nick: Lewy
login: djlewy
skill: ciężko jest siebie ocenić ale chyba przeciętny
staty: jak to staty raczej mało ważne ale jak trza będzie to podam
ile gram: Od wyjścia TMNF i na początku TMN ze 3-4 miechy.
poprzednie teamy:W TMN- FST. W TMNF- Tylko NAR. Byłem i nadal jestem przywiązany do NAR jednak od pewnego czasu coś się sypało + praktycznie nikt z teamu nie pokazuje się na lanach także nadszedł czas na zmianę.
Czego oczekuję? :
-miłej atmosfery
-możliwości jazdy z botami i sportowej rywalizacji w teamie aby polepszyć swojego skilla. Chociaż wątpię aby to było możliwe
-team powinien posiadać swój serwer albo przynajmniej mieć plany wykupienia takowego w najbliższym czasie.
-oczywiście stronka internetowa bądź w ostateczności forum to stronką bym się zajął ja.
-koszulki miło by było ale konieczne to nie jest (zawsze po moim dojściu będzie można skombinować jakiś projekt i zamówić
-no i jak już przy koszulkach jesteśmy to jeszcze breloczek, długopis, smyczkę, sportowe auto (w ostateczności resorak), willę z basenem (w ostateczności może być dla barbie) no i komórkę służbową (w ostateczności może być NOKLA)
Co oferuję? :
-obecność na praktycznie każdym lanie.
-udział we większości turniejów i tych mniejszych i większych co wiąże się z rozsławianiem teamu
-miłą atmosferę na serwie (chyba, że znajdzie się tam Szampon :* )
-trening oczywiście na miarę możliwości czasowych. (a im więcej botów tym bardziej trzeba będzie się przykładać bo choć czasem chciałbym w jakimś meczu pojechać.)
-swoje piękne, młode, wysportowane ciało na lanach
-i co tam tylko chcecie
-osiągnięcia na lanach to: 6 miejsce na GF, 2 miejsce na HLC i 2 razy półfinały na PGA (dzięki Śliwie i Sajlasowi :* )
Na koniec zmontowane na szybko w darmowym programie do obróbki filmów "Lewy Skill Movie" gdzie można zobaczyć moją żenującą jazdę
dałbym tu wideo ale nie wiem jak także jest tylko link.
http://vimeo.com/5806311