Zostało 8 najlepszych. Teraz nie ma zmiłuj ;d
W finale wystąpią:
NN~Mixi~
=AF=FRED
kuba-pl
R7~Derty
K&D Mac
PZ-Kamilos
Pyszo
|GT|Kingx
Ostatnia runda odbędzie się w środę 22 lipca o 20:00. Serw i pw to samo co poprzednio.
A mappack prezentuje się następująco:
G-7
mini '44
PL2-Nawro-A (:mrgreen:)
Download
Wehikuł Czasu - Finał!
Wehikuł Czasu - Finał!
NAWROOOOOOOO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wehikuł Czasu - Finał!
=AF= FRED ogieeeeeen ! ; DDDDDDDDDDDDDD
Wehikuł Czasu - Finał!
haha Szopinskiemu cosik się przypomniało 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Re: Wehikuł Czasu - Finał!
nie, nawro;( to nie sprawiedliwe!!Loxley wrote:Zostało 8 najlepszych. Teraz nie ma zmiłuj ;d
W finale wystąpią:
NN~Mixi~
=AF=FRED
kuba-pl
R7~Derty
K&D Mac
PZ-Kamilos
Pyszo
|GT|Kingx
Ostatnia runda odbędzie się w środę 22 lipca o 20:00. Serw i pw to samo co poprzednio.
A mappack prezentuje się następująco:
G-7
mini '44
PL2-Nawro-A (:mrgreen:)
Download

Wehikuł Czasu - Finał!
nie martw się radus, może jeszcze będzie kiedyś wc2, i bez czegoś od nawro się nie obędzie ^^
Wehikuł Czasu - Finał!
ale mi to tmn eswc nie smiga:(Loxley wrote:nie martw się radus, może jeszcze będzie kiedyś wc2, i bez czegoś od nawro się nie obędzie ^^

Wehikuł Czasu - Finał!
Powiem tylko tyle : do huja ;d
Wehikuł Czasu - Finał!

Wyniki finału:
1. R7~Derty - 186 pkt
2. =AF=FRED - 168 pkt
3. NN~Mixi~ - 152 pkt
4. K&D Mac - 149 pkt
5. kuba-pl - 115 pkt
6. Pyszo - 90 pkt
---
PZ-Kamilos
|GT|Kingx
Niniejszym tytuł Króla WC zdobywa Derty, gratulujemy
Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy jeździli, tym którzy nie mogli również (pozdro RaDuS), a tym którzy mogli a nie jeździli, już niekoniecznie. ;d
Ogólnie myślę, że turniej wyszedł nie najgorzej. Trochę się wchłonęło tej atmosfery starej, dobrej TMN, a przy tym pojeździło. Frekwencja nie była może najlepsza, ale mogło być gorzej. Poziom gry - niczego sobie.
Myślę, że za jakiś czas pokusimy się o zorganizowanie drugiej edycji - WC2, jeśli dobrze pójdzie, na nieco większą już skalę.
PS:
do huja