MazuM wrote:
vegas, Twoje wypowiedzi mnie miażdżą. Uważasz się za jakiegoś kozaka w tym co robisz, ok może i taki jesteś ale mam jedną prośbę do Ciebie. W związku z tym, iż krytykujesz WSZYSTKIE filmiki które są pokazywane na tym forum zaprezentuj linkiem 1 ( ,,JEDEN" ) filmik, który według Ciebie jest dobrze zrobiony. Czekam..
Całkiem niedawno napisałem:
mikohn_vegas wrote:
Nie porównuje Waszych filmików z tymi z TMtube albo z YT, w ogóle ich nie oglądam, szukam czegoś nowego... nie chodzi o efekty nad, którymi pracuje setka grafików i programistów, baaa, w ogóle nie chodzi o efekty ale o pomysł, montaż, ewentualnie dopasowanie do dźwięków itp.
Skoro tak bardzo interesujesz się moimi wypowiedziami to powinieneś mieć wyryty nad łóżkiem powyższy cytat. Nie pokażę Ci żadnego filmu, który mi się podobał, nadaremno Twe czekania, możesz wreszcie iść spać.
Nie pisz, że uważam się za kozaka (domena pyszczatych nastolatków). Argumentów Ci zabrakło? Dawno już nie bawię się filmikami (wybaczę; mogłeś nie wiedzieć) ale to co widzę to wciąż nie jest to co bym chciał zobaczyć. Był taki filmik kiedyś chyba z tmu, w nazwie miał coś 'Street' i tam można było dostrzec świetną robotę. Nie było to skill video.
Xenun wrote:
No ale czego Ty się byś mógł spodziewać ? to tylko TrackMania więc nie wiem co byś chciał ujrzeć.
Aim Ci odpowiedział, krótko i na temat.