Team-repra na ESL Premiership 4 :)

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Sliwa
Jeździ konno

Post by Sliwa »

nie rozumiem dlaczego bierzesz wszystko odrazu do siebie... chodzi mi o ogol dlatego nie wymienialem konkretnie tak? i nie mialem zamiaru rozwijac do znowu nowego watku..tylko nadmienic jedna kwestie nic wiecej..
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

ale macie problemy, będą chcieli grać to zagraja w tym ESL, a jak nie to nie proste, a co do PL8 to sami sobie to organizujemy, nikt nam nie narzuca tego ze ma być i koniec, wiec nie wiem czemu traktujecie to jako swietosc i wolicie "osiagnac" coś na scenie krajowej niz pojsc krok dalej i ogarnac coś na wieksza skale tyle ode mnie :)

ze sportowym pozdrowieniem

Szopek :*
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Jakub, pomimo Twojego pierdolenia mającego na celu wybitnie powkurwianie innych, odpiszę Ci. Czepiasz się tego, że Premiership będzie kolidowało z PL? Zwykła lista priorytetów, chyba nie sądzisz, że wszystkie teamy mają 4 dobrych graczy, a reszta słabych, więc grając w PL nic nie zrobią w Premiership i na odwrót? Proste. Ci, którzy zostali powołani na międzynarodowe rozgrywki będą w nich grali, piszę GRALI a nie olewali. Powiedzmy, że z POL jest powołane to 6 osób, jeśli dobrze przeczytałem, więc i tak nie będą grali wszyscy. Niech oni ustalą między sobą, kto będzie grał w PL kto Premiership, zostaną 4 osoby w Premiership a reszta do PL.

Napiszesz "ale kuwa, cośtamcośtam [niemiecki][niemiecki][niemiecki], źle, nie będzie poziomu". Ale i tak widać, że z 4 drużyn, które zapewne będą w pierwszej lidze ktoś został powołany (nie wiem, gdzie Śliwa grasz, chyba H5F, ale nie wiem, wybacz) i każdy ma taką samą sytuację. Fakt faktem, poziom się obniży, ale nie tak znacznie, jak uważasz (chyba, że ktoś ma 4 graczy w teamie, to już jest zdziebko kłopot), bardziej się poziom wyrówna, gdyż mocniejsze teamy nie mają kilku graczy, a słabsze (przepraszam, jeśli kogoś uraziłem) mają pełny skład na PL. Bez urazy, ale nawet przy braku Ace'a, Diava, oddo POL wygra z P4G? Takie moje zdanie, ale Ty zaraz walniesz ciętą ripostę, Jakub, także looking forward to it.
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

iam wrote: Bez urazy, ale nawet przy braku Ace'a, Diava, oddo POL wygra z P4G?
Ekhm ! oddowicza ^^

Ja dalej mysle ze gdy zacznie się PS4 to wiekszosc TDS będzie bocic ale gdy nadejdzie czas PL8 to esl pojdzie w kat :)

jak będą mecze tcw - pol czy pS - xx to chyba logiczne ze wiekoszosc będzie trenowala do meczu pl by skopac puspko przeciwnikowi.

:s kto się w ogole tym ESLem będzie przejmowac jak damy dupy
shad uprzedzal ze to ma być 4 fun i nikt nikogo nie zmusza do brania udzialu.
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Manek »

iam wrote: chyba nie sądzisz, że wszystkie teamy mają 4 dobrych graczy, a reszta słabych.
He niektóre teamy, mają w sumie 4 graczy;d (tj np paproc:p)
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Bez urazy, ale nawet przy braku Ace'a, Diava, oddo POL wygra z P4G? Takie moje zdanie, ale Ty zaraz walniesz ciętą ripostę, Jakub, także looking forward to it.
nawet z nimi będzie trudno, bo P4G ma plomadafaka SZAFA, a ten osttanie mi mecze ze mna wygrywa :/
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

CHciałem tylko powiedzieć że do premiership NIE dostało się TDS a dostało eNable, pozdrawiam ;)
Image
Image
Image
[ladderbar]
OrdonekQ7
Moderator

Post by OrdonekQ7 »

Śmiech na sali "Kaczki". :D
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Metex
Jeździ konno

Post by Metex »

Taa, wszyscy leżą na podłodze ;x
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Ja siedzę, ale nie zmienia to faktu, że trochę żeście się skompromitowali z tymi swoimi 'kaczorami' ;d
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Maciek wrote:Ja siedzę, ale nie zmienia to faktu, że trochę żeście się skompromitowali z tymi swoimi 'kaczorami' ;d
a bo nasza wina ze 11 spotkan zostalo odrzucone :) w tym enable ofc :)
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

ała niezły wynik 11 spotkań odrzuconych xD
Image
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Shadow, jakoś my zagraliśmy 7 spotkań, a zarejestrowaliśmy się tydzień wcześniej niż wy do ligi - trzeba chcieć, ja z Vanem po 3 godziny rano siedzieliśmy łażąc po servach i męcząc ludzi na ICQ ;)
Image
Image
Image
[ladderbar]
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

fist do pol , shadow, nice.
Post Reply

Return to “Turnieje”