Art's maps

Post Reply

Jak oceniasz tą trasę w skali 1/10?

1
2
67%
2
0
No votes
3
0
No votes
4
0
No votes
5
0
No votes
6
0
No votes
7
0
No votes
8/award
1
33%
9/award
0
No votes
10/award
0
No votes

Total votes: 3

ArtAnonim
Jeździ konno

Art's maps

Post by ArtAnonim »

SpeedSnow X

ScreenShot
Pobierz z TMX

Oto moja nowa mapka, a pierwsza, którą prezentuję tutaj :) Jest to kolejna z serii SpeedSnow, którą zazwyczaj prezentowałem na MZ - szybkie mapki na Snow, z dużą ilością jumpów a ostatnio transitionów. Najlepszą mapką wg. awardów była część VIII: gracze klikali w "Award this track" 15 razy. Oto kilka zdań użytkowników MZ:
[...]Każda trasa z serii zrobiona jest w stylu "trasa-na-luzie" - nie trzeba się wysilać ani męczyć, a można odczuć radość z przejechanej trasy.[...] Prosta, nieskomplikowana, daje pole do popisu zarówno graczom zaawansowanym, jak i tym początkującym.
Trasy podobają mi się również z powodu właściwego doboru muzyki, która znakomicie współgra z ich klimatem [...]
[...]Seria SpeedSnow jest dowodem na to że aby zrobić dobrą grywalną mapę nie trzeba wyliczonych Transitów , karkołomnych skoków itp. wystarczą chęci i zaangażowanie autora co widać na trasach [...]
.
Ale żeby nie było idealnie jak w reklamach proszków do prania, są też i negatywne opinie:
Crashowe lądowania powodujące często Bugi [...] Powtarzalność -jak dotychczas w dwóch częściach miałem odczucie że już to kiedyś jechałem
Co do bugów: ostatnio jest ich nieco mniej, usiłuję dodać smooth do nich :P Powtarzalność owszem, wystąpiła w częściach III i IV. W skrócie: części I - III były bardzo noobskie, IV - VI średnio, a od części VII staram się inwestować w transity :) W tej części również: uwaga na dwa z nich, mogą się wydać źle obliczone, ale 3-4 przejazdy i będzie OK.

Za jakiś czas może dam tu linki do moich innych, ale już zrobionych map, na razie testujcie tą :)

Art
Image
Post Reply

Return to “Trasy”