MOd

Dyskusje o darmowej wersji TrackManii
Post Reply

Pomożesz mi ??

Poll ended at 20 August 2009, 8:19

tak
2
11%
nie
17
89%

Total votes: 19

blaziken12
Jeździ konno

MOd

Post by blaziken12 »

Czy da się dodac mod'a do zrobionej traski ??
proszę o szybką odpowiedź !!
balziken12
nfs_pros
Jeździ konno

MOd

Post by nfs_pros »

Współczucie..pomógłbym ci ale sam nie wiem. Wiem coś o tym gdy nikt nie che ci pomoc mam to samo przykro mi ale na tym forum potrafią dosłownie początkującego nic nic niewiedzącego człowieka błotem obrzucać jak powiedział (ktoś) ...........a przecież kiedyś tez tacy byli ahhhhh.....

(Dodano 13 sieprpnia 2009, 21:59)
I powiem ci jeszcze coś, spójrz na moje tematy gdy zadałem jakieś pytanie to tylko: wyśmiewanie, drwiny, Google nie boli itp. chamstwo i cwaniactwo panuje na tym forum

(Dodano 13 sieprpnia 2009, 22:00)
A jeśli chodzi o te mody to wydaje mi się że się nie da bo sam zrobiłem kilka tras modem a kilka domyślnym. .......chociaż może challenge editorem.....

(Dodano 13 sieprpnia 2009, 22:09)
chyba po to jest dział ,,POMOC`` żeby pomóc początkującym graczom a nie się z nich naśmiewać albo kazać szukać w Google ku*wa jest jakiś moderator, admin tutaj..... ponieważ większość użytkowników to :proste,zagorzałe zakochane w sobie chamy.
W grze pod nickiem nfs_pros
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

MOd

Post by mikohn_vegas »

nfs_pros wrote:
I powiem ci jeszcze coś, spójrz na moje tematy gdy zadałem jakieś pytanie to tylko: wyśmiewanie, drwiny, Google nie boli itp. chamstwo i cwaniactwo panuje na tym forum
Żali się 13-latek 12-latkowi. Jak stare baby na targu, płaci klientka cienką dyszką, kręci się, kręci i drze pyska przy wszystkich, że dała 2 dyszki i źle jej wydali...

żeby nie było offtopu to: Nie wiem
szopek
Lubi ostrą jazdę

MOd

Post by szopek »

nfs_pros wrote:Współczucie..pomógłbym ci ale sam nie wiem. Wiem coś o tym gdy nikt nie che ci pomoc mam to samo przykro mi ale na tym forum potrafią dosłownie początkującego nic nic niewiedzącego człowieka błotem obrzucać jak powiedział (ktoś) ...........a przecież kiedyś tez tacy byli ahhhhh.....

A jeśli chodzi o te mody to wydaje mi się że się nie da bo sam zrobiłem kilka tras modem a kilka domyślnym. .......chociaż może challenge editorem.....

chyba po to jest dział ,,POMOC`` żeby pomóc początkującym graczom a nie się z nich naśmiewać albo kazać szukać w Google ku*wa jest jakiś moderator, admin tutaj..... ponieważ większość użytkowników to :proste,zagorzałe zakochane w sobie chamy.
już mowie dlaczego tak jest :

ja jestem na tym forum odkad było zielone [ pzdr dla kumatych ]i jak widze milionowy temat o tym jak się robi kolorowy nick czy gdzie wkleic auto no to sry ale mi nerwy puszczaja ? po co jest ta zaznaczona na żółto opcja SZUKAJ ???
Vox populi
Doświadczony driver

MOd

Post by Vox populi »

ale anketa :shock:
Jak wam tu nie pasuje to zmiencie forum np na to tam wam pomoga lol
http://www.tm-forum.com/
RADASS
Doświadczony driver

MOd

Post by RADASS »

szopek wrote:ja jestem na tym forum odkad było zielone [ pzdr dla kumatych ] ???
o tak zielone tmpl to była dopiero lamerska strona :D ps: Szopa może masz jakiegoś screena z tamtych pieknych czasów?? chętnie bym sobie po wspominał...

No i ja tez pozdrawiam kumatych ;p
Image
szym
Team Poland

MOd

Post by szym »

Image
RADASS
Doświadczony driver

MOd

Post by RADASS »

BUhAHAha Szym to jest to! dzięki ;)
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Re: MOd

Post by Gobis »

blaziken12 wrote:Czy da się dodac mod'a do zrobionej traski ??
proszę o szybką odpowiedź !!
Tak da się dodac.
@ Jest na tym forum jakiś moderator? Co ta spamerka powyzej ma znaczyc ? :o
RADASS
Doświadczony driver

MOd

Post by RADASS »

Leon !! Tyyyy ssstary rowerze :)
Image
nfs_pros
Jeździ konno

MOd

Post by nfs_pros »

Dobrze rozumiem ale moje pytanie nie jest typu.gdzie wkleić skina tylko: jak skonfigurować NATa !!!!!!!!! to chyba nie jest głupie pytanie a wyjaśnienia nie znalazłem używając wyszukiwarki
W grze pod nickiem nfs_pros
Gobis
Lubi ostrą jazdę

MOd

Post by Gobis »

nfs_pros wrote:Dobrze rozumiem ale moje pytanie nie jest typu.gdzie wkleić skina tylko: jak skonfigurować NATa !!!!!!!!! to chyba nie jest głupie pytanie a wyjaśnienia nie znalazłem używając wyszukiwarki
lol szto eta ? :shock:
Radas :P
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

MOd

Post by Jakub »

nfs_pros wrote:Współczucie..pomógłbym ci ale sam nie wiem. Wiem coś o tym gdy nikt nie che ci pomoc mam to samo przykro mi ale na tym forum potrafią dosłownie początkującego nic nic niewiedzącego człowieka błotem obrzucać jak powiedział (ktoś) ...........a przecież kiedyś tez tacy byli ahhhhh.....

sluchaj, sprawa jest taka, ze niestety masz racje czesciowo.
prawda jednak jest także taka, ze twoje topiki wygladaja trochę glupio, bo nawet nie jesteś w stanie w miare dokładnie opisac, o co ci chodzi, a twoje posty wygladaja tak (może niechcece) jak bys chciał sprowokowac, jak bys był starym graczem, który chce pokazac, jaka my to bieda.

nie dziw się wiec i nie mysl, ze to każdy tak o Tobie mysli.
sprawdz date dolaczenia na forum tych, ktorzy Tobie odpowiadaja, niektorzy tylko chca kozaczyc.

i naj naj naj!!! uzywaj opcje "szukaj", ona nie jest tu bez sesu.

a szopka mi zostawic w spokoju, bo biedula chuda, e-cwaniak, nic nie wie o swiecie na zewnatrz i nie raz się wkurwia, ze inni nie znaja się na swiecie komputerowym, tak jak on :) (o k**wa, ale będzie opieprz od szopka, chudasa, cipasa).

@sropek
nie bij, k? :) :) :)
szopek, Z-A-R-T-U-J-E!!
Post Reply

Return to “TrackMania Nations Forever”