LAN KARTY w Sopocie!!!
LAN KARTY w Sopocie!!!
Meguś znów mi oferujesz erotyczny masaż? no kurde nie kuś bo jeszcze przyjadę :]
LAN KARTY w Sopocie!!!
Powiedzcie mi tylko, o której wstępnie chcecie zacząć zabawę? Bo może bym się wybrał pociągiem nocnym z piątku na sobotę, skoro mam się nudzić tu na miejscu w ostatnie dni wakacji, nie mając nic do roboty, a tak przynajmniej z Wami pośmigam 

LAN KARTY w Sopocie!!!
Hektorku, jakie "znów" ? 
LAN KARTY w Sopocie!!!
fail.pl to jednak twoja wyobraźnia hektor... ;P
ONTOP: Jak ktoś będzie przelatywał swoim prywatnym helikopterem/samolotem przez wrocław to ja mogę podleciec
ONTOP: Jak ktoś będzie przelatywał swoim prywatnym helikopterem/samolotem przez wrocław to ja mogę podleciec
*... i wszystko jasne.
LAN KARTY w Sopocie!!!
jaka tam wyobraźnia ^^ ojoj ;P
LAN KARTY w Sopocie!!!
Proszę mi tu plotek nie rozpowszechniać. 
LAN KARTY w Sopocie!!!
Ja się spłukałem niestety w Danii, jeżeli jednak znajdę jakąś kasę to wpadam na 100%
:D:D
LAN KARTY w Sopocie!!!
Jest trochu Lipa bo z tego co można wywnioskować w tym temacie na pewno będą jeździć Saj, Citro, Arek i ja. Nie wiadomo jak Meg, Kaktus, Paweł, Star i Maciek. W związku z tym godziny rezerwować nie ma sensu. Odpada także opcja Iron Man 5 min kwalifikacje + 20 min wyścigu gdyż do tego trzeba 8 osób co najmniej. Zostaje opcja 8 minut swobodnej jazdy za 35 zł normalny 28 dzieci lub jak się spodoba przedłużenie o kolejne 8 minut za 28 zł normalny 24 dzieci. Potem idziemy chlać. Teraz powstaje pytanie co z tym dalej i, o której się spotykamy jak i gdzie? Saj stwierdził, że mu wsio pasuje i mamy coś ustalić. Mi raczej też będzie wsio pasować byle nie za wcześnie 
LAN KARTY w Sopocie!!!
mi wsio pasuje o kazdej porze;))
~Co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że w środku jest miękki..
LAN KARTY w Sopocie!!!
Paweł w Sopocie będzie dzisiaj po 22 już.
Ze Starem nie wiem ale On nawet jak przyjedzie jeździć nie będzie. Ja też nie jeżdżę niestety. U mnie możecie się zjawiać kiedy chcecie, nawet za godzinę.
Wiem, że jest jeszcze w Sopocie Ferbi z ns, tylko On jutro już chyba wyjeżdża, muszę się jeszcze z nim skontaktować. 
LAN KARTY w Sopocie!!!
Jak chlor dzisiaj przyjeżdża to widzę, że już dzisiaj chlejecie
No właśnie też wiem, że jest Ferbi tylko, że nie mam do niego kom. On chyba do Niedzieli zostaje także można by było też go ściągnąć. Może ustalmy jakąś godzinę i miejsce bo jak narazie to wszystkim pasuje każda i będzie jak w tym dowcipie no to tam o tej, tylko się nie spóźnij 
LAN KARTY w Sopocie!!!
Mi Ferbi pisał że do soboty będzie. Ja mam do niego kom tylko nie mam nic na koncie... dam Ci jego numer Lewy na gadu. 
LAN KARTY w Sopocie!!!
HF ! ! !

„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
LAN KARTY w Sopocie!!!
Muszę jeszcze pozabezpieczać wszystkie drzwi w mieszkaniu... 
LAN KARTY w Sopocie!!!
Dla zainteresowanych spotykamy się o 17.00 na torze w Sopocie (trzeba wysiąść na przystanku skm Sopot Wyścigi). Do zobaczenia 
LAN KARTY w Sopocie!!!
Taa, już wcześniej wiedziałem o tym pomyśle i wyrażałem chęci na niego. No ale Wy musieliście zrobić to akurat wtedy kiedy wracam z wakacji, szkoda że nie uprzedziliście wcześniej bo na 100 % bym się zjawił, gdyby to trwało dłużej to bym zapakował dupsko i przyjechał nawet jutro z rana no ale skoro tak to pozostaję mi życzyć miłej zabawy