jak zmieniacie sklady przed sezonem, to odejmuja wam punkty ? Np po zrobieniu transferu pojawia wam się okienko czy na pewno chcecie dokonac transferu, zostanie wam zabrane X pkt ?
liga angielska - fantasy premierleague
A Modric jest akurat lewoskrzydlowym 
jak zmieniacie sklady przed sezonem, to odejmuja wam punkty ? Np po zrobieniu transferu pojawia wam się okienko czy na pewno chcecie dokonac transferu, zostanie wam zabrane X pkt ?
tzn? chodzi Ci o 1kolejke ligi angielskiej czy co?
dokładnie o to mu chodzi ^^ w tym tygodniu chyba się zaczyna 
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
nie udalo mi się nas zapisac do jednej ligi head to head, problem logistyczny, po prostu po zalogowaniu kolejnej osoby poprzednie się wylogowuja i zmieniaja na ostatnio zapisana osobe. a pokombinowac już nie będę mial czasu bo wyjezdzam jutro na tydzien. powodzenia wszystkim zycze
omina mnie az 2 kolejki ;p
to może umówić się na konkretną godzinę, żeby wszyscy naraz się zapisali do tego ;p
to zostawiam już dla was, bo ja wylatuje jutro na tydzien 
3majcie się i mam nadzieje ze jak worce to będę na pierwszym miejscu
3majcie się i mam nadzieje ze jak worce to będę na pierwszym miejscu
hmmm przecież jest możliwość utworzenia własnej ligi head-to-head, tworzy się tak samo jak zwykłą, dołączenie też poprzez podanie kodu ;e
utworzyłem, niech ktoś spróbuje dołączyć
975551-233989
utworzyłem, niech ktoś spróbuje dołączyć
975551-233989

wbiłem, czyli działa, czyli wbijać reszta ;d
już zapisany: Potmanek
FC Buraczanka przyszły miszcz!
FC Buraczanka przyszły miszcz!
ooo takiego bajera to rok temu nie było, a ze mi się automatycznie odnowila zeszloroczna liga to nie wiedzialem ze taki bajer już jest. Brawo Dertasie za trzezwy umysl ;p
- Jack Bauer
- Moderator
śmiem donieść, że w naszej lidze zalogowało się 30 drużyn.
Do jutra do godz. 11.30 można przeprowadzać wszelkie zmiany (transfery, wybór kapitana itp.)
Mam pytanko ponadto: czy można, gdzieś sprawdzić z kim będę grał jutro pierwszą kolejkę, bo jestem lekko zagubiony (Faq przeczytałem, ale tam nic nie znalazłem).
Do jutra do godz. 11.30 można przeprowadzać wszelkie zmiany (transfery, wybór kapitana itp.)
Mam pytanko ponadto: czy można, gdzieś sprawdzić z kim będę grał jutro pierwszą kolejkę, bo jestem lekko zagubiony (Faq przeczytałem, ale tam nic nie znalazłem).
liga classic - 30zespołów
liga 1on1 - 13zespołów
tyle osób się domagało 1on1, a widać z ilością zapisanych d*pa :>
liga 1on1 - 13zespołów
tyle osób się domagało 1on1, a widać z ilością zapisanych d*pa :>
więc zapewne jutro o 11:30 - 12:30 (nie wiem jak to będzie ze strefami czasowymi)Fixtures to be generated by the start of Gameweek 1.