Limit graczy pl8?

Psik
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by Psik »

tylko jest sprawa Jakubie ^^

1. POL
2. TCW
3. XX

FF RBF i RH nie istnieją więc jeśli chcesz top4 z PL7, to 4 osobe chyba głupio wybrać np. z p~S / H5F ? bo można liczyć że mają dużo reprezentantów oni co byli w tamtych teamach, ale w sumie jeśli licząc że top4 to wtedy chyba ^^ H5F wchodzi, bo z istniejących nadal jest top4 + było 4 na PL6 ...

nie kłóce się tu, tylko jestem ciekawy jak to rozwiązać ^^
Lox
Moderator

Limit graczy pl8?

Post by Lox »

pozostaje tylko pytanie, które to teamy są obecnie top4. hardplaya nie ma, ff praktycznie zastąpione przez pS. pozostaje POL i TCW, do tego pS, 4 byłoby chyba XX, ale wtedy krzywdzącym byłoby nie uwzględnienie głosu H5F.
Last edited by Lox on 06 August 2009, 14:30, edited 1 time in total.
Psik
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by Psik »

właśnie o to mi chodzi :P

co do składów
w sumie też 15 + jeden dzień na zmianę 2-3 graczy (takich którzy nie byli zapisani nigdzie żeby uniknąć zabierania graczy w czasie turnieju )
ShaDDy
Emerytowany Admin

Limit graczy pl8?

Post by ShaDDy »

Jakubku pisalem wczoraj do holusia to on się poczul 'zastapiony' przez panow wybieraczy mapy i z tego co zrozumialem + fakt ze niewyraznie wygladal wskazywal mi na to ze ma PL lekko w d*pie, druga osoba mial być Szym, który teraz jest jednak z nim w timie...
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Limit graczy pl8?

Post by Jakub »

mialo być 4 reprezentantow z 4 najmocniejszych teamów z ostatniego czasu (wcale nie z top 4 jakiegoś PL), hardplay padlo, wiec jest ich 3:
POL, TCW, pS.
chyba każdy się zgodzi, ze to sa top 3 naszego kraju i maja prawdopodobnie sporoprzewage nad innymi teamami.

3 reprezentanci lekko stracza, przeciez tu nie ma o co dyskutowac, regulamin stoi od lat, a mniejsze zmiany zawsze mozna we trojke ustawic.

jeżeli holus ma to w d*pie, niech pS wybierze kogos innego, przeciesz szym teraz np jest w pS, wiec moglby go zastapic.
h0lus
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by h0lus »

czy ja powiedzialem ze mam to w d*pie ? , ok3j Szym może być nie ma sprawy.. ja się poprostu pogubilem bo już nie wiedzialem kto co robi
Ferbi
Jeździ konno

Limit graczy pl8?

Post by Ferbi »

Jakub wrote:mialo być 4 reprezentantow z 4 najmocniejszych teamów z ostatniego czasu (wcale nie z top 4 jakiegoś PL), hardplay padlo, wiec jest ich 3:
POL, TCW, pS.
- jako 4. proponwałbym XX (po fuzji z Herbatkami mają już niemal 30 botów w teamie, z czego ok. 20 grających regularnie) :D
Fistashi
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by Fistashi »

Noo, bo w sumie, to szary lud o całym przedsięwzięciu jakim będzie pl8 tak naprawdę nic nie wie - jak to będzie wyglądać, kto się tym zajmuje, do kogo zwracac się z pytaniami - a to już w sumie niedlugo! ;)
Image
Image
Image
[ladderbar]
OrdonekQ7
Moderator

Limit graczy pl8?

Post by OrdonekQ7 »

30 ludzi, a na mecz przychodzi 1/3 teamu. :)
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
norco
Jeździ konno

Limit graczy pl8?

Post by norco »

niech będą 3 teamy albo 5 , co by problemu przy głosowaniach nie było
1X4rd451
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by 1X4rd451 »

szukacie jakiś pieprzonych udziwnień i wprowadzacie tylko zamieszanie a do tej pory dobrze było..... Widzieliście zeby ktoś zmieniał zasady rozgrywania meczów w lidze mistrzów po każdej edycji ?????? po co zmieniać coś co jest dobrze . BTW HLS spoko ja tu śledzę na bieżąco . I też mi się to nie podoba bo osoby wybierane były a pomimo to jakiś ordonek(omg sorki xD) mapy wybiera i pieron wie kto jeszcze jest z poza wcześniej wybieranych ludzi i to nie mam pojęcia dlaczego.....

Na przyszłość nie róbcie takiego halo z wybieraniem osób jak potem jest samowolka.

Całkowicie popieram jakuba w tej kwesti
Image
Image
oddowicz
Team Poland

Limit graczy pl8?

Post by oddowicz »

1X4rd451 wrote:szukacie jakiś pieprzonych udziwnień i wprowadzacie tylko zamieszanie a do tej pory dobrze było..... Widzieliście zeby ktoś zmieniał zasady rozgrywania meczów w lidze mistrzów po każdej edycji ?????? po co zmieniać coś co jest dobrze .

Na przyszłość nie róbcie takiego halo z wybieraniem osób jak potem jest samowolka.

Całkowicie popieram jakuba w tej kwesti
Nic dodac nic ujac ! 8)
OrdonekQ7
Moderator

Limit graczy pl8?

Post by OrdonekQ7 »

Napisali do mnie czy chce wybierać, to się zgodziłem. :P i moje czasy nie odchodziły prawie od czasów Grona, czy Maxera, na mapach proponowanych do PL8. ;]
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Fistashi
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by Fistashi »

Xardas, omg, w poprzedniej edycji Ordon też chyba wybierał mapy o ile pamietam, i nikt się nie czepiał - więc - cytując Ciebie, po co szukac udziwnien? :)
Image
Image
Image
[ladderbar]
iam
Admin Mniejszy

Limit graczy pl8?

Post by iam »

Fistashi wrote: po co szukac udziwnien? :)
Spójrz na założyciela tematu, on Ci odpowie.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Limit graczy pl8?

Post by Maxer »

kilka slow wyjasnien:

nie piszcie do mnie Grono i Ordona, poniewaz tylko wybieralismy mapy i MY już spelnilismy to do konca.

jeśli chodzi o te wybieranie, poprostu napisal , już nie pamietam chyba to Shadow pisal do mnie czy chce wybierac mapy na pl8, zgodzilem się i tyle.
co do spraw organizacyjnych , to nie ja za to odpowiadam :)

mogę jedynie potwierdzic ze jak PL8 wystartuje nawet jutro to ja jestem gotowy dac mapy na kwali i mam wszystko przygotowane na konkretna runde. :)
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Jakub

Limit graczy pl8?

Post by Jakub »

wiec sluchajta chalota.
mam akurat ferie, wiec trochę tam czasu jest.
mimo, ze z wszystkiego zrezygnowalem, ch** i pol zeba by mnie bolala (cytat by jakub, nie by szafa), jeżeli nie wyszloby PL8 na ESL w takim sposobie, jakim się nalezy PL made by morda (ale nie admined by morda :) ).

1. niech mi ktos powie, kto jest odpowiedzialny za mapy, tak jako info.
2. niech pS, TCW i [POL] przedstawi swego biczasa-reprezentanta, zeby nie było, ze jeden team decyduje.

mogę się postarac, ale tylko przygotować, reprezentanci będę musieli dalej działać, bo od pazdzierniku mam znow semestr, zalatwic coś odpowiedniego na ESL (nie wiem czy się dalej uda, ale postarac się mogę).
od razu moiwe, ze stanowisko "reprezentanta" będzie nosilo ze soba ODPOWIEDZIALNOSC!, ale będzie na pewno tez mialo pewne zyski.

ja z mojej strony dalbym także kogos z XX i H5F jako "obserwatorow" czy coś, zeby nie było, plus "obserwatora" z 6. teamu na kwali.

poza tym chcialbym scooterfoxa w organizacji (to dla mnie człowiek z przyszloscia w tmn, jak tam się co nie co jeszcze dowie).

wix, ty tez się ze mna zkontaktuj, dla Ciebie sa tu tez zadanja (nie cwaniaku jako pseudomanager na 2.-klasowej, nie gotowej, stronie hardplay).

co do regulaminu, gramy 3 mapy do 7 punktów (1 multilap chyba wybraliscie), 4 vs 4, max 15 graczy, zmian grazcy nie ma (mowimy tu o pieciu meczach, ogarncie się), licza się mapy, nie mecze, a poza tym male punkty.
Jakub

Limit graczy pl8?

Post by Jakub »

komu pisać, by zmienil nalezalnosc do teamu na tmpl?
my już nie jestesym w tym PGS"
IrRed
Emerytowany Admin

Limit graczy pl8?

Post by IrRed »

Jakub wrote:komu pisać, by zmienil nalezalnosc do teamu na tmpl?
my już nie jestesym w tym PGS"
moje hasła do bazy przestały działać, a Scary nie odpowiada, więc sam nie wiem do kogo masz się odzywać ;(

od nas cały czas wybrany do organizacji PL8 jest Chybeck
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Fistashi
Pirat drogowy

Limit graczy pl8?

Post by Fistashi »

iam wrote:
Fistashi wrote: po co szukac udziwnien? :)
Spójrz na założyciela tematu, on Ci odpowie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia panie Iam ;P

Tak do tematu to dobrze, że Jakub zdecydowałeś się na jakiejś konkretniejsze ruchy, może się zacznie dziać ;>
Image
Image
Image
[ladderbar]
Post Reply

Return to “Polish League 8”