Update?
Update?
Mam gorszy problem. Ściągnąłęm setup, uruchamian go, ustawiam język instalacji wciskam dalej i mi wipisuje takie coś: Program nie znalazł TmNations na twoim komputerze, mimo że TrackManię mam zainstalowaną już od dawna.
Czy ktoś miał podobne problemy? Jak go rozwiązać?
Update?
Miałem tak samo. Po prostu zainstalowałes kiedyś tmn i w tym czasie przeistalowałes winde. Musisz odinstalowac (zostawic profile, trasy itp.), zainstalowac jeszcze raz i dopiero wtedy zainstalowac łatke (ja musiałem tez pl skina ^^). Teraz możesz się cieszyc v 1.7.8, która nic nie dajeSebik1992 wrote:Mam gorszy problem. Ściągnąłęm setup, uruchamian go, ustawiam język instalacji wciskam dalej i mi wipisuje takie coś: Program nie znalazł TmNations na twoim komputerze, mimo że TrackManię mam zainstalowaną już od dawna.
PS
Jak uznasz, ze pomoglem kliknij przycisk "daj pochwałę" ^^ obok mojego postu (z prawej).
Update?
Ja tylko potwierdzam to co napisał R1ppp. Trzeba reinstallnąć TMN. Ja też mam ten problem ale nie chce mi się z tym bawić bo i tak nic nie zyskam raczej po zainstalowaniu łaty.
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
Update?
update daje to ze się idze jeździć naa ten wielki turniej ESWC 2007