TECHLAND - konkurs dotyczący TrackManii United!
[teaser=http://techland.pl]./gfx/news/techland.jpg[/teaser]Witam wszystkich,
Jako że do sklepów zbliża się TrackMania United a zarówno Wam jak i nam zależy, by o grze usłyszało jak najwięcej osób w Polsce, chciałem zaproponować/ogłosić konkurs-zabawę. Ów konkurs miałby polegać na najlepszym pomyśle (najlepszych pomysłach):
- na rozpropagowanie nazwy TrackMania United
- na przebicie się z marką TrackMania United do jak największej grupy odbiorców.
Wszystkie koncepcje i pomysły proszę przysyłać na adres: konkurs@techland.pl
Każdy z pomysłów będzie naprawdę mile widziany – tym razem liczy się zarówno jakość jak i ilość. Pamiętajcie jednak, że np. Jedna reklama w CDA lub jedna dobra zapowiedź nie wystarczy by gra była bardziej zauważona.
Pięciu najbardziej pomysłowych twórców otrzyma od nas starsze TrackManie lub grę Xpand Rally Xtreme. Wystarczy napisać w mailu, którą grę „chciałoby” się otrzymać.
Jako że premiera TrackManii zbliża się w bardzo szybkim tempie, data zakończenia konkursu to piątek, 16 lutego, godzina 16. Wtedy też zostaną podane wyniki konkursu, zaś nagrody zostaną wysłane w poniedziałek, 19 lutego.
Jako że do sklepów zbliża się TrackMania United a zarówno Wam jak i nam zależy, by o grze usłyszało jak najwięcej osób w Polsce, chciałem zaproponować/ogłosić konkurs-zabawę. Ów konkurs miałby polegać na najlepszym pomyśle (najlepszych pomysłach):
- na rozpropagowanie nazwy TrackMania United
- na przebicie się z marką TrackMania United do jak największej grupy odbiorców.
Wszystkie koncepcje i pomysły proszę przysyłać na adres: konkurs@techland.pl
Każdy z pomysłów będzie naprawdę mile widziany – tym razem liczy się zarówno jakość jak i ilość. Pamiętajcie jednak, że np. Jedna reklama w CDA lub jedna dobra zapowiedź nie wystarczy by gra była bardziej zauważona.
Pięciu najbardziej pomysłowych twórców otrzyma od nas starsze TrackManie lub grę Xpand Rally Xtreme. Wystarczy napisać w mailu, którą grę „chciałoby” się otrzymać.
Jako że premiera TrackManii zbliża się w bardzo szybkim tempie, data zakończenia konkursu to piątek, 16 lutego, godzina 16. Wtedy też zostaną podane wyniki konkursu, zaś nagrody zostaną wysłane w poniedziałek, 19 lutego.
no chlopaki mysle ze kazdemu z nas zalezy by TMU miala wieksza rzesze odbiorcow i by Polska w nastepnych zawodach doszla przynajmniej tam gdzie pilkarze reczni lub siatkarze !
Ruchy kluchy :DDDD... leniwe
Ruchy kluchy :DDDD... leniwe
w ramach propagowania daje to na newsa 
To nie fair, my nie mamy takich mozliwosci!Yard wrote:w ramach propagowania daje to na newsa
"Wystarczy" stworzyc lepsza strone niz TMPL gawron nic trudnego ;P
*... i wszystko jasne.
Tak mor olo zgadza się,ale to może być nie lada wyczyn:).Po za tym zabieram się za ten konkursik coś wymysle i wystawie:P
Pozdrawiam Asia
Pozdrawiam Asia
ja właśnie wzięłem się za propagowanie tego niesamowitego tytułu (lecz nie jest to skierowane na ten konkurs)- właśnie piszę zapowiedź/recenzję TMU do mojej gazetki szkolnej...LOL...
...może chociarz więcej będzie osób z którymi mogłbym się zmierzyc w mojej miejscowości w cztery (daj Boże i w więcej...) oczy...
...może chociarz więcej będzie osób z którymi mogłbym się zmierzyc w mojej miejscowości w cztery (daj Boże i w więcej...) oczy...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Ja już napisałęm i wysłałem
pomysłu nie zdradze ale myśle ze dobry jest ......................chyba
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
hmmm...
o 16 miały być wyniki??:)
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
To fajna ta gazetkaFRED wrote:ja właśnie wzięłem się za propagowanie tego niesamowitego tytułu (lecz nie jest to skierowane na ten konkurs)- właśnie piszę zapowiedź/recenzję TMU do mojej gazetki szkolnej...LOL...![]()
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
....heh...sam się zdziwiłem ze jest taka mozliwość lecz moc argumentów przeważyła - wywalczyłem dla siebie calutką strone w gazetce da siebie
dziś poszłoo do druku! 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Chyba zapomnieli, że dziś piątek szesnastego i szesnasta dawno minęła. Pewnie trwają konsultacje
nad przyznaniem nagród.
już 17 i a godzina 13 a wyników ni ma
[ Dodano Sob Lut 17, 2007 1:18 pm[/i] ]
hehe Pewnie pomysły pozbierali i *uja nagród nie dadzą :d
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
HeheDanifiltH wrote:już 17 i a godzina 13 a wyników ni ma![]()
już 17 i a godzina 13 a wyników ni mahehe Pewnie pomysły pozbierali i *uja nagród nie dadzą :d
czyli Segregat0r
Hejka,
Nie zapomnieliśmy
tyle że niektórzy obiecali coś napisać, a jeszcze nie dotarły do nas odpowiedzi. Dlatego też zdecydowaliśmy się przedłużyć konkurs do środy (21 luty) do ok.południa. Wtedy też pojawi się oficjalne ogłoszenie danych na polskiej stronie TrackManii United.
Pozdrawiam serdecznie,
[ Dodano 21 lutego 2007, 16:13 ]
Oto lista zwycięzców:
Aleksander Podżorski
Jacek Wójcik
Jerzy Maciak
Karol Walaszczyk
oraz Boski
Serdecznie gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy wszystkim za zaangażowanie się w konkurs.
Nagrody wyślemy pocztą.
Nie zapomnieliśmy
Pozdrawiam serdecznie,
[ Dodano 21 lutego 2007, 16:13 ]
Oto lista zwycięzców:
Aleksander Podżorski
Jacek Wójcik
Jerzy Maciak
Karol Walaszczyk
oraz Boski
Serdecznie gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy wszystkim za zaangażowanie się w konkurs.
Nagrody wyślemy pocztą.
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Małe pytanko... Dostał ktoś już paczuszkę ?? Bo ja ciągle czekam...
ja już smigam od 2 dni bo dostalem
może looknij czy nie dostales paragoniku zebys smignal na poczte 
do mnie już tez dotarlo
ale dopiero za tydzien będę w chacie i odpakuje... :/
Ja jeszcze "cierpliwie" czekam, ale nie wytrzymałem i wysłałem maila do techlandu to mi odpisali, że wysłali w ten poniedziałek.
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Jurek no to sobie poczekamy razem:) Pewnie wszystkie paczki zostały wysłane w poniedziałek a to ze ktoś już dostała ktoś nie to chyba przez naszą kochaną pocztę:)