Problem z Odpaleniem gry TMUF
Mam maly problem gdy wlączam grę wyskakuje mi bląd ,,,Your card graphic not found`` pomocy !!!
Last edited by nfs_pros on 06 August 2009, 23:32, edited 2 times in total.
W grze pod nickiem nfs_pros
Zainstaluj kartę graficzną, lub ściągnij sterowniki
- OrdonekQ7
- Moderator
sry...ale nie mogę. xd myślałem, że ktoś ma "problem z opalaniem" i napisał o tym na forum. ;d sorka za offtop. ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
-
Vox populi
- Doświadczony driver
dobrze ordon stękała ah i oh lady gaga
??
daj do niej telephone number

daj do niej telephone number
Temat-jak to co mówił iam nie działa to ni hu hu,masz inter? xP
abradab-nie bądz taki kozak,a jak chcesz mieć nr do lady gagi to musisz robić trasy,które mają w ch*j bugów :-P i do tego być fajny...
abradab-nie bądz taki kozak,a jak chcesz mieć nr do lady gagi to musisz robić trasy,które mają w ch*j bugów :-P i do tego być fajny...
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Cradles: nie bądź taki kozak, bo już widzę 7 temat z Twoim popierdolonym za przeproszeniem postem nie trzymającym się niczego. Więc stul.
Ale tak bez lotów proszę o szczerą pomoc, sterowniki mam zainstalowane a nie wiem o co chodzi z tym co napisałeś żebym zainstalował kartę graficzną ?
(Dodano 05 sieprpnia 2009, 23:45)
KURDE ZABULIŁEM 60zł POMOCY !!!!!!!!

(Dodano 05 sieprpnia 2009, 23:45)
KURDE ZABULIŁEM 60zł POMOCY !!!!!!!!
w sondzie brakuje TrackManii Nations.
Upewnij się ze dobre stery, albo spróbuj starsze wgrac. a w ogóle podaj jaka k. graf
Upewnij się ze dobre stery, albo spróbuj starsze wgrac. a w ogóle podaj jaka k. graf

hyhy
Sprawdź również, czy masz kartę graficzną w ogóle podłączoną, bo może być tak, że nie ma styku, sam tak miałem i się zastanawiałem, czemu nowa karta graficzna jest zepsuta ;p
Mam kartę graficzną ASUS 512mb
(Dodano 06 sieprpnia 2009, 20:44)
A jeśli chodzi o to że jest niepodłączona to raczej niemozliwe bo gra która wymaga 512mb do maks ustawień (Test Drive Unlimited) chodzi bez problemu.
(Dodano 06 sieprpnia 2009, 20:48)
(Dodano 06 sieprpnia 2009, 20:44)
A jeśli chodzi o to że jest niepodłączona to raczej niemozliwe bo gra która wymaga 512mb do maks ustawień (Test Drive Unlimited) chodzi bez problemu.
(Dodano 06 sieprpnia 2009, 20:48)
O co chodzi z tą sondąTwist wrote:w sondzie brakuje TrackManii Nations.
Upewnij się ze dobre stery, albo spróbuj starsze wgrac. a w ogole podaj jaka k. graf
ankieta 
spróbuj pogrzebac w opcjach. zmien ustawienia na pc0 i wylacz wszystkie bajery.
spróbuj pogrzebac w opcjach. zmien ustawienia na pc0 i wylacz wszystkie bajery.

hyhy
Zrobilem wszystko co napisaliscie zaraz napisze jak dokladniej wyglada ten problem (sorka ze bez polskich znakow ale mi się nie chce wciskac alta)
Jak się nie uda tej glupiej gry uruchomic to pojade tam gdzie tom gre zrobili i rozwale leb temu gosciowi zmarnowalem 60zł
Jak się nie uda tej glupiej gry uruchomic to pojade tam gdzie tom gre zrobili i rozwale leb temu gosciowi zmarnowalem 60zł
masz 12 latnfs_pros wrote:
Racja...iam wrote:Cradles: nie bądź taki kozak, bo już widzę 7 temat z Twoim popierdolonym za przeproszeniem postem nie trzymającym się niczego. Więc stul.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Tak w nawiasie mam (15 la) i gra mi już działa dzięki wszystkim za pomoc
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.