DANIA IS BACK!!!
DANIA IS BACK!!!
zna ktoś hasła na te relaye czy mamy zgadywac? 
DANIA IS BACK!!!
Nie ma żadnego hasła, wpisz sobie "relay" w wyszukiwarce serwow (wazne zebys był na World) i masz 5 serwerow, wchodzisz jako obserwator i masz 
DANIA IS BACK!!!
heheh rzeczywiście
ja wpisywalem "tex" i mi tez wyskakiwaly 4 relaye ale z haslem 
DANIA IS BACK!!!
Super walka w finale The eXperience!
(Dodano 28 lipca 2009, 4:24)
Dotrwalismy!!! Godzina 5.20!!!
Ostatnia Trójca: Jakub, Mor_olo i ja ,widzieliśmy całe rozgrywki, jak i sam koniec i Finał The eXperience w Danii... Niesamowite emocje, do ostatniej sekundy trzymający w napięciu mecz Walliego i Szyma, zapierający dech w piersiach mecz Jarka w półfinałach LB...
Kochane WU, w każdym meczów co najmniej kilka stresujących momentów, to to czego każdemu potrzeba nad ranem przy kompie z dodatkiem Teamspeakowego głosu Jakuba i Mor_ola...
Ale wszystko to sprowadziło się do wygranejFROSTBEULE,drugiego miejsca CARLA,3ciego MORIAHa oraz na ostatnim nie mniej zaszczytnym miejscu LIGNa.
Dziękuję wspomnianym Jakubowi i Mor_olowi za towarzystwo na TS ;*
PS.Wygrałem zakład z Mor_olem!!!
:D
PS2. I przegrałem z Jakubem...
(Dodano 28 lipca 2009, 4:24)
Dotrwalismy!!! Godzina 5.20!!!
Ostatnia Trójca: Jakub, Mor_olo i ja ,widzieliśmy całe rozgrywki, jak i sam koniec i Finał The eXperience w Danii... Niesamowite emocje, do ostatniej sekundy trzymający w napięciu mecz Walliego i Szyma, zapierający dech w piersiach mecz Jarka w półfinałach LB...
Kochane WU, w każdym meczów co najmniej kilka stresujących momentów, to to czego każdemu potrzeba nad ranem przy kompie z dodatkiem Teamspeakowego głosu Jakuba i Mor_ola...
Ale wszystko to sprowadziło się do wygranejFROSTBEULE,drugiego miejsca CARLA,3ciego MORIAHa oraz na ostatnim nie mniej zaszczytnym miejscu LIGNa.
Dziękuję wspomnianym Jakubowi i Mor_olowi za towarzystwo na TS ;*
PS.Wygrałem zakład z Mor_olem!!!
PS2. I przegrałem z Jakubem...
DANIA IS BACK!!!
Ok oglądając praktycznie cały dzień the Expierence idiotyzmem byłoby nie napisanie o tym. Tak więc mam nadzieje że zaspokoję wiedzę tych którzy nie mogli oglądać całego a mieli by ochoty.
Zaczeło się tradycyjnie od TA w których Polacy nie pokazali za wiele, ale tez nie pojechali tragicznie więc mieliśmy nadzieje na pozytywne wyniki naszych rodaków. Wygrał je tradycyjnie Frost a za nim był Moriah oraz Carl dosyć spodziewany wynik.
http://www.slidestar.org/english/Covera ... A-Seedings
Poszedłem na kontrolę do lekarza i gdy wróciłem okazało się, że przerwa jest nadal jest długa i trochę jeszcze potrwa, ale zaczeło się....
Polacy niestety rozczarowali przechodzili do dalszych rund tylko pokonując rodaków, Jarecki poniżej poziomu, Freedy pokazał trochę ładnej walki muszę przyznać, Wally oraz Szym pokazali też dosyć ładną walkę i mogli nawet awansować dosyć daleko. Wszyscy odpadli jak widać na osobach z krajów innych niz Polska co jest bardzo smutne
Turniej jako widowisko na pewno był fajny mnóstwo ciekawych pojedynków.
W finale WB wielka niespodzianka odpadł Frost murowany faworyt ale Moriah i Carl wiadomo nie byle jacy gracze
W finale LB już jednak wygrał bezproblemu, za to z wielkim opałami udało się to Lignowi, który będąc finalistą przegrał kilkakrotnie i finalistą stał się (niespodzianka turnieju IMO) Munkeholm, a nastepnie finalistą stał się Bergie i w ten sposób ko wygrał rundę awansował do wielkiego finału padło na Ligna który jezdzil z tej trojki najkonsekwentniej.
W finale spotkali się Carl, Moriah, Lign oraz Frost zwyciezcy finału WB dostali 10 pkt dodatku i zaczeli pojedynek o zdobyciu 150pkt+ zwycięstwo wyścigu. Moriah wyszedł niespodziewanie na mocne prowadzenie natomiast Frost tracił do niego aż 25 pkt będąc na 4 miejscu.
W połowie wyścigu sytuacja wyrównała się na tyle ze różnica między 1 a 4 wynosiła tylko 4 pkt. W 3 fazie wyścigu Frost wyszedł na prowadzenie gonił go Carl o 3 miejsce walczyli Moriah i Lign. Frost wygrał z lekką przewagą, Carl miał sporą przewagę nad Moriahem i Lignem i zajął spokojnie 2 miejsce. Moriah z Lignem stali się w pewnym momencie finalistami i walczyli w jednym wyścigu o 3 miejsce. Lign trochę spanikował na pierwszym zakręcie i Moriah zdobył 0,7 sek przewagi i nie oddał jej do końca zdobywając 3 miejsce.
Pozdrawiam w szczególności jakuba i shootera za to że mogłem sobie w zajebistej atmosferze ogladac te mecze i nie zasnałem do 5:30..... i napisałem k**wa taki post!!!
FROST WYGRAŁ TEX
,ale JAKUB WYGRAŁ ZAKŁADY TEX (obstawił dobrze walke o 1 i 3 miejsce)
mówi że umie czytać grę
POZDRO!
Zaczeło się tradycyjnie od TA w których Polacy nie pokazali za wiele, ale tez nie pojechali tragicznie więc mieliśmy nadzieje na pozytywne wyniki naszych rodaków. Wygrał je tradycyjnie Frost a za nim był Moriah oraz Carl dosyć spodziewany wynik.
http://www.slidestar.org/english/Covera ... A-Seedings
Poszedłem na kontrolę do lekarza i gdy wróciłem okazało się, że przerwa jest nadal jest długa i trochę jeszcze potrwa, ale zaczeło się....
Polacy niestety rozczarowali przechodzili do dalszych rund tylko pokonując rodaków, Jarecki poniżej poziomu, Freedy pokazał trochę ładnej walki muszę przyznać, Wally oraz Szym pokazali też dosyć ładną walkę i mogli nawet awansować dosyć daleko. Wszyscy odpadli jak widać na osobach z krajów innych niz Polska co jest bardzo smutne
Turniej jako widowisko na pewno był fajny mnóstwo ciekawych pojedynków.
W finale WB wielka niespodzianka odpadł Frost murowany faworyt ale Moriah i Carl wiadomo nie byle jacy gracze
W finale LB już jednak wygrał bezproblemu, za to z wielkim opałami udało się to Lignowi, który będąc finalistą przegrał kilkakrotnie i finalistą stał się (niespodzianka turnieju IMO) Munkeholm, a nastepnie finalistą stał się Bergie i w ten sposób ko wygrał rundę awansował do wielkiego finału padło na Ligna który jezdzil z tej trojki najkonsekwentniej.
W finale spotkali się Carl, Moriah, Lign oraz Frost zwyciezcy finału WB dostali 10 pkt dodatku i zaczeli pojedynek o zdobyciu 150pkt+ zwycięstwo wyścigu. Moriah wyszedł niespodziewanie na mocne prowadzenie natomiast Frost tracił do niego aż 25 pkt będąc na 4 miejscu.
W połowie wyścigu sytuacja wyrównała się na tyle ze różnica między 1 a 4 wynosiła tylko 4 pkt. W 3 fazie wyścigu Frost wyszedł na prowadzenie gonił go Carl o 3 miejsce walczyli Moriah i Lign. Frost wygrał z lekką przewagą, Carl miał sporą przewagę nad Moriahem i Lignem i zajął spokojnie 2 miejsce. Moriah z Lignem stali się w pewnym momencie finalistami i walczyli w jednym wyścigu o 3 miejsce. Lign trochę spanikował na pierwszym zakręcie i Moriah zdobył 0,7 sek przewagi i nie oddał jej do końca zdobywając 3 miejsce.
Pozdrawiam w szczególności jakuba i shootera za to że mogłem sobie w zajebistej atmosferze ogladac te mecze i nie zasnałem do 5:30..... i napisałem k**wa taki post!!!
FROST WYGRAŁ TEX
mówi że umie czytać grę
POZDRO!
Last edited by mor_olo on 28 July 2009, 4:34, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
DANIA IS BACK!!!
bo umiem k**wa!FROST WYGRAŁ TEX
mówi że umie czytać grę
pozdro dla twardziuchow mor_olo i shooter.
mimo dosc slabego wystepu polakow, było sporo emocji i naprawdę swiatowa jazda na finalach.
DANIA IS BACK!!!
Ja tylko napisze żę zauważyłem dwa błędy w wynikach na slidestar.org
W Winnerbracket R1 byłem 3. bo wyprzedziłem SiSa.
Drugi błąd jest w Loserbracket R1 - Wally był przede mną.
Widać organizatorzy mieli problemy nawet z zapisaniem poprawnie wyników.
Co do finału to to też była gruba przesada grać finał o 5 nad ranem. Z Fredem już zasypialiśmy na stojąco a boty zapierdalali ;p
W Winnerbracket R1 byłem 3. bo wyprzedziłem SiSa.
Drugi błąd jest w Loserbracket R1 - Wally był przede mną.
Widać organizatorzy mieli problemy nawet z zapisaniem poprawnie wyników.
Co do finału to to też była gruba przesada grać finał o 5 nad ranem. Z Fredem już zasypialiśmy na stojąco a boty zapierdalali ;p

DANIA IS BACK!!!
się dzialo ;d
Boty napierdalali, ale i tak Frost przewyzsza wszystkich, grajac ma jakiś taki spokoj w tym co robi, przebot normalnie ;d
Jarek ładnie walczyl w LB, jednej rundy zabraklo a by wyjebal 2 czechow, wielka szkoda...
Boty napierdalali, ale i tak Frost przewyzsza wszystkich, grajac ma jakiś taki spokoj w tym co robi, przebot normalnie ;d
Jarek ładnie walczyl w LB, jednej rundy zabraklo a by wyjebal 2 czechow, wielka szkoda...
DANIA IS BACK!!!
Finał TEX:
http://www.tm-tube.com/video/12062/the- ... e-wb-final
Polecam bo tak grać o 5. nad ranem po całym dniu i nocy rozgrywek to rispekt ;p
http://www.tm-tube.com/video/12062/the- ... e-wb-final
Polecam bo tak grać o 5. nad ranem po całym dniu i nocy rozgrywek to rispekt ;p

DANIA IS BACK!!!
heh pomyłka Szymus
tam pisze ze to finał wb a nie calego tex ^^
(nie ogladalem jakby co)
(nie ogladalem jakby co)

DANIA IS BACK!!!
k**wa, chetnie bym obejrzal ten filmik ale onsie będzie z 2 dni ladowal
Z tym TM tube jest coś nie tak :/
DANIA IS BACK!!!
http://www.tm-tube.com/media/video/12062.flvbaserone wrote:kur**, chetnie bym obejrzal ten filmik ale onsie będzie z 2 dni ladowalZ tym TM tube jest coś nie tak :/
i masz po problemie
DANIA IS BACK!!!
nasz niemiecki kolega (co spał koło nas) wysłał fotki które zrobił na texie 
na jednym zdjęciu ja i Frost, chudy Frost
http://img22.imageshack.us/gal.php?g=pic06316.jpg
na jednym zdjęciu ja i Frost, chudy Frost
http://img22.imageshack.us/gal.php?g=pic06316.jpg
...