Nie można wczytać trasy Island i dalszych TMUF
Zdobyłem w Stadium wszystkie złote medale , a w Island pisze - " nie można wczytać trasy + komunikat nie posiadasz kolekcji Island. Gdzie tkwi problem? 
Masz lewą TMUF?
orginał ze sklepu
no to jest niemożliwe. takie coś się wyświetla tylko w Nations Forever i United Forever z neta. a dobrze zainstalowałeś?
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Ja mam z neta a nic mi nie wyświetlaAnteQ wrote: i United Forever z neta.
Na serwery United możesz wejść ?
U mnie to podobny przypadek, jak odłączany zostanie internet jak siostra grała na koncie Nations. Problem będzie rozwiązany jak łączę się z kontem United gdy net znowu wrócił i wtedy żadne takie okna nie wyświetlają.

W kontekście "lewa TMUF".Leon wrote:Ja mam z neta a nic mi nie wyświetlaAnteQ wrote: i United Forever z neta.![]()
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.