PLEGF i zmiany w zasadach
u mnie stronka działa ale niepokoi mni to ze nie ma serwera i zapomnieli o TM bo zapowiadało się ciekawie:P
:FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...................
pozostaje czekać...
pozostaje czekać...
caly czas upominam się o serwer, ale za każdym razem slysze ze ktos tam ma wolne i musze jeszcze poczekac. Nie wiem jak to będzie, ale boje się ze jak jest takie podejscie do eliminacji to co będzie na samym lanie

Przyjedziemy :
"macie tu gry , tam w kącie są komputery zainstalujcie sobie, tylko nie zapomnijcie że pierw trzeba system operacyjny, zróbcie sobie tabelke i zagrajcie turniej ... a i jak coś to goście od organizacji lana mają wolne więc musicie sobie sami poradzić... aaa wpisowe chcecie zapłacić dobra to ja wezmę" ~napotkana na miejscu osoba z 'plegf'
nie no mam nadzieję że to się uda
bo przynajmniej tam mam szanse pojechać w tym roku 
"macie tu gry , tam w kącie są komputery zainstalujcie sobie, tylko nie zapomnijcie że pierw trzeba system operacyjny, zróbcie sobie tabelke i zagrajcie turniej ... a i jak coś to goście od organizacji lana mają wolne więc musicie sobie sami poradzić... aaa wpisowe chcecie zapłacić dobra to ja wezmę" ~napotkana na miejscu osoba z 'plegf'
No ja też bym z chęcią pojechał
i do tego pewnie dorzucą:
"No i prosimy oczywiście zabrać ze sobą jakieś krzesełka bo miejsca siedzące są zarezerwowane dla graczy CS ..."
"No i prosimy oczywiście zabrać ze sobą jakieś krzesełka bo miejsca siedzące są zarezerwowane dla graczy CS ..."
XST!
To może od razu:
"Bierzcie swoje kompy" ;P
a za tydzień pewnie jak wrócą z urlopów to powiedzą "zróbcie se serwer, my nieumiemy..." ^^
"Bierzcie swoje kompy" ;P
a za tydzień pewnie jak wrócą z urlopów to powiedzą "zróbcie se serwer, my nieumiemy..." ^^
A zaraz po tym "a tak na serio to jesteśmy z F2K" 
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

teraz na ich stronie mozna przeczytac:
Witam wszystkich.
Jak za pewne wiecie nasza impreza miała odbyć się 15 sierpnia tego roku. Wszystko szło po naszej myśli , wszelkie problemy na jakie natrafialiśmy stawały się przeszłością aż do dziś.
Dnia 1 sierpnia 2009 sejm uchwalił ustawę na temat imprez masowych. Dotyczy ona między innymi koncertów , imprez sportowych itp.
Positive Love Expresion Global Festival także podpisuje się pod imprezę masową.
Problemem jest uzyskanie odpowiednich pozwoleń na realizacje festiwalu. Wszystko było w jak najlepszym porządku gdy przygotowaliśmy wszystko jeszcze na starych warunkach, które pozwalały nam złożenie odpowiednich wniosków 14 dni przed imprezą, od dziś jest to 30 dni. Niestety nie tylko to nas wstrzymuje. Same pozwolenia od urzędów nie wystarczają , potrzebne są pozwolenia np. od policji czy straży pożarnej, które przy starym systemie załatwiamy praktycznie od ręki , a teraz już nie jest tak łatwo. Jest również wiele wiele innych utrudnień .
Idzie również za tym przedłużenie eliminacji do dnia 10 września 2009 .
Każda osoba pomagająca w organizacji jest zaszokowana taką okolicznością. Dokładaliśmy wszelkich starań i nadal mamy zamiar to robi aby wszystko odbyło się w jak najleprzym porządku oraz zgodnie z prawem.
Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć termin naszego Festiwalu wraz z rozgrywkami sportów elektronicznych o cały miesiąc. Impreza będzie trwała od 19 do 20 września 2009 roku.(nieoficjalnie)
PLEGF TEAM

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
A o zapisach nic nie napisali :/
Nie zrobią tego w te same dni co wcg.
Nie zrobią tego w te same dni co wcg.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Widze pło organizacja
Nie ma co 

--->