1 pytanie 1 odpowiedz - macie problem, piszcie tutaj
Czy jak będę miał TMNF i TMUF naraz to jak będzie z nowymi autami do TMUF?
- Jack Bauer
- Moderator
Jak będziesz miał zainstalowane i tmnf i tmuf to samochody z tmuf będziesz miał tylko tam. Jeżeli chodzi ci o wgrywanie nowych samochodów to jest możliwe to tu i tu tylko, że musisz w swoim profilu wpisać kod który dostajesz, gdy kupujesz tmu(f).
Czy mogę wgrać trasy z TMUF do TMNF?
TMNF i TMUF mają jeden wspólny folder na trasy, auta zapisy itd itp. Lecz jeśli chodzi o TMNF, to tam działają tylko stadionowe trasy.

A mogę jakoś wszystkie trasy naraz odblokować w TMNF?
Szukam odpowiedzi na taki problem: podczas łączenia z serwerem, a konkretnie już podczas ładowania trasy wyrzuca mnie na pulpit, po prostu gra się wyłącza...
Szukanie odpowiedzi na Google mija się z celem bo duża większość tego typu problemów dotyczy CS'a, a na TMPL nie znalazłem póki co tematu z takim problemem ;f
Nie wiem co to ale czasem mi też się zdarza. momentami jest tak źle ze nie mogę przez to wejść ani na serwer ani w singlu pograć. Spróbuj przeinstalować grę pewnie pomoże, mi się jeszcze nie chciało ściągać na nowo 

Mam takie pytanko:
Czy da się wrzucic na serwa jakiś mod zeby auta nie przenikaly, zeby gracze mogli się zderzac??
Czy da się wrzucic na serwa jakiś mod zeby auta nie przenikaly, zeby gracze mogli się zderzac??
- OrdonekQ7
- Moderator
Nie da się. ;]

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
A co do tego odejmowania punktów z rankingu, to dalej funkcjonuje??
Ależ oczywiście. Jak zwykle co każdy poniedziałek 

Trochę to głupie :? A mółbyś mi podać od jakich punktów i ile zabierają, bo gdzieś to kiedyś widziałem a nie umiem teraz znaleźć 
Jak malować te koła ? ;/ Bo w ogóle niemam pojęcia gdzie to malować... pls help & instrukcja :<
Kaav http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=5135
Plus pozostałe poradniki żebyś na przyszłość wiedział gdzie szukać http://tmpl.info/forum/viewforum.php?f=30
Plus pozostałe poradniki żebyś na przyszłość wiedział gdzie szukać http://tmpl.info/forum/viewforum.php?f=30
TO wiem, ale GDZIE DOKŁADNIE malować te koła.... Bo jak w gimpie,paincie to jest na czarno-biało..
Photoshop...Kaav wrote:TO wiem, ale GDZIE DOKŁADNIE malować te koła.... Bo jak w gimpie,paincie to jest na czarno-biało..
Hmm... Wchodzisz tam, gdzie masz Details.dds (lub .bmp), klikasz PPM, Otwórz za pomocą > DXTbmp? Bo może po prostu wstawiasz to jako kanał alpha, który wstawiony do tego programu automatycznie zmienia obrazek na skalę szarości. Możesz malować wszędzie, tylko najpierw musisz mieć format .bmp. Być może obrazek jest zapisany jako skala szarości, więc w Gimpie będziesz musiał w ustawieniach przełączyć na RGB. Sprecyzuj 
Siema. Kiedyś była taka sztuczka w TMN z hex-edytorem i całkowitym wyłączeniem widoku innych pojazdów. Zdaje się, że nawet w FAQ była pozycja opisująca tę czynność. Czy nadal jest możliwa taka edycja? A jeśli tak, to może ktoś wie, który plik i na jakiej pozycji należy edytować? Nie grałem w Trackmanię przez dłuuugi czas, ale kiedyś przyzwyczaiłem się do grania z wyłączonym widokiem wozów innych graczy ;d. Sorry, jeśli taki temat jest często poruszany, ale po kilku minutach szukania nie znalazłem odpowiedzi ^^'.
a nie wystarczy poprostu wcisnąć " O " ??Puer wrote:Siema. Kiedyś była taka sztuczka w TMN z hex-edytorem i całkowitym wyłączeniem widoku innych pojazdów. Zdaje się, że nawet w FAQ była pozycja opisująca tę czynność. Czy nadal jest możliwa taka edycja? A jeśli tak, to może ktoś wie, który plik i na jakiej pozycji należy edytować? Nie grałem w Trackmanię przez dłuuugi czas, ale kiedyś przyzwyczaiłem się do grania z wyłączonym widokiem wozów innych graczy ;d. Sorry, jeśli taki temat jest często poruszany, ale po kilku minutach szukania nie znalazłem odpowiedzi ^^'.