ale rozmiar to mam wam podać w CM obwód klatki brzucha i ramion? :> ahh i kołnierzyk taa?
Turniej CyberArena36i6 i tmpl.info !
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Miałem na myśli rozkład dnia (kto gdzie kiedy gra) na WCG 
ale rozmiar to mam wam podać w CM obwód klatki brzucha i ramion? :> ahh i kołnierzyk taa?

- KonradM
- Doświadczony driver
Szczerze? Nie wiem, dopytam się o to osoby wyżej w hierarchii WCG. Anyway, sugerując się tym że rok temu PGS.CS biegał w koszulkach WCG, są one prawdopodobnie obowiązkowe.a jak MG będzie chciał, zeby zawodnik mial koszulkę MGsa?
Będzie news w ciągu dnia, dodzwonię się i dopytam o wszystko/ale rozmiar to mam wam podać w CM obwód klatki brzucha i ramion? :> ahh i kołnierzyk taa?
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
konrad, wiesz ze dla Ciebie wszystko.KonradM wrote:Szczerze? Nie wiem, dopytam się o to osoby wyżej w hierarchii WCG. Anyway, sugerując się tym że rok temu PGS.CS biegał w koszulkach WCG, są one prawdopodobnie obowiązkowe.a jak MG będzie chciał, zeby zawodnik mial koszulkę MGsa?
Będzie news w ciągu dnia, dodzwonię się i dopytam o wszystko/ale rozmiar to mam wam podać w CM obwód klatki brzucha i ramion? :> ahh i kołnierzyk taa?
pytam tylko z ciekawosci, jak zawsze.
chce wiedziec co i jak, by być przygotowany.
DiabloS_CRB wrote:Miałem na myśli rozkład dnia (kto gdzie kiedy gra) na WCG
będę wiedział 100% potwierdzone info to powiem spokojnie.
A co do obsuwy 36i6, musimy trochę rzeczy dogadac i dlatego ten maly lag. W sumie już prawie wszystko dopięte więc spodziewajdzie się info dziś/jutro z rana.
Kiedy będzie coś wiadomo do Chol....y!
TheViP wrote:
będę wiedział 100% potwierdzone info to powiem spokojnie.