Zostaw, będziesz miał w czym ziemniaki przynieść z piwnicyszopek wrote:koszulka chyba będzie burn ^^
Kuniec Pi-DZi-Es
Kuniec Pi-DZi-Es
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Kuniec Pi-DZi-Es
Hola hola ja tu mam wazne rzeczy na pulpicie ...
chciałem oznajmic iz od 3 miesiecy gram już pod tagiem [POL] wiec ten tag jestjuz zajety, także jak będziecie chcieli grać pod takim tagiem to musicie pisać do mnie z udowodnieniem dlaczego chcecie grać pod tym tagiem, a ja wam wystawie certyfikat autentycznosci.

chciałem oznajmic iz od 3 miesiecy gram już pod tagiem [POL] wiec ten tag jestjuz zajety, także jak będziecie chcieli grać pod takim tagiem to musicie pisać do mnie z udowodnieniem dlaczego chcecie grać pod tym tagiem, a ja wam wystawie certyfikat autentycznosci.
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Kuniec Pi-DZi-Es
3 ? to jeden już masz ? ; DDiabloS_CRB wrote:Bax rozdaje certyfikaty!! Jest Hardcorem ^^
daj mi ze 3 ;P też chce być
Kuniec Pi-DZi-Es
kupa z piachem z tatarakiem
, certyfikat należy mi się jak psu zupa chociażby za to, że nie nazwalem Baxiora matołem
a przecież mogłem
BUAHAHAHAHA
, mam nadzieje pijaku, że będziesz na laniochu, mówię do Sir Baxa Baxińskiego 
...
Kuniec Pi-DZi-Es
doszedlem do wniosku, ze flame war nalezy tępić i usunąłem te posty
każdy nastepny post obrażający kogokolwiek zostanie usuniety a autor dostanie w bonusie warna
każdy nastepny post obrażający kogokolwiek zostanie usuniety a autor dostanie w bonusie warna
- KonradM
- Doświadczony driver
Kuniec Pi-DZi-Es
Dla sceny? Zła. Trackmanii nie ma w żadnym z dużych (o ile można dziś o takich w Polsce mówić) multigamingów, co powoduje że będzie ciężej o przebicie się jej do mediów - a właśnie to jest dobre dla scenyDodam, że to bardzo dobra decyzja dla sceny.
// Co nie oznacza że na miejscu Jakuba i spółki postąpił bym inaczej.
Dobrze by było gdyby jakiś zespół ze sceny zakręcił się do jakiegoś poważnego zespołu pokroju Benq|Delta czy Frag Executors - chociaż Ci ostatni niechętnie zatrudniają nowe dywizje.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Kuniec Pi-DZi-Es
mi się tez wydaje, ze dla sceny jest to w sumie zla decyzja, ale może i tylko w tym momencie.
nie widzielismy jednak już innego wyjscia, bo niby robimy reklame organizacji esportowej (nawet w CDA pisano o graczach TMN z PGS po ESWC 08), a w zamian traktowano nas nieraz nie tak, jak powinno to wygladac ze strony powaznej firmy.
naprawdę długi czas próbowałem przekonac zarzad jak i graczy, ze może powinnismy jeszcze trochę wytrzymac i się postarac zostac razem, a może kiedyś byloby lepiej. niestety ze strony zarzadu nie mielismy uczucia, ze jest tam prawdziwa chec (a może poprostu nie było mozliwosci)..
jakby nie było, prawdopodobnie postaramy się o inny multigaming, ale wcale nam się z tym nie spieszy i nie mamy zamiaru isc do byle jakiego, lub nawet do dobrego, kiedy warunki mialyby znow być powiedzmy "srednie".
temu na poczatku posta wlasnie napisalem, ze jest to może tylko w tym momencie zle dla sceny, bo przeciez może coś innego z tego wyrosnac, co będzie lepsze.
pozyjemy, zobaczymy.
nie widzielismy jednak już innego wyjscia, bo niby robimy reklame organizacji esportowej (nawet w CDA pisano o graczach TMN z PGS po ESWC 08), a w zamian traktowano nas nieraz nie tak, jak powinno to wygladac ze strony powaznej firmy.
naprawdę długi czas próbowałem przekonac zarzad jak i graczy, ze może powinnismy jeszcze trochę wytrzymac i się postarac zostac razem, a może kiedyś byloby lepiej. niestety ze strony zarzadu nie mielismy uczucia, ze jest tam prawdziwa chec (a może poprostu nie było mozliwosci)..
jakby nie było, prawdopodobnie postaramy się o inny multigaming, ale wcale nam się z tym nie spieszy i nie mamy zamiaru isc do byle jakiego, lub nawet do dobrego, kiedy warunki mialyby znow być powiedzmy "srednie".
temu na poczatku posta wlasnie napisalem, ze jest to może tylko w tym momencie zle dla sceny, bo przeciez może coś innego z tego wyrosnac, co będzie lepsze.
pozyjemy, zobaczymy.
Kuniec Pi-DZi-Es
Obstawiam, że teraz pójdziecie do Delty
Ewentualnie może się zgłosić nowy mg Saycom Gamer 
Kuniec Pi-DZi-Es
uwazam, ze dobrze zrobiliscie bo niby czemu mielibyscie być w cieniu innych dywizji skoro w niczym im nie ustepowaliscie...
zycze wam szczerze powodzenia !
zycze wam szczerze powodzenia !
Kuniec Pi-DZi-Es
Co prawda nie wiem jakie były kulisy Waszej decyzji, ale trzeba przyznać, że w czasie gdy reprezentowaliście PGS zgarnęliście prawie wszystko co było do zgarnięcia. Tym bardziej smuci fakt, że najlepsza w Polsce (no cóż, trzeba oddać cesarzowi co cesarskie
) drużyna TM, mająca wielki potencjał i możliwości, zamiast być rozwijana przez MG, ciągle ma pod górkę i to z tego co mi wiadomo w zasadzie od początku współpracy, także i tak długo dawaliście szanse zarządowi.
Moim zdaniem dobra decyzja, trzeba się szanować chłopaki. Zapewne Wasza decyzja spowoduje znowu wzrost fali alkoholizmu na scenie, no bo w końcu "W POL same żule są"
( Brzerzu wraacaaaaaj
)
GL HF [POL]
Moim zdaniem dobra decyzja, trzeba się szanować chłopaki. Zapewne Wasza decyzja spowoduje znowu wzrost fali alkoholizmu na scenie, no bo w końcu "W POL same żule są"
GL HF [POL]

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- KonradM
- Doświadczony driver
Kuniec Pi-DZi-Es
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Kuniec Pi-DZi-Es
Miałem szanse rozmawiać ze światową czołówką w tmnf. Nie dostają kasy, nie mają nawet pokrytych kosztów przejazdu niektórzy, jedynie co wygrają to wygrają. Wiem, że to pod górkę tym co wierzą w moc MG ale to jest strata czasu, chyba że traktujemy to jako zabawę i jesteśmy tego w PEŁNI świadomi a nie pod wpływem innych ludzi, sytuacji czy emocji.... lub nie mamy w tym czystego interesuKonradM wrote:Dla sceny? Zła. Trackmanii nie ma w żadnym z dużych (o ile można dziś o takich w Polsce mówić) multigamingów, co powoduje że będzie ciężej o przebicie się jej do mediów - a właśnie to jest dobre dla scenyDodam, że to bardzo dobra decyzja dla sceny.
// Co nie oznacza że na miejscu Jakuba i spółki postąpił bym inaczej.
Dobrze by było gdyby jakiś zespół ze sceny zakręcił się do jakiegoś poważnego zespołu pokroju Benq|Delta czy Frag Executors - chociaż Ci ostatni niechętnie zatrudniają nowe dywizje.
Po co popularyzować trackmanie?
Kto na tym zyska i co?
Bardzo proszę o bardzo konkretne odpowiedzi.
...
Kuniec Pi-DZi-Es
hmm zyska nadeo...
zyskają hmm portale e-sportowe pośrednio
w grze będą pojawiać się nowi, którzy uzupełnią braki po starszych odchodzących graczach i tak gra nie wymrze...
ale dokładniej nie umiem odpowiedzieć ;>
zyskają hmm portale e-sportowe pośrednio
w grze będą pojawiać się nowi, którzy uzupełnią braki po starszych odchodzących graczach i tak gra nie wymrze...
ale dokładniej nie umiem odpowiedzieć ;>
Kuniec Pi-DZi-Es
Scrapp na 1 tak naprawdę nie znam odpowiedz a jeśli chodzi o drugie to moim zdaniem zyskamy na tym my czyli gracze czy też uczestnicy sceny którzy biorą udział w różnego rodzaju lanach czy imprezach a zyskamy jedyne co moim zdaniem to niezapomniane przeżycia bo sami już wielokrotnie wspominaliście że z samej trackmanii żyć się nie da więc nie zyskamy na niej pieniedzy. A wiec moim zdaniem zyskamy tylko niezapomniane przeżycia i wspomnienia oraz znajomych.

Kuniec Pi-DZi-Es
Scrapp to że teraz nie otrzymują to nic nie znaczy, gracze CS'a też kiedyś grali za free ale starali się popularyzować swoją grę i teraz zarabiają przyzwoite pieniądze od MG.
Zyskamy prócz tego zwiekszajac popularnosc TM wiecej graczy = wiecej ludzi na lanach itp.
Tm to nadal wg wiekszosci kolorowa gra dla dzieci, profesjonalizm sceny na pewno wplynalbym na taki wizerunek.
Problem jest w tym ze teraz wszystkie MG maja klopoty ze wzgledu na kryzys i to jest trudny moment. Jeśli chodzi o światowy esport i TM to nikt się nie starał o to nigdy, gadalem kiedyś o tym z administratorami najwiekszych lig żeby dolaczyc do np. ESL i zrobić coś ze sporymi nagrodami, ale nie byli zainteresowani, wiec to ze gwaizdy TM nic nie dostaja nie powinien dziwic.
Zyskamy prócz tego zwiekszajac popularnosc TM wiecej graczy = wiecej ludzi na lanach itp.
Tm to nadal wg wiekszosci kolorowa gra dla dzieci, profesjonalizm sceny na pewno wplynalbym na taki wizerunek.
Problem jest w tym ze teraz wszystkie MG maja klopoty ze wzgledu na kryzys i to jest trudny moment. Jeśli chodzi o światowy esport i TM to nikt się nie starał o to nigdy, gadalem kiedyś o tym z administratorami najwiekszych lig żeby dolaczyc do np. ESL i zrobić coś ze sporymi nagrodami, ale nie byli zainteresowani, wiec to ze gwaizdy TM nic nie dostaja nie powinien dziwic.
*... i wszystko jasne.