Endless Tech ( Rezy)

Post Reply
Rezys
Doświadczony driver

Endless Tech ( Rezy)

Post by Rezys »

Witam. Chciałem zaprezentować mojego nowego techa - Endless Tech.
Nazwa wzięła się z tego, że kocham robić oraz jeździć techy. I będę to kochał do końca moich dni ( z trackmanią). xD

Ogólnie myślę, że trasa trzyma jakiś poziom. Posiada prostsze sekwencje jak i trudniejsze. Nie jest może wybitna w techach, które powstały przez kilka lat ( liczę też TMN), ale jest przełomem dla mnie. Myślę, że jest to mój pierwszy tech, którego da się jeździć. ^^

Nazwa: Endless Tech
Informacje:
Pora: Dzień
Mod: Nie
Typ: Tech/Speed Tech
CC: 1359
AT: 0:47.81 ( Fakt nie przyłożyłem się do at, ale nie miałem sił)
Gold: 0:48.00
Silver: 0:48.50
Bronze: 0:49.50

MediaTracker:
Intro: Nie
W Grze: Tak, GPS
Outro: Nie

Link:
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... id=1660392

Bardzo proszę o komentarze ^^
Image
Image
OrdonekQ7
Moderator

Endless Tech ( Rezy)

Post by OrdonekQ7 »

Widać natrudziłeś się przy trasie Rezy. ^^ ale wyszła trochę łatwa. :P A jeszcze chciałem dodać, że jest moment na trasie (po bardzo szybkiej prostej) gdzie trzeba robić bardzo dziwnego drifta i jeśli, nie zrobisz Go w 100% poprawnie, to albo stracisz trochę prędkości, albo udeżysz w bande (bądź któryś ze słupów). :) 7/10
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Rezys
Doświadczony driver

Endless Tech ( Rezy)

Post by Rezys »

Heh. Z tym natrudzeniem się troszkę przesadziłeś... Trasa była robiona wczoraj od 9 do 23 z przerwami. Więc aż tak dużo czasu mi to nie zajęło.

Co do zakrętu... chodzi o ten w 24-25s ? Jeśli tak to nie jest aż taki zły jaki się wydaje. Jedynie trzeba pamiętać by nie wjeżdżać na pobocze ( można buga dostać) oraz aby nie zaczynać go zbyt późno. ^^

Dzięki za opinie ^^ ;]

Pozdrawiam
Image
Image
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Endless Tech ( Rezy)

Post by DiabloS_CRB »

no to dobrze że trzeba go zrobić w 100% dobrze bo o to chodzi :P ja w to nie grałem bo mnie nie ma aktualnie przy kompie grającym
Image
Image
Image
OrdonekQ7
Moderator

Endless Tech ( Rezy)

Post by OrdonekQ7 »

Co do mapy, skoro była robiona tak DŁUGO. To jest trochę nie dopracowana i jak mówiłem, łatwa. :P Postaraj się następnym razem. Wcale nie trzeba robić długo mapy, żeby wyszło coś fajnego. Moje trasy robię max 3-4 godziny (pewnie teraz ktoś powie, że moje mapy są do dupy). :)
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
skt7
Pirat drogowy

Endless Tech ( Rezy)

Post by skt7 »

OrdonekQ7 wrote:Co do mapy, skoro była robiona tak DŁUGO. To jest trochę nie dopracowana i jak mówiłem, łatwa. :P Postaraj się następnym razem. Wcale nie trzeba robić długo mapy, żeby wyszło coś fajnego. Moje trasy robię max 3-4 godziny (pewnie teraz ktoś powie, że moje mapy są do dupy). :)
bo twoje trasy są do dupy
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Post Reply

Return to “Trasy”