Basteq_1992
- Samochodowy prawiczek
Witam,
Sciagnalem sobie skina i chciałem sobie pomalowac ta sciagniente auto lecz gdy go maluje to widze go tylko ja a jeśli jest w orginale to widza go wszyscy
Sciagnalem sobie skina i chciałem sobie pomalowac ta sciagniente auto lecz gdy go maluje to widze go tylko ja a jeśli jest w orginale to widza go wszyscy
- Jack Bauer
- Moderator
-
Basteq_1992
- Samochodowy prawiczek
TAKZbakany wrote:a tmuf masz??
jak masz tmuf to tak czy owak widzą go wszyscy ;]

- Jack Bauer
- Moderator
ja mam pytanko nie zwiazane z tm. Czy wszelkie ulepszenia pulpitu w stylu innych ikonek folderow itp. powaznie spowalniaja komputer 
wiesz, jeśli instalujesz takie np. StyleXP i nakładkę z Visty to to żre, jeśli o to Ci chodzi... ale jakoś poważnie nie wpływa to raczej na grę, nie obawiaj się ;p
-
Basteq_1992
- Samochodowy prawiczek
deVt wrote:jak masz tmuf to tak czy owak widzą go wszyscy ;]
Właśnie nie za bardzo. Sciagnałem sobie skina bmw m3 csl w oryginale jest czarny i ja sobie go pomalowalem w bardziej ciekawszy sposob po zapisaniu ja widze swoje bmw a inni widza szary bolid
Musisz dać serwerowi czas na wgranie się skina, aby serwer mógł go "odtworzyć" dla innych graczy
-
Basteq_1992
- Samochodowy prawiczek
iam wrote:Musisz dać serwerowi czas na wgranie się skina, aby serwer mógł go "odtworzyć" dla innych graczy
Ale serwer wczytuje skina zrobionego oryginalnie ale po moim malowaniu już nie czyta
Skąd wiesz że nie wczytuje?
Gdy wejdziesz na serwer naciśnij dwa razy minus.
W kolumnie po prawej poniżej "Nb Uploads" jest lista plików wysyłanych z twojego kompa i tam też musi być ścieżka do samochodu.
Jeśli nie ma a są inne rzeczy wysyłane to musisz czekać do skutku aż cała lista się opróżni. Samochód nie musi być wysyłany w pierwszej kolejności.
Gdy wejdziesz na serwer naciśnij dwa razy minus.
W kolumnie po prawej poniżej "Nb Uploads" jest lista plików wysyłanych z twojego kompa i tam też musi być ścieżka do samochodu.
Jeśli nie ma a są inne rzeczy wysyłane to musisz czekać do skutku aż cała lista się opróżni. Samochód nie musi być wysyłany w pierwszej kolejności.
chcaiłbym wiedzieć jak robi się drogowsazy w edytorze a jak był już taki temat to przeslijcie mi link z nim
CZy jak przekonwertuje konto z nations na united to dostanę miedziaki które zarobiłbym w tym czasie w nations?
Nie sądzę ;p
- Jack Bauer
- Moderator
nie, na pewno nie :? sam bym mial wtedy z ok 10000cc, a tak na poczatek mialem 50cccharczol wrote:CZy jak przekonwertuje konto z nations na united to dostanę miedziaki które zarobiłbym w tym czasie w nations?
W związku z tym że potrzebuje nieco miedziaków, chce się spytac czy są jakieś turnieje dla początkującym żebym mógł sobie trochę zarobić?
popatrz na http://tm.maniazones.com/forum/index.php?board=247.0charczol wrote:W związku z tym że potrzebuje nieco miedziaków, chce się spytac czy są jakieś turnieje dla początkującym żebym mógł sobie trochę zarobić?
tam zawsze znajdziesz coś ciekawego

witam , znacie jakiś dobry program do tworzenia mapek ??
Edytor masz w trackmani, a do przerabiania challenge edit 
taki to ja znam :Dbo sam w nim mapki robię , ale czy jakiś dobry program jest ?