<SP> Team szuka dobrych graczy!!
Generalnie to ci co piszą tez nie maja nic przeciwko 
*... i wszystko jasne.
Hehe,jeśli to nie jest fejk to GJ ;-) ,widać,że CL ogarnięty...bardziej to 10lat widać po zachowaniu moim,słowika,lexaeasddasacxwusa(czy jak to się piszę)...Nadal myślę,że to fejkerzy,ale jeśli nie to super sprawa imo.
ps.mogę użwać takiego avka jak wy czy tylko dla członków klanu?
ps.mogę użwać takiego avka jak wy czy tylko dla członków klanu?
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Mi się nazwa teamu układa w słowo "Spam" co mnie utwierdza w przekonaniu, że to fake.
Radus już kiedyś coś takiego robił ;d. Jeżeli to nie fake to gratuluje odwagi. Mało drużyn wychodzi stąd cało po zdaniu "za 3 miesiące będziemy rządzić sceną"(cytat niedokładny, ale sens zachowany).
Radus już kiedyś coś takiego robił ;d. Jeżeli to nie fake to gratuluje odwagi. Mało drużyn wychodzi stąd cało po zdaniu "za 3 miesiące będziemy rządzić sceną"(cytat niedokładny, ale sens zachowany).

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Cieszy mnie to że osoby które powinny świecić przykładem na forum nie starają się z całej siły wyśmiać mój team
Wielkie Bóg zapłać
@CraDleS
Niestety ale avatar jest tylko dla członków teamu
i nie rozumiem dlaczego większość uważa ze mój team to fake... ?
A wracając do tematu naprawdę szukam nowych graczy... szukam ludzi którzy dopiero co ściągnęli tm i chcą się nauczyć w to grać... Jak wiemy ze w grupie zawsze raźniej
więc proszę takie osoby o kontakt na gadu lub pm
@CraDleS
Niestety ale avatar jest tylko dla członków teamu
i nie rozumiem dlaczego większość uważa ze mój team to fake... ?
A wracając do tematu naprawdę szukam nowych graczy... szukam ludzi którzy dopiero co ściągnęli tm i chcą się nauczyć w to grać... Jak wiemy ze w grupie zawsze raźniej
HYBRYDA POWER!!
a ja Ci powiem że właśnie to jest najdziwniejsze w tym wszystkim...chybeck wrote:ale wiesz słowik, że istnieją też inne fora niż tmplSłowik wrote:buahahaha jesteś na forum od 2 dni ale "już dawno"nie czytałeś takiego posta....
![]()
i tutaj opowiem się po stronie nowego teamu. przez 3 strony zwymyślaliście ich, obrażaliście i temperowali ich zapędy (ale to natura tmpl), a CL się nie wkurwił, ba, nawet złego słowa o nikim nie powiedział.
ja bym im dał szansę, niech istnieją, rozwijają scenę! , kto tam może, niech doda ich za parę dni do drużyn (o ile się nie rozlecą, w co wątpię), byłbym wdzięczny.
99% społeczeństwa by się wkur-rzyła i zaczęła równac z błotem....
I ja mam uwierzyc że akurat teraz tutaj i to taki zwałowy koleś należy do tego 1%
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
niektorzy sa po prostu normalniSłowik wrote:a ja Ci powiem że właśnie to jest najdziwniejsze w tym wszystkim...chybeck wrote:ale wiesz słowik, że istnieją też inne fora niż tmplSłowik wrote:buahahaha jesteś na forum od 2 dni ale "już dawno"nie czytałeś takiego posta....
![]()
i tutaj opowiem się po stronie nowego teamu. przez 3 strony zwymyślaliście ich, obrażaliście i temperowali ich zapędy (ale to natura tmpl), a CL się nie wkurwił, ba, nawet złego słowa o nikim nie powiedział.
ja bym im dał szansę, niech istnieją, rozwijają scenę! , kto tam może, niech doda ich za parę dni do drużyn (o ile się nie rozlecą, w co wątpię), byłbym wdzięczny.
99% społeczeństwa by się wkur-rzyła i zaczęła równac z błotem....
I ja mam uwierzyc że akurat teraz tutaj i to taki zwałowy koleś należy do tego 1%?
Uważamy, że to fake ponieważ mimo iż napisałeś rzeczy które na naszej scenie zawsze zaczynają kłótnie to w tym wątku panuje zwałowa atmosfera, ogólnie pozytywna. To jest zbyt dziwne, żeby było realne
.
Po raz pierwszy takie coś się dzieje odkąd tutaj jestem. A jestem 2 lata (prawie).
Po raz pierwszy takie coś się dzieje odkąd tutaj jestem. A jestem 2 lata (prawie).

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Jest jedna rzecz która odróżnia mnie od innych... staram się być spokojny i opanowany (normalny) i zachowuje się jak w realu. Ja nie uważam ze internet to anonimowe miejsce gdzie można bezkarnie obrażać innych ludzi 
HYBRYDA POWER!!
Myśle Że Teraz Po Tym Poście Nie będziesz Spokojny.hehe^^;p
Team Silnik Power<Normalnie Polszczyzna>,Będzie Team Bardzo Nie Przewidywalnym Teamem<Czyli Koło Drugiej Ligi>.I mam Pytanie,Robiłeś Ten Obrazek w Paincie?Bo Wydaje Mi się Wydaje Że Musisz Iść Na Akademie Sztuk Pięknych.>Jeśli Cię Przyjmą
Team Silnik Power<Normalnie Polszczyzna>,Będzie Team Bardzo Nie Przewidywalnym Teamem<Czyli Koło Drugiej Ligi>.I mam Pytanie,Robiłeś Ten Obrazek w Paincie?Bo Wydaje Mi się Wydaje Że Musisz Iść Na Akademie Sztuk Pięknych.>Jeśli Cię Przyjmą
Last edited by Zymeks on 22 August 2009, 7:59, edited 1 time in total.
Tak tak to bardzo ciekawe co piszesz 
Ja tez Ci życzę powodzenia w dalszym leczeniu
Ja tez Ci życzę powodzenia w dalszym leczeniu
HYBRYDA POWER!!
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Haha n!fauctyZymeks wrote:Cze Jestem Zymeex Mysle Że Team <Silnik> ;d <Power> ;p Będzie Super Gupim Team Bez Fajnego Tagu..!
Wszystko Na Bialo Albo Czarno;p x; hehE^^Życze Powodzenia Teamowi SSij Pałe;p d; Bo Może Wygra z N!faucty;p(Czy JaKakoś Tam!);p
Hybryś powo z teamem bo przynajmniej macie spoko graczy a to najważniejsze.Podszkolisz tam graczy to pewnie za jakiś czas i tak będą jeździli na poziomie
- Manek
- Zaczyna szaleć na ulicach
oczywiście tag najwazniejszy..;| sami nei wiecie czego chcecie. jak niektorzy chca do paproci to znowu tag zbyt kolorowy, tu znowu zbyt powazny (?).. ale z jednej strony to dobrze ze o tym piszecie bo w moich oczach odrzu jesteście skresleni...Zymeks wrote:Będzie Super Gupim Team Bez Fajnego Tagu..!
Wszystko Na Bialo Albo Czarno;p x;

Ja Bym Patrzył z Drugiej Strony Przeciez Ten Team Może Się Równie Dobrze Nazywać Szkoła Podstawowa d;

Równie dobrze może się nazywać Super Spawacze lub Sperma Pawiana ale niestety nazywa się inaczej i nic już na to nie poradzisz...
HYBRYDA POWER!!
Ty Manek nie spamuj, Ty Zymeks nie spamuj, wszyscy nie spamujcie.
Powodzenia Hybrydziu, olej tych, co krytykują, a sami nie potrafią wyjść z własną inicjatywą. Tak to już jest
Powodzenia Hybrydziu, olej tych, co krytykują, a sami nie potrafią wyjść z własną inicjatywą. Tak to już jest
Bujaj się Hybryda;/
Nie Ciesz Się Ze Daleś Mi Warned
Nie Ciesz Się Ze Daleś Mi Warned
Last edited by Zymeks on 23 August 2009, 12:44, edited 1 time in total.
Obiecuję Ci że jak będę kiedyś w pobliżu placu zabaw to się pobujam na bujacz-ce z największą przyjemnością 
HYBRYDA POWER!!
Iam,Manek Może By Nie Na Tyyy.