1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Po co program, skoro jest w Trackmanii edytor właśnie w tym celu?
bo nie mozna np 2 elementow w 1 miec
od tego masz challenge edit -,-Kosyek wrote:bo nie mozna np 2 elementow w 1 miec
zapytalem się czy zna ktos jakiś dobryprogram to tworzenia map 
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nie ma k**wa. Czy ty jesteś az tak nieogarnirty umyslowo? Po cholere mialby ktos robić program skoro jest on w TM i oferuje on za***iscie dużo? Idz się ogarnij albo napisz znowu to samo pytanie. Bo pewnie jak zwykle nie zrozumiesz.
Sorry ze wulgaryzm ale glupota mnie dobija...
- ThunderCat
- Jeździ konno
nie klnij kur..a co to ma być oszolom jesteś jaki czy co ?Ludwik' wrote:Nie ma kur**. Czy ty jesteś az tak nieogarnirty umyslowo? Po cholere mialby ktos robić program skoro jest on w TM i oferuje on za***iscie dużo? Idz się ogarnij albo napisz znowu to samo pytanie. Bo pewnie jak zwykle nie zrozumiesz.
Moim zdaniem to klan ns w którym jest przeprowadził wewnętrzny bunt i podje*** mu konto,więc to nie on pisał.
@
@
ThunderCat wrote:ludzie przeciez caly czas mowie ze mi konto ukradli !!!!!!!!!
i wiem kto to zrobil !!!!!! to jet ta cala mafia z NS i ich wodzem yo_oo
oni kradna ludzi konta !!!!!!!!!!!
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

no ale k**wa podali ci kosyekprogram challenge edit do mixowania tras to po ch** się pyttasz jeszzce raz o to samo jak masz podane??

Cytat z instrukcji TMUF:
Poza tym skąd wziąć miedziaki, bo jakoś mało ich leci :/[/quote]
Jak mam wysyłać te trasy? Na TMX? może chodzi o tą opcje w menu TMUF wyślij trasę?Instrukcja TMUF wrote:Możesz zdobywać miedziaki, dzieląc się swoimi dziełami ze społecznością i wysyłając swoje trasy na serwery gry za pośrednictwem sieci ManiaLink.
Poza tym skąd wziąć miedziaki, bo jakoś mało ich leci :/[/quote]
mam pytanie,jak mogę sprawdzić na tym forum kto ma najwięcej pochwał/ostrzeżeń...da się?
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

nie moznaCraDleS wrote:mam pytanie,jak mogę sprawdzić na tym forum kto ma najwięcej pochwał/ostrzeżeń...da się?
Nie można bo ..? Rozwiń zdanie a nie pisz dwóch słów bo spamujeszwitolxd wrote:nie moznaCraDleS wrote:mam pytanie,jak mogę sprawdzić na tym forum kto ma najwięcej pochwał/ostrzeżeń...da się?
Musisz przepatrzyć każdego użytkownika profil to się dowiesz.
- Jack Bauer
- Moderator
witam
mam pytanko: byla taka stronka podobna do tm-ladder, gdzie mozna było sprawdzic statystyki roznych zawodnikow. jeżeli ktos pamieta ta strone to proszę o adres.
Witam mam pytanie sciągnełem sobie skina dałem gdzie trzeba wchodze w gre i zamiast skina jest zwykłe standardowe auto całe białe zamiast skina. Czytałem gdzie tu że jak tak jest to w grze w opcjach zaawansowanych trzeba coś tam dałm to i dalej nie ma skina tylko to białe auto
HELP
-
Vox populi
- Doświadczony driver
rozpakowałeś go? nie można tego robić.
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Tera jak daje profil potem samochody jest ten samochód ale jak wchodze na jakiś server zamiast tego samochodu jest biały zwykły ;/
Ustawienia/Zaawansowane/Gra/ i odznacz "Ignoruj skórki graczy".