Problem LP
Problem LP
Witam,
Zupełnie nie wiem jak to się stało, ale straciłem wszytskie punkty LP!
Jeszcze wczoraj miałem rank top 25.000 a dzisiaj wchodzę do gry i jestem "nieklasyfikowany". Po kilku wyścigach zdobyłem trochę LP i jestem może top 1.600.000. Ratunku nie wiem co robić!!!!! Proszę pomóżcie. Da się jakoś odzyskać mój rank?
Zupełnie nie wiem jak to się stało, ale straciłem wszytskie punkty LP!
Jeszcze wczoraj miałem rank top 25.000 a dzisiaj wchodzę do gry i jestem "nieklasyfikowany". Po kilku wyścigach zdobyłem trochę LP i jestem może top 1.600.000. Ratunku nie wiem co robić!!!!! Proszę pomóżcie. Da się jakoś odzyskać mój rank?
Problem LP
Chyba wystarczy na nowo uruchomić gre, miałem tak kilka razy i był to tylko błąd logowania. A poza tym to tylko LP 

Problem LP
każdy wie ze dla jednych sa to tylko LP a dla innych wyznacznik skillaEkwador wrote:A poza tym to tylko LP
Re: Problem LP
ahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaahwawaster wrote: Ratunku nie wiem co robić!!!!! Proszę pomóżcie. Da się jakoś odzyskać mój rank?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Re: Problem LP
nie wiem z czego lejesz, jedni graja dla przyjemnosci , inni dla rankingu - co w tym smiesznego ?skt7 wrote:ahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaahwawaster wrote: Ratunku nie wiem co robić!!!!! Proszę pomóżcie. Da się jakoś odzyskać mój rank?:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:::D:D:D:D:D:D:D:D poległem ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Problem LP
granie dla rankingu to tez przyjemnosc 
Problem LP
Ta dramaturgia
:D:D:D:D
Człowiek banda
Problem LP
Yhy, a to zależy, gdzie się grafloccus wrote:granie dla rankingu to tez przyjemnosc

Problem LP
E, tam - smiejecie się, ale akurat 'Race of Champions' naprawdę fajnie się gra, szczegolnie dla tych co lubia srodowiska United
poza tym, każda madra osoba, co gra w TM trochę dluzej sama wie, ze: rank != skill. aczkolwiek, sa wyjatki jak np. conajmniej top5 laddera
cheers
Problem LP
floccus wrote: poza tym, każda madra osoba, co gra w TM trochę dluzej sama wie, ze: rank != skill.
rank=skill ?! gram w tm odkad pamietam ale takiej pierdoly to dawno nie slyszalem
-
Vox populi
- Doświadczony driver
Problem LP
Chyba conajmniej top 100 laddera gdy wejda osoby z top100, to cięzko z nimi rywalizowacfloccus wrote:E, tam - smiejecie się, ale akurat 'Race of Champions' naprawdę fajnie się gra, szczegolnie dla tych co lubia srodowiska Unitedpoza tym, każda madra osoba, co gra w TM trochę dluzej sama wie, ze: rank != skill. aczkolwiek, sa wyjatki jak np. conajmniej top5 laddera
cheers
'Race of Champions' rulez
#Ace mozliwe ze mu chodzilo o /= ze rank nierowne skill..może zaraz się wytłumaczy
Moim zdaniem to czas wreszcie zakończyć odwieczny spor rank vs skill
Skoro jesteś/ jesteście takim skillozordami na tech mapach to proponuje zagrac na tych serwerach, powinienes miec te mapy w w jednym paluszku skoro grasz/gracie w ESL/WCG itd. oto i nazwy serwerow w tygodniu 60-90k a w niedziele zwiekszone do 100k w niedziele czyne tylko od 17-20
zagraj i przekonamy się kto ma racje laddernooby czy skilerzy
-VVV-Ingolstadt 90/100k<---tylko tech mapy różne i esl
Crystal Champions 100k <--- o ile pamietam tylko mapy ESL
(jeżeli będą jakieś problemy z wyszikiwarka to wpisz 100k w search
ps2 ktoa zdjął to nieważne ważne jest to że nie mogę zakładać nowych wątkow ot co
Last edited by Vox populi on 17 August 2009, 12:55, edited 2 times in total.
Problem LP
już bardziej mi się wydaje ze floccus'owi chodzilo ze w TMUF! a nie tmnf rank = skill
bo w tmnf ta opcja nie wchodzi w gre
btw kto zdjął ZP abradabowi??
bo w tmnf ta opcja nie wchodzi w gre
btw kto zdjął ZP abradabowi??

Problem LP
znak logiczny " != " oznacza nie równa sięfloccus wrote:rank != skill
Problem LP
jak bys przeczytal kolejne zdanie, to bys się domyslil, ze coś nie tak w Twoim rozumowaniu...szopek wrote:floccus wrote: poza tym, każda madra osoba, co gra w TM trochę dluzej sama wie, ze: rank != skill.
rank=skill ?! gram w tm odkad pamietam ale takiej pierdoly to dawno nie slyszalem
Problem LP
jak już to pisz =/=, będzie bardziej zrozumiale