W gwoli wyjaśnienia...
-
Vox populi
- Doświadczony driver
W gwoli wyjaśnienia...
Jest to mój ostatni post tutaj gdyż swoją rolę spełniłem wyśmienicie.
Nazywam się Jan Kowalski i jestem profesorem Uniwersytetu Warszawskiego. Zajmuje się socjologią analogiczną i wszyscy tutaj obecni byliście częścią eksperymentu (jakby powiedział dawny Abradab jak jeb*** króliczki). Dzięki wam tu wszystkim obecnym, będę miał kolejnego doktora, za analizę zachowań socjologicznych w przypadkach skrajnego rasizmu, agresji i prowokacji. Sporo się namęczyłem stwarzając ten IMAGE [ang; wym. imidż], no i musiałem się nauczyć grać w tą skądinąd "fajną" gre.
Swoje badania poprę screenami i logami. Dane żadnej z osób przebywających na tym forum ani serwerach nie zostaną ujawnione.
Przepraszam wszystkich moderatorów za moje zachowanie, ale były to zwyczajne prowokacje.
Żegnam
(Konto zostało sprzedane pewnej osobie z Cypru, a to konto z którego pisze radze zbanować i wymazać wszystkie posty)
Nazywam się Jan Kowalski i jestem profesorem Uniwersytetu Warszawskiego. Zajmuje się socjologią analogiczną i wszyscy tutaj obecni byliście częścią eksperymentu (jakby powiedział dawny Abradab jak jeb*** króliczki). Dzięki wam tu wszystkim obecnym, będę miał kolejnego doktora, za analizę zachowań socjologicznych w przypadkach skrajnego rasizmu, agresji i prowokacji. Sporo się namęczyłem stwarzając ten IMAGE [ang; wym. imidż], no i musiałem się nauczyć grać w tą skądinąd "fajną" gre.
Swoje badania poprę screenami i logami. Dane żadnej z osób przebywających na tym forum ani serwerach nie zostaną ujawnione.
Przepraszam wszystkich moderatorów za moje zachowanie, ale były to zwyczajne prowokacje.
Żegnam
(Konto zostało sprzedane pewnej osobie z Cypru, a to konto z którego pisze radze zbanować i wymazać wszystkie posty)
W gwoli wyjaśnienia...
ja wlasnie studiuje sociologie na humboldt uniwersytecie w berlinie.
jako eksperyment empiryczny, to nie spelnia zadnych madrych warunkow.
mysle, ze poprostu udajesz madralinskiego, a nawet w ostanim poscie nie udalo ci się być madrym.
jako eksperyment empiryczny, to nie spelnia zadnych madrych warunkow.
mysle, ze poprostu udajesz madralinskiego, a nawet w ostanim poscie nie udalo ci się być madrym.
Re: W gwoli wyjaśnienia...
Na uniwerku w Wa-wie nie ma takiego profesoraabradab wrote:Nazywam się Jan Kowalski i jestem profesorem Uniwersytetu Warszawskiego
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
EheheeheLeon wrote:Na uniwerku w Wa-wie nie ma takiego profesoraabradab wrote:Nazywam się Jan Kowalski i jestem profesorem Uniwersytetu WarszawskiegoCoś ci się jeb**ło.
Czasami jednak pojawiają się jednak ciekawsze tematy tutaj
W gwoli wyjaśnienia...
hmm, no i wlasnie tego mi brakowało przez ostatnie 2 tygodnie
. Dawno się tak nie uśmiałem.
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
W gwoli wyjaśnienia...
A ja jestem rektorem tego uniwerku a w weekendy jestem ambasadorem na cyprze.
także to ja wystawiam certyfikaty postprofesorze.
Skad inad
Kowalski !!! You're fired !!!!!!!
także to ja wystawiam certyfikaty postprofesorze.
Skad inad
Kowalski !!! You're fired !!!!!!!
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
W gwoli wyjaśnienia...
to może Baxik Ty kupiles te konto od niego ? ; Dbax wrote:a w weekendy jestem ambasadorem na cyprze.
W gwoli wyjaśnienia...
O k**wa, prawie jak ja z redaktorem : DDDDD
(Dodano 16 sieprpnia 2009, 8:18)
Swoją drogą, profesorze, pisze się 'Gwoli wyjaśnienia' a nie 'W gwoli wyjaśnienia' :>
(Dodano 16 sieprpnia 2009, 8:18)
Swoją drogą, profesorze, pisze się 'Gwoli wyjaśnienia' a nie 'W gwoli wyjaśnienia' :>
W gwoli wyjaśnienia...
Jan Kowalski
:P najwiekszy banał już mógł sobie jakieś inne nazwisko rozkminic...
abradab proszę pisz coś jeszcze ale w takim stylu... ubaw po pachy
abradab proszę pisz coś jeszcze ale w takim stylu... ubaw po pachy
W gwoli wyjaśnienia...
Szopek - jeżeli jestem ambasadorem cypru to znaczy ze serwer jest moj, pozniej jest jakiś zaklopotany admin a na samym koncu te konto.szopek wrote:to może Baxik Ty kupiles te konto od niego ? ; Dbax wrote:a w weekendy jestem ambasadorem na cyprze.
Nie ujmując Kowalskiemu - ale dealer robi go w ch....
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
W gwoli wyjaśnienia...
ALE WY JESTEŚCIE NIE KUMACI!!!
Przecież to jest kolejny temat mający sprawdzić nasze zachowanie...tak naprawdę abradab to profesor John Smith z Harvardu i znów nas sprawdza...
Z rana dobry humorek kupie sobie za niego ziemniaków worek
Przecież to jest kolejny temat mający sprawdzić nasze zachowanie...tak naprawdę abradab to profesor John Smith z Harvardu i znów nas sprawdza...
Z rana dobry humorek kupie sobie za niego ziemniaków worek
*... i wszystko jasne.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
W gwoli wyjaśnienia...
Kurde czyli oblałem test
A tak bardzo chciałem uzyskać dobry wynik
A tak bardzo chciałem uzyskać dobry wynik
W gwoli wyjaśnienia...
abradab. heheh jaki post i to nazwisko oraz imie, mogles pomyslec nad czyms bardziej oryginalnym
W gwoli wyjaśnienia...
Pomysł na dodatek trochę podrobiony bo do CD-Action tez kiedyś ktoś pisał zrobił z siebie debila a potem chciał odkręcić sprawę podobną treścia jak ty Abradab ;p

Nie badzmy okrutni i spelnijmy jego prsbe ;]abradab wrote:a to konto z którego pisze radze zbanować i wymazać wszystkie posty
W gwoli wyjaśnienia...
Chłopak jest zagubiony a Wy zaraz po nim jedziecie. Ehhh.. co za naród.
W gwoli wyjaśnienia...
a co, rozdwojenie osobowości ma?
W gwoli wyjaśnienia...
@Leon niech się do psychologa wybierze a nie bzdety na forum pisze
W gwoli wyjaśnienia...
A od czego masz tu moda?voj4k wrote:@Leon niech się do psychologa wybierze a nie bzdety na forum pisze