[REKRUTACJA] iam-team.pl

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Post Reply
CzarnyWilk
Jeździ konno

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by CzarnyWilk »

IAM to całkiem młody team i społeczność powstała z dawnego NR i Nrr.
Jako nowy twór TM wciąż się rozwijamy i aktywnie uczestniczymy na scenie Nadeo.
Image
Poszukujemy graczy do drużyny jak również do społeczności. Jeśli szukasz miejsca dla siebie, chcesz spędzać czas w miłej atmosferze i pragniesz odrobinki rywalizacji to IAM jest właśnie dla Ciebie.

Zapewniamy:

Dedykowane servery TM:
[xaseco,muzyka,zakłady o miedziaki i wiele innych dodatków]

1. ogólny iam | NADEO -40slot
2. Treningowy iam | WARS&TRAINING -20 slot
3. publiczny iam |TECHLAND -20 slot
4. publiczny iam | LOLARENA :P -40 slot

Wciąż rozwijające się forum
Udział w sparach ligach itp
Treningi
Świetną zabawę w gronie ciekawych ludzi
Wewnętrzne konkursy i zawody
kanał do rozmów głosowych ventrilo lub teamspeak bez ograniczeń slotowych

Aby do nas dołączyć wystarczy złożyć podanie na naszym forum i grać na naszych serwerach. Więcej informacji na naszej stronie i w grze.

Aktualnie w składzie klanu mamy 23 graczy oraz 9 w społeczności.
Nie ograniczamy się tylko do lokalnych graczy staramy się stworzyc multi-team dla każdego kto zna choć trochę angielski :).

W planach również założenie sekcji TECh tak więc zapraszamy również antyNADEOWCÓW :P

www.iam-team.pl

Zapraszamy!
iam. Blackwolf
Last edited by CzarnyWilk on 10 September 2009, 14:51, edited 2 times in total.
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by mikohn_vegas »

A czy Iam z teamu ps ma coś z tym wspólnego? Bo jeśli nie, to pomysł na nazwe Twojego teamu jest pochodną Twojego ilorazu inteligencji. A jeśli jednak Ajemik coś w tym maczał :mrgreen: to zwracam honora do kieszeni :mrgreen:

edit: Logo mi się podoba :D
CzarnyWilk
Jeździ konno

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by CzarnyWilk »

mikohn_vegas wrote:A czy Iam z teamu ps ma coś z tym wspólnego? A jeśli jednak Ajemik coś w tym maczał :mrgreen: to zwracam honora do kieszeni :mrgreen:
nie nie maczał :)
mikohn_vegas wrote:Bo jeśli nie, to pomysł na nazwe Twojego teamu jest pochodną Twojego ilorazu inteligencji.
znasz może taki zwrot I'am [czytaj: "jestem"] :P ?
Według mnie i 30 osob w klanie tag i nazwa orginalna zawsze lepsza niz SUPER DRIVERS w każdym razie. I sama nazwa klanu to nie jest "jestem" a IAM (3literki) w innym wypadku fakt nie mialo by to sensu :P

Nie wiem czemu się czepiasz mojego ilorazu coz wedlug mnie jest w porządku a na pewno wyższy niż twój "ILOCZYN" ^^
Last edited by CzarnyWilk on 10 September 2009, 13:27, edited 3 times in total.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by Jakub »

Wedługmnie i 30 osob w klanie tag i nazwa orginalna zawsze lepsza niz SUPER DRIVERS w każdymrazie.
nazwa oryginalna może i jest lepsza, racja.
ale w tym samym zdaniu zbiorke ludzi grajacych w gre racingowa nazwac klanem już mniej.
klan: pojęcie z dziedziny antropologii kultury
a w grach komputerowych
Klan lub gildia...są jednostkami charakteryzującymi gry MMORPG, FPS, MMOG, strategiczne jak również fabularnych.
czy ty wyobrazasz sobie gilde FIFA? gilda Wisla Krakow czy klan BMW Sauber?
polecam "drużyna" lub "team".
no chyba, ze ten klan to także czesc waszej "oryginalnosci".

na temat:

ogolnie, to zycze wam powodzenia z nowa drużyna, bo widac, ze ktos dba o strone, serwery itp.

my tez kiedyś zaczelismy od tras nadeo, wiec mam do nich (szczegolnie tych ze TMN) wielka sympatie.
jednak esportowa strona trackmanii polega na grze na trasach technicznych w trybie rounds, wiec wczesniej czy pozniej ludzie będą oceniac wasz team o wynikach wlasnie na nich.
gra na nadeo jest raczej "for fun", tak samo jak na mini lub na lolach.
ale jeżeli szykujecie tam jakiś subteam tech, to pewnie dobrze o tym wiecie i niepotrzebnie tu pi***olę jak jakiś mundralinski (pozdro szopek).

gl hf
Last edited by Jakub on 10 September 2009, 13:51, edited 1 time in total.
CzarnyWilk
Jeździ konno

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by CzarnyWilk »

1. sory jeśli myslisz ze IAM to kopia nicku jakiegoś goscia to się mylisz [akurat o nim nie słyszałem pewnie z tego względu ze gram raczej nadeo :P]. jeśli nawet jest to 1. praw autorskich raczej niema .. 2. naszym zamiarem nie było kopiowanie czegokolwiek

2. nie jestem tu po to żeby wysłuchiwac twoich obelg w stosunku domnie bo. nieznasz mnie i nic nie wiesz omnie ani o naszym "teamie". jeśli masz jakiś problem wyladuj go gdzie indziej bo ten temat raczej temu nie sluzy.

3. propozycji było wiele wspolna decyzja wybralismy akurat tę.

4. jeśli przegląda ten tema jakiś moderator proszę o usunięcie zbędnych postów. Z góry dziekuje!

@mikohn_vegas - nie wiem jaki masz porblem do nas czy domnie ale je się nie czepiam twojej nazwy:

Mikohn Gaming Corporation in Las Vegas, Nevada (nv)

Name: Mikohn Gaming Corporation
Street: 920 Pilot Road
Las Vegas, nv 89119-3742
Phone: (702) 302-5700

klan: pojęcie z dziedziny antropologii kultury
Może faktycznie słowo klan nie jest odpowiednie dzięki za podpowiedź:)
ogolnie, to zycze wam powodzenia z nowa drużyna, bo widac, ze ktos dba o strone, serwery itp.
thx

ale jeżeli szykujecie tam jakiś subteam tech, to pewnie dobrze o tym wiecie i niepotrzebnie tu p***dole jak jakiś mundralinski (pozdro szopek).
Fakt od czegoś trzeba zacząc i prawdopodobnie jak wiekszosc innych temów my również zajmiemy się techami.
Last edited by CzarnyWilk on 10 September 2009, 14:05, edited 1 time in total.
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by mikohn_vegas »

Las Vegas, nv 89119-3742

Z taką małą różnicą, że ja nie używam tej nazwy na ich 'podwórku' :)

Oczywiście, że możesz tej nazwy używać jak chcesz i kiedy chcesz. Może niezbyt grzecznie zwróciłem Ci uwagę (przepraszam), ale są jakieś niepisane zasady, które nawet najmłodsi zrozumieją :)

Pozdro i powodzenia
Last edited by mikohn_vegas on 10 September 2009, 14:10, edited 1 time in total.
szopek
Lubi ostrą jazdę

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by szopek »

wam zycze powidzenia, a co do jakuba to i tak ma na pazi :)
CzarnyWilk
Jeździ konno

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by CzarnyWilk »

mikohn_vegas wrote:

Las Vegas, nv 89119-3742

Z taką małą różnicą, że ja nie używam tej nazwy na ich 'podwórku' :)

Oczywiście, że możesz tej nazwy używać jak chcesz i kiedy chcesz. Może niezbyt grzecznie zwróciłem Ci uwagę (przepraszam), ale są jakieś niepisane zasady, które nawet najmłodsi zrozumieją :)

Pozdro i powodzenia
spox tyle ze takich nazw jak IAM [instytut adama mickiewicza ^^] jest mnostwo i nie sposób nie powielic jej :). Równie dobrze mogłem uzyc nazwy Vegas nie majac pojęcia o istnieniu takiej nazwy lub nicku w grze
iam
Admin Mniejszy

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by iam »

A to teraz się wypowiem, bo chrzanicie ;d
@Vegas
Fajowo, że jestem znany i lubiany (sic!), ale nazwa teamu nie wzięła się ode mnie, to już wiem ;P A nawet gadałem z wieloma graczami tego teamu, spoko ludziki są. Kompletnie mnie nie boli, że mają taką nazwę teamu, jak ja nick, po prostu tak się złożyło ;)

@CzarnyWilk
To jest chyba pierwsza oferta rekrutacyjna, przy której nie można mieć zastrzeżeń, dałbym Ci kurna pochwałę za czytanie reguł forum, ale nie mam takiej władzy :) Powodzenia "ajemiki" (to już do Was przylgnie, przykro mi ;d)
CzarnyWilk
Jeździ konno

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by CzarnyWilk »

^^ spox może być ajmik. blackwolf :P

Zawsze staram się jakos zaprezentowac tylko często mam takiego pecha że się ktoś przypierniczy :D

Nie czytałem reguł forum ^^ nigdy nie czytam ...
DiabloS_CRB wrote:Nie powinieneś mówić tego ostatniego :P

więc masz farta że Ci się udało przestrzegać wszystkich (czytaj: Pomyślałeś)

na przyszłość nie chwal się nieznajomością regulaminu xD
:) sam mam forum i to nie 1 więc jaką taką orientację mam co mozna a czego nie więc już z przyzwyczajenia klikam dalej .. dalej.. :)

regulaminy są schematyczne i w niewielkim stopniu różnią się od siebie .
Ksenuns0n
Pirat drogowy

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by Ksenuns0n »

Gdy pierwszy raz zobaczyłem kogoś z tagiem iam, to pomyślałem że ajemik dorobił się fun clubu ;d Fakt że to porządna oferta, szkoda że nie grywam na nadeo ^^ Powodzenia życzę.
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by iam »

Właśnie... zostawcie mnie fspokojó! ;p

A tak serio: nie spamujcie, bo to nie jest temat o mnie tylko o rekrutacji iam team, wszystkie posty nie na temat zostały skasowane, dalszy spamik będzie również usuwany, lub zamknięty zostanie temat, za co zapewne iam team Wam nie podziękuje :)
IrRed
Emerytowany Admin

[REKRUTACJA] iam-team.pl

Post by IrRed »

Być może mój post będzie zbędny, ale poczułem jakąś nieodpartą pokusę, żeby wyrazić swoje zdanie.

Zatem.
Na pierwszy rzut oka pomyślałem faktycznie, tak jak Xenun, że iAm lansuje się zakładając swoją własną sektę ;P. Pewnie wprowadzi to czasem nieco chaosu, no ale jak twierdzi jedna z bardziej poczytnych na świecie książek, podobno nie najgorzej jest od chaosu zaczynać ;).

Sama oferta moim zdaniem dużo lepsza niż większości 'pseudomultigejminków'. Najpierw coś zbudowali, dopiero potem się przedstawili społeczności. Bardzo dobrze. Jeśli nie braknie Wam zapału to kto wie, być może wyrośnie kolejna perełka sceny jak RH, czy XX. Powodzenia ;).
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”