Znamy grupy finałowe pierwszej tury, sensacja w grupie 4 !

Newsy ze strony glównej
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://www.gameaxis.com/img/blog/1668/I ... logo_b.jpg[/teaser]Wielkimi krokami zbliżamy się do finału pierwszej grupy eliminacji do World Cyber Games 2009 w Trackmanię.

UPDATE :arrow: Dzisiejsze mecze półfinałowe można będzie zobaczyć na WCG TV , które jest dostępne [url=tmtp://#spectate=viptv]TUTAJ[/url].
[more]

Z pierwszej grupy pojawiło się tylko 3 graczy, gdyż pogoda na Śląsku uniemożliwiła Ήardקlay`szym’owi grę. Wyścig pewnie zakończyli : D-Link PGS| Khorinis oraz D-Link PGS| Diav3l nie dając ης々Matu cienia szansy na wygraną.

W drugiej grupie również nie zanotowaliśmy kompletu graczy. HardPlay| やrivek nie pojawił się na wyścigu, tłumacząc to później ważnymi sprawami prywatnymi. Pomijając nieobecnego mieliśmy i tak bardzo zacięty pojedynek. D-Link PGS| ђэκюя zapewnił sobie jako pierwszy miejsce w dalszej części eliminacji, ale przez cały wyścig czuł oddech konkurentów na plecach. Shadoweek który nie przebywał u siebie w domu zdołał zagrać na obcym sprzęcie i jednocześnie ograć na ostatnim przejeździe #p~S*Freddy_ i zapewnił sobie awans do półfinału.

Grupa trzecia to już komplet zawodników, a grali w niej zawodnicy topowych drużyn na scenie TrackManii : D-Link PGS oraz *тсω*. Podobnie jak w poprzedniej grupie jeden z zawoników, D-Link PGS | ACE jako pierwszy zapewnił sobie awans. Ostrą walkę stoczyło ze sobą dwóch innych zawodników : *тсω*Metex oraz tcw'Paweł, gdyż forma *тсω*βสรέภ ’a odbiegała od satysfakcjonującej. Zwycięsko wyszedł ten pierwszy który dosłownie o włos pokonał swojego rywala.

W czwartej grupie pierwsza z sensacji – reprezentant kraju na ESWC 2008 został wyeliminowany! Mowa tu o D-Link PGS|Lechu który zajął tylko 3 miejsce, które nie zapewnia awansu. Również tutaj dominował jeden z zawodników, mianowicie D-Link PGS|Lokash, zaś drugą lokatę zajął ηψт'DiabloSºאא.

Z szesnastki graczy wyłonionej w eliminacjach o finał zagrają :

W grupie pierwszej :
D-Link PGS| Khorinis
D-Link PGS| Diav3l
D-Link PGS|ђэκюя
Shadoweek

Mecz tej grupy zostanie rozegrany o 21:00 na serwerze WCG Eliminacje 19.07.2009

W drugiej zaś :
D-Link PGS|ACE
*тсω*Metex
D-Link PGS|Lokash
ηψт'DiabloSºאא

Mecz tej grupy zostanie rozegrany o 22:00 na serwerze WCG Eliminacje 19.07.2009

Emocji nie powinno zabraknąć gdyż zaraz po drugiej grupie zostanie rozegrany finał i poznamy dwóch pierwszych graczy którzy pojawią się w Warszawie. Cała tabela jest dostępna pod adresem http://i-shell.pl
Last edited by TheViP on 19 July 2009, 18:46, edited 2 times in total.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

przepraszam, ale te delinki + ten shadowik to teraz [POL], jak mozna poprosic.
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

Jakub wrote:przepraszam, ale te delinki + ten shadowik to teraz [POL], jak mozna poprosic.
i dzial druzyny.
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

Jakub wrote:przepraszam, ale te delinki + ten shadowik to teraz [POL], jak mozna poprosic.
Dzejk, nie będę nic poprawiał - ujmę to w podsumowaniu :)
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

ale sensacja Vip ;P normalnie myślałem że to coś naprawdę sensacyjnego xD po prostu Lechu nie miał swojego dnia i tyle ;-)
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

paFFeU poszedl do TCW i się zesrało ; D *
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

DiabloS_CRB wrote:ale sensacja Vip ;P normalnie myślałem że to coś naprawdę sensacyjnego xD po prostu Lechu nie miał swojego dnia i tyle ;-)
Wiesz, skoro gośc który wygrywa polskie eswc odpada to znaczy ze sensacja, patrz np, Pudzianowskiego - jak zajmie 2 miejsce to sensacja, tak samo jak w każdym innym sporcie

@Szopek - po meczu paweu powiedział ze #$% tą gre :)
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

ale na PITMC też odpadł i też przeze mnie i takiej sensacji chyba nie było xD

a nawet jeśli to skoro raz mu się noga powinęła to się będzie zdarzać częściej right? ^^
Image
Image
Image
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Skoro ktos odpadl to znaczy, ze był slabszy i tyle (jak ja ostatnio :P).
A w ogole to GZ i GL dalej.

(Dodano Nie Lip 19, 2009 4:36 pm)
A ze ktos wygral kiedyś, coś tam, to nie koniecznie zaraz musi być sensacja jak odpadnie, bo przychodza nowi i wsio się zmienia. ;)
Image
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

DiabloS_CRB wrote:ale na PITMC też odpadł i też przeze mnie i takiej sensacji chyba nie było xD

a nawet jeśli to skoro raz mu się noga powinęła to się będzie zdarzać częściej right? ^^
Porównujesz ESWC/WCG z PITMC ? yyy nie mam nic do PITMC ale wydarzeniowo na scenei ogólnoświatowej chyba bez porownania.
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Scooter Fox »

Tak, tylko że nie mogę się oprzeć wrażeniu, że PITMC cieszył się większym zainteresowaniem niż polskie eliminacje do WCG.
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

Scooter Fox wrote:Tak, tylko że nie mogę się oprzeć wrażeniu, że PITMC cieszył się większym zainteresowaniem niż polskie eliminacje do WCG.

Vipkowi bardziej chodzilo ze sukces na ESWC jest nieporównywalne z pitmc i wcg :)
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

jak dla mnie kwali do WCG jest na tym samym poziomie ^^ co PITMC i ESWC

jak by to było w Wawie to rozumiem bo to już wyższa liga (tylko 8 graczy gra) a na ESWC ilu było? w ogóle były jakieś wymagania czy kto chciał ten grał?
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

DiabloS_CRB wrote:jak dla mnie kwali do WCG jest na tym samym poziomie ^^ co PITMC i ESWC

jak by to było w Wawie to rozumiem bo to już wyższa liga (tylko 8 graczy gra) a na ESWC ilu było? w ogóle były jakieś wymagania czy kto chciał ten grał?
tak samo jak wszedzie eliminacje kto chciał to gral a pozniej sukcesywnie odpadali ludzie :)
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

DiabloS_CRB wrote:jak dla mnie kwali do WCG jest na tym samym poziomie ^^ co PITMC i ESWC

Kto chciał ten grał, ale była sama elita trackmaniowców polskiej sceny
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

kto chciał ten grał

na WCG i PITMC jest to samo :P Kto chciał ten grał Elita została życie jest okrutne ^^ jak by się tylko elita zapisała na turniej to byłby prestiżowy a tak to nie jest? xD
Image
Image
Image
Metex
Jeździ konno

Post by Metex »

Nie będzie mnie dzisiaj na meczu. W calej Polsce padla neostrada, podobno maja naprawic w nocy. Pisze z telefonu. ;)
Lox
Moderator

Post by Lox »

dziwne... mi neo działa bez zarzutu ;p
ACE
Doświadczony driver

Post by ACE »

to nieciekawie się robi... lokash będzie gral u ciotki(jeżeli będzie w ogole gral) a diablos gra :P?
Metex
Jeździ konno

Post by Metex »

Z tego co wyczytalem padl system autoryzacji czy coś takiego, wiec jak się rozlaczysz to już się nie polaczysz.
Post Reply

Return to “News”