i dlaczego nie mopgłęm się zalogować
Czemu wasn nie byółó
Czemu wasn nie byółó
Dxzi s\\ byłoyt dożynki suzkałęm ludzi z tjmpli.pl ale nikogo nieb yło pytram why!!!!!!!
(((((?????????
Czemu wasn nie byółó
Że co...? teraz po polsku proszę 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Czemu wasn nie byółó
Dziś były dożynki. szukałem ludzi z tmpl.info ale nikogo nie było, pytam dlaczego !!!!!!! i dlaczego nie mogłem się zalogować
????
tak to chyba miało wyglądać
btw ile wypileś 
tak to chyba miało wyglądać
Czemu wasn nie byółó
Widzę Boczek że żeś się nieźle naprawił haha
musiała być udana imprezka 
Czemu wasn nie byółó
Code: Select all
PostWysłany: Wczoraj o 21:59 Tak sobie teraz myślę że nawiałeś bo o 22:00 zawsze boczek podają na dożynkach z bigosem
Czemu wasn nie byółó
To ja beeeeeeeeeeez dozynek
DObrze ze tmplll ma zapisywanie loginow D: Poznalem fajaa dupe i ogolnie jets problem :<<<<< ALe psoko ;D
Pozdro OL
btw u nas neioe podawali bigosu :<<<
Pozdro OL
btw u nas neioe podawali bigosu :<<<
Czemu wasn nie byółó
ludzie, nie piszcie na forum w takim stanie...
ja to skwituje krótko.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=b-bIsM5Fq3c
ja to skwituje krótko.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=b-bIsM5Fq3c

Czemu wasn nie byółó
Chciałem wszystkim oficialnie przeprosić.
W drodze wyjasnienia,dożynki zakonczyły się 0 21.30 ponieważ pad sprzęt.
Bardzo prosiłym o usunięcie,lub zamkniecie tego tematu.
pozdrawiam
W drodze wyjasnienia,dożynki zakonczyły się 0 21.30 ponieważ pad sprzęt.
Bardzo prosiłym o usunięcie,lub zamkniecie tego tematu.
pozdrawiam
Czemu wasn nie byółó
slaby jesteś w pisaniu tematow po pijaku i nie przepraszaj bo i tak wyszedłeś na idiote 
Czemu wasn nie byółó
e tam gadacie.
takie tematy sa fajne
w wolnym czasie, a nawet nieraz na lanach tez przeciez scena pije, to czemu akurat na forum ci sami ludzie maja naraz udawac super grzecznego, pseudokulturalnego dupka?
moim zdaniem jest to autentyczne, prawdziwe = dobre.
takie tematy sa fajne
w wolnym czasie, a nawet nieraz na lanach tez przeciez scena pije, to czemu akurat na forum ci sami ludzie maja naraz udawac super grzecznego, pseudokulturalnego dupka?
moim zdaniem jest to autentyczne, prawdziwe = dobre.
Czemu wasn nie byółó
a co na lanach jak ktos jest najebany i mowi glupie rzeczy to nie mozna o nim powiedziec ze jest glupi bo się najebal i pierdoli?
Czemu wasn nie byółó
wiadomo, ze mozna, jednak tak zadko jest, bo jest dobra zabawa akurat wlasnie jak niekto się trochę upije, a na forum z jakiś powodow odwrotnie.
poza tym on nie powiedzial znow az czegoś superglupiego, spytal się gdzie byli ludzi z tmpl.
jedynie, ze slabo mu szlo z trafianiem na odpowiednie klawisze
poza tym on nie powiedzial znow az czegoś superglupiego, spytal się gdzie byli ludzi z tmpl.
Czemu wasn nie byółó
Jakub jest ekspertem tematach tego typu 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Czemu wasn nie byółó
dobra dobra skoncz palic tego fajkaJakub wrote:wiadomo, ze mozna, jednak tak zadko jest, bo jest dobra zabawa akurat wlasnie jak niekto się trochę upije, a na forum z jakiś powodow odwrotnie.
Czemu wasn nie byółó
Taa i przynajmniej rządzi całą noc a nie do 22skt7 wrote:Jakub jest ekspertem tematach tego typu
Czemu wasn nie byółó
i co warnowac :}