no to siema!"Z przykro�ciš muszę stwierdzić iż festiwal zostaje odwołany z powodu straty głównych fundatorów naszego przedsięwzięcia. Wystšpiło sporo niewiadomych dotyczšcych imprezy nie tylko z naszej winy ale również z powodu zmieniajšcych się przepisów prawnych. Starali�my się załatać dziurę budżetowš festiwalu gdy wkraczał już w ostatni okres przygotowań, okazało się iż jest już za pó�no.
Serdecznie przepraszam wszystkich którzy chcieli pojawić się w Lublinie.
O�wiadczam również iż kończę z organizacjš wszelakich imprez od sportowych po muzyczne zgodnie z tym co obiecałem je�li impreza zostanie odwołana. Prosił bym by nie mieć żalu do pozostałych organizatorów oraz adminów gdyż za wszystko byłem wyłšcznie tylko Ja odpowiedzialny.
Informacje dotyczšce odwołania pojawiły by się dzi� rano lecz starałem się ratować festiwal oraz spalił mi się zasilacz w komputerze."
@UPDATE
www.plegf.comJak już wiecie całe zamieszanie wywołane osoba Kmiecia bardzo oburzyło wielu z was, jednak jak wiecie "my" czyli reszta organizatorów jak i adminów PLEGF, doznało takiego a można powiedzieć i większego szoku.
Jako iż Dawid nie wywiązał się z wszelkich informacji jakie nam podawał, wczoraj postanowił odwołanie, dziś odszedł od naszego zespołu, my jednak się nie poddajemy i chcemy doprowadzić finałowe rozgrywki do samego końca. Wspólnie z adminami doszliśmy do wniosku, że są 2 możliwości. Pierwsza z nich to przeprowadzenie finałów online bez nagród, a druga to wpisowe 20 zł drużyna CS / COD oraz 5zł zawodnik Fifa / TM. Podział nagrody dla zwycięzców był by 1 miejsce - 50%, 2 - 30%, 3 - 20%. Starać się również będziemy o jakieś nagrody rzeczowe.
Decyzja należy do was, czy chcecie mieć nagrody pieniężne, i najważniejsze czy nam zaufacie, NAM czyli osobą które Dawid zwodził takk samo jak WAS.