Polski Serwer Polski team
Witam jestem nowy i gram od niedawna mam już na swoim koncie 81.72 chyba punkty i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś polski serwer . i czy bym mógł dołączyć do jakiegoś polskiego teamu
Chłopak jeżeli grasz na TMNF to polskich serwerów masz tam w pizdu i jeszcze troszkę.Punkty nic nikomu nie dają więc sobie daruj pisanie ile ich masz.
Radze zaczynać od początku gre na trasach typu tech(potrzebny jest drift) np. na servie p~s mini.(polski server)
Jak driftować? Filmiki znajdziesz na youtube.com np. cuś takiego http://www.youtube.com/watch?v=LKrue1r1 ... re=related
I najpierw pograj z miesiąc sam, jak się nauczysz jakotako driftować to wtedy szukaj teamu.
Jak driftować? Filmiki znajdziesz na youtube.com np. cuś takiego http://www.youtube.com/watch?v=LKrue1r1 ... re=related
I najpierw pograj z miesiąc sam, jak się nauczysz jakotako driftować to wtedy szukaj teamu.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- Jack Bauer
- Moderator
Jak masz grać na mapach Svensena, to równie dobrze może zacząć od loli, których serwery ostatnio w Polsce zajmują 3 pierwsze podstrony...skt7 wrote:np. na servie p~s mini
Jeżeli chcesz zacząć od tras łatwych ale i fajnych(dla niektórych ;] ) w miarę to wszystkie co mają "nadeo" w nazwie. Jak gra na nich ci nie pasuje możesz grać na serwerach takich jak ps mini lub mini city gdzi są już krótkie trasy techniczne.

w tej grze o punkty nie chodzi
- CzarnyWilk
- Jeździ konno
A ja zapraszam na nasze serwery do wyboru do koloru 
iam | nadeo
iam| techland [tu akurat ESL i ESWC] czyli dłuższe trasy
iam | lolarena

iam | nadeo
iam| techland [tu akurat ESL i ESWC] czyli dłuższe trasy
iam | lolarena
nom super trasy
Skończ spamować, bo zostanie to inaczej ukarane.