ShortFilm by Vegas

Gobis
Lubi ostrą jazdę

ShortFilm by Vegas

Post by Gobis »

CraDleS wrote:Napisz sobie na pierożku : P
Namaluje na stalowej rurce :P I pisz na temat.
EOT.
iam
Admin Mniejszy

ShortFilm by Vegas

Post by iam »

Wiecie, co to sarkazm?
glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

ShortFilm by Vegas

Post by glooooooooooch! »

DiabloS_CRB wrote:Veg Ty miałeś zrobić iksom film xD a nie się obijać robiąc jakiś inny xD

btw zaraz oblukam i ocenie :P
Przecież po tym fragmencie Reduxa jest kawałek z trailera naszego starego filmiku :P
Eee powala wykonaniem i chociaż to tylko 2 minuty to fajnie się ogląda :wink:
Gobis
Lubi ostrą jazdę

ShortFilm by Vegas

Post by Gobis »

iam wrote:Wiecie, co to sarkazm?
spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, wyraz pogardy

To je ono :P
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

ShortFilm by Vegas

Post by Jakub »

bardzo mi się podobal film.
jak inne filmy trackmanii przypominaja filmy akcji, to ten jest epicznym dramatem (no powiedzmy wstep do takiego) :)

rzeczywiście bys mogl napisy dac po angielsku, dalyby filmowi klimat "miedzynarodowy".

kamera i editing (nie wiem jak to slowo po polsku, chodzi o cutowanie scen) sa na wysokim poziomie i bardzo ciekawe.

jedyne (kolo napisach angielskich) co moglo może być lepiej wedlug mojego gustu, to te kolo na koncu trochę wiecej wyrazne i "trackmaniakowe" i zeby te napisy ktore tak leca od lewej na prawej pod podpisem trackmania nations lecialy ciagle wolniej, az się na koncu zatrzymuja.
crowmaster_13
Pirat drogowy

ShortFilm by Vegas

Post by crowmaster_13 »

Obejrzałem i powiem, że filmik jest super. Niezłe ujęcia, muzyka, ogólnie bardzo fajnie. Miło obejrzeć coś, co nie przedstawia samych przejazdów.
i zeby te napisy ktore tak leca od lewej na prawej pod podpisem trackmania nations lecialy ciagle wolniej, az się na koncu zatrzymuja.
Popieram zdanie Jakuba.
ImageImage
Image
C13
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

ShortFilm by Vegas

Post by mikohn_vegas »

Jakub wrote:jedyne (kolo napisach angielskich) co moglo może być lepiej wedlug mojego gustu, to te kolo na koncu trochę wiecej wyrazne i "trackmaniakowe" i zeby te napisy ktore tak leca od lewej na prawej pod podpisem trackmania nations lecialy ciagle wolniej, az się na koncu zatrzymuja.
Teraz widzę dopiero, że faktycznie było by lepiej tak jak napisałeś. Z napisami też dałem d... bo raz po polsku raz po angielsku. Trzeba na to zwrócić uwagę w przyszłości ;)
Dzięki bardzo za oceny :D
Post Reply

Return to “Filmy”